18

Фильо

преди 2 години

Сърдихте де когато ББ рече, че в България е останал само кофти матрял. Сега да кажетефнещо?

17

Анонимен

преди 2 години

Абе кво ни баламосваш? що те гониха от протеста преди месеци в тъмната уличка и те питаха къде са онези 100 000 лева от спонсорите? Има видео. Гледах те на живо как бягаш като мишка. Сега пък с джобните си пари. Ай сиктиир!! Лъжец. Баща на фалшивите новини станал депутат. Срам и позор за България.

16

Анонимен

преди 2 години

Държавна таина е в българия че набикян мабикян ръдев мъдев васил божков тошко иорданов христо иванов сиика милева васил божков им плаща на тия борсуци.

15

баба Ленче

преди 2 години

На крива ракета космоса й тесен.

14

Анонимен

преди 2 години

4 години герб разправяха,че нямат алтернатива (за съжаление), но не можаха да го докажат. Е, сега протестните партии го доказаха. Кофти път, ама път. Не се ядат магистрали, ама още по-малко се яде "да махнем Гешев".

13

DMS Babikian in

преди 2 години

Тези ги тресе страх, че следващият път ще са зад борда. Борбата е буквално за няколко месечни депутатски заплати. Арменче, ами не се явявай като плащаш всичко от собствен джоб? Направо ме разплака, бе човек. Да направим ДМС кампания за Бабикян?

12

asd

преди 2 години

Какви джобни пари, бе! Където и да кликна в интернет все ваши реклами и на Да България изскачаха. Това бяха парите на олигархията.

11

Пян Гъ

преди 2 години

Ако протестните партии не бяха моше-ници, щяха веднага да скочат: "Чакайте бе, към момента ГЕРБ още водят и изборите не са приключили, КАК ТАКА ЩЕ ОБЯВЯВАТЕ КАБИНЕТ??? Това беше 1-та червена лампа и беше ясно, че играта е избори до дупка. Едната партия, която ще издържи маратона, е ДПС. За другите може да се спори. Ето откъде идват нещата...

10

Асан

преди 2 години

Бабукян Минекян Хаджигян и сестра Галева немат партия - на ишлеме са при старите лисици Дончева и Мара Капон :)))

9

Анонимен

преди 2 години

какви джобни, знаем дефиницията за успял човек - да купиш от арменец, да продадеш на еврейн и да си на печалба. Закакво се наттискаш за депутат, като не ти отърва.

8

Калеко Алеко

преди 2 години

Протестните партии може да ги изтощи само Черепа, като спре транзакциите в банкомата от Дубай, който доскоро подхранваше протеста за да не е съвсем рехав ... !!!

7

Жълти стинки плиз

преди 2 години

Стига де - олигарсите, които спонсорираха протестите още нищо не са откраднали, а вие им искате пари за нова предизборна кампания. Върнете им поне запорираните пари!Голяма гат Гешев, а - не им ги развързва! Оставка!

6

Асан

преди 2 години

За какво протестира Бабукян като гледам е добре охранен :)))

5

Коко

преди 2 години

Не знам за феновете на протестните партии, но за мен стана повече от очовадно, че не стават за управляващи. Ако ставаха вече щяхме да имаме правителство и темата нямаше да са кой каква гаранция ще получи, а проблемите на хората и държавата. Докато тия папуняци се дърлят за кокала страната гори, цените растат, хората обедняват, заразата завзема територия... Да не стане след месец-два така, че суверена пак да предпочете статуквото пред Промяната...

4

БЪЛГАРИН

преди 2 години

Комунистическият арменец да заминава за Надолни Карабах /Нагорни Карабах Путин го отстъпи на Турция/ и там да се изтощава, ако не иска много скоро да бъде екстрадиран от Евро-Атлантическа България, заедно с метежниците му, а барабар с тях и чалгарите.

3

чичо ВАСКО

преди 2 години

да с джобните които ви праща Черепа

2

И това ще премине

преди 2 години

Пред сопата всички са равни.

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

БАБИКЯН е хитра лисица