286

Анонимен

преди 2 години

КЪДЕ Е ОСТАВИЛ ЯЙЦАТА И ПРАШКАТА...А НА КОСТИНБРОДСКА КЪДЕ СА ПАЛАТКИТЕ НА МАЙКИТЕ-А ДЕ КЪДЕ ИМ ОСТАНА БУДНАТА СЪВЕСТ...ДА ОПРАВЯТ СКОРО ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ, ЧЕ ЩЕ ОПИТАТ НА ЖИВО И ЯЙЦА И ЗАПАРТЪЦИ И ДРУГО - ТО ЩЕ БЪДЕ ИЗНЕНАДА.

285

Анонимен

преди 2 години

Черепа е насвил адвокатите си понеже се усети, че заверата му се разсъхва...Затова изведнъж свирепо отровиха въздуха...

284

Анонимен

преди 2 години

Този скункс с какво право дава мнения ?

283

Гиб Мелсън

преди 2 години

Очертава се служебното правителство до дупка. Напълно ме устройва. Доволен съм и от Рашко и от другите министри. Славуната такива кадри не може да намери никъде дори и с кастинг. Просто сериозните хора го отбягват, все пак той е един певец. Колко акъл може да има един певец? Колкото един пожарникар? Може би повече, може би по малко но и двамата не владеят нито един чужд език и по този показател са близнаци.

282

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "В Англия председателят на парламентарната група задължително става премиер"__В АНГЛИЯ ИЗПЛАЩАТ И ПЪТНИТЕ НА ИЗПИСАНИТЕ ОТ БОЛНИЦА, НО ТУК НЕ Е АНГЛИЯ...

281

Анонимен

преди 2 години

ПРЕДСТАВЯМ СИ КАК МИ ЗВЪНИ НА ВРАТАТА. ТОВА И ПОСМЪРТНО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ!

280

Анонимен

преди 2 години

Щом е отишъл на конкурс при Слави Чалгаря, значи не е свестен човек............ Никой нормален човек няма да отиде на конкурс при Слави Чалгаря................. Търгашът е търгувал 15 години шнорхели и плавници, сега иска нещо по-възвишено да предприеме, направо министър-председател........................... Голям философ е да стои в склада на фирмата и да брои шнорхелите и банските на тези години...............Въздухар с големи претенции и никакво покритие.................***.

279

Анонимен

преди 2 години

Докато столичните чалгари се дърлят със столичните демократи, бай ви Бойко обикаля села и паланки и говори с народа. Да няма после изненадани от четвъртия мандат.

278

ВСЕ ОЩЕ ПИТАМ

преди 2 години

ПО-ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ ЗА МЕН СА: ОБЕКТ НА ИЗМАМА ЛИ Е ОБЩЕСТВОТО С ДОКТОРСКОТО ЗВАНИЕ НА ПЛАМЕН НИКОЛОВ; ЩЕ БЪДЕ ЛИ ПОТЪРСЕНА ОТГОВОРНОСТ НА МАНИПУЛИРАЛИТЕ ДЪРЖАВНИЯТ РЕГИСТЪР; ИМА ЛИ ДИПЛОМА ЗА ЗАВЪРШЕН СУ"КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ" ПЛАМЕН НИКОЛОВ??

277

илиян

преди 2 години

Ей не е лесно. Да стигнеш до Рим и да не видиш папата. Този, Мая и Христо Иванов доста скачаха по площадите а сега ще се окаже че е било за нищо. Няма министерства няма келепир. Не е лесно.

276

Анонимен

преди 2 години

В Англия председателят на парламентарната група задължително става премиер при спечелване на изборите. ората през цялото време си знаят кой ще ги управлява ако дойде опозицията на власт.

275

Анонимен

преди 2 години

До Парадокс Не. Президентът е пропуснал да попита Тошко и сие дали са гласували в парламентарната група кандидатурата на Пацо или шефчето е свирнало да избират набързо някоя ***, че с Барбадоса няма да мине, та са хванали Пацо подръка и са го завели да взима мандата. Такъв пропуск никой не осъжда. Нормален е. Ненормалното е ИТН да действа като партия на диктатор и да не зачита Конституцията и собствения си устав.

274

Анонимен

преди 2 години

4 часа минаха, Хаджигенов по БНТ отдавна обясни, че е цитирал Николай Близнаков. Защо още не сте оправили новината?

273

Парадокс

преди 2 години

Значи Мун чо с връчването на мандат на Пацо Николов е извършил противоконституционно действие....

272

Адвокатин

преди 2 години

Адвокатът си е адвокат - все ще намери как да извърти нещата. да се захваща за дребни несъществени неща, за буквата, а не за смисъла... Евалла на Хаджигеновчето - много му се управлява на момчето, много иска той да дърпа конци... Но сега е в сянката на Майчето и търси как да изпъкне по телевизора.

271

Петърчо

преди 2 години

До 307Няма такъв но това не е проблема. Проблема е че Слави иска да управлява без да поеме директно отговорност за действията на правителството. Взимането на властта означава поемане на отговорност. Той бяга от нея защото в същото време има много бизнеси които трябва да спре да ги управлява ако е премиер. А защо да дава златната си кокошка на някой друг като така ще управлява хем бизнеса си хем правителството си. Това както вече казах е конфликт на интереси а явно той е намерил лек за него.

270

Анонимен

преди 2 години

Ама герберастите какво толкова се притесняват...Слави ако не състави правителство,те са на ред...ако не избягат пак като първия път...

269

Анонимен

преди 2 години

Хаджи кажи сега и за Румбата националния предател и подстрекател който ви подбуди да вандалствате по площадите

268

Бонго Бонго

преди 2 години

Я ми посочете кой политик и кой президент е с диплома на политик?Половината са аграрно стопанство,другата половина са се явили само за да платят таксите. Кажете в кои клубове членуват в университетите, колко пъти са посетили библиотеките , за да намерят материали за реферати. Напишете, че ми е интересно..То няма..в Бг политик се става с пари или с много пари и после връзки и врътки. Койна кого трябва месечно да снася.

267

Петърчо

преди 2 години

Понеже явно са изтрити коментари предишния ми коментар е за 296 а не за 297.