363

Анонимен

преди 2 години

Занемарено изглеждащ чичка в критическата, с лошо занемарена коса се прави на интересен. Тошко африкански, мъки

362

Анонимен

преди 2 години

408- ББ ИМАШЕ И ГРЪЦКИ ОСТРОВИ И ИМОТ В ИСПАНИЯ БАРАБАР С ДЕТЕ И ОГРОМНИ НЕЗЕМНИ КРАЖБИ- ДВА МЕСЕЦА ЧАКАМЕ ФАКТИ, АМА ДА СИ СПОМНИМ ЮЛИ 2008 Г ЕК СПИРА НА БГ НАД 500 МИЛИОНА ЕВРО ЗА КРУПНИ ИЗМАМИ, КРАЖБИ И ОТНЕМА ЛИЦЕНЗИИТЕ НА 4 РАЗПЛАЩАТЕЛНИ АГЕНЦИИ/ НА СТЕНАТА НА ЕК ЩЕ ГО НАМЕРИТЕ/- ТОГАВА СА ЧЕРВЕНИТЕ ИЗМАМНИЦИ- ДО СЕГА НЕ СА СПИРАНИ НА ГЕРБ И НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА КРАЖБИ- С ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ НИЩО НЕ СТАВА.

361

Анонимен

преди 2 години

Само Толупа ще оправи България.Той е велик.Краде много повече от Шиши ,Доган и Сокола от Росенец.

360

Анонимен

преди 2 години

Супер, можете да си тръгвате. Няма да липсвате, палячовци.

359

Анонимен

преди 2 години

Върнете Толупа на власт,заедно с Костов.Те двамата са добри крадци с големи чекмеджета.

358

Анонимен

преди 2 години

Какво става с изтребителите Ф16,още ли ги чертаят чертожниците.Шкембе Воеводата заедно с Толупа взеха комисионните и сега дим да ги няма.Има такъв народ в Няма такава държава.

357

Анонимен

преди 2 години

ИЗЧАГЪРТАХТЕ ГЕНЕРАЛ ИЗБРАХТЕ ЧАЛГАР С ПЛАВНИЦИ И БАНСКИ...

356

Анонимен

преди 2 години

И с Шиши никакво договаряне.Черепа каде е в схемата,това не ми е ясно.Каскета кога ще го отстраните от поста Гл.Прокурор.Толупа и Сокола от Росенец заедно с Шиши и Каскета са още много силни.Ножа и кашкавала е все още в техни ръце.Ще се опитат да ви подкупат защото парите са в тях.Хамстера от днес е покойник,лека му пръст.Той бе дясната ръка на Трактора-Ал.Петров.PS.Нищо няма да се подобри в страната ни.Тя одавна е разграбена,обрана и унищожена.

355

Анонимен

преди 2 години

Чао тогава лаици, това е политиката и това е живота, компромис тук за да дръпнеш напред там. Ама то това от свирене по сватби няма как да го знаете, толкова и от живота сте разбрали. Такива като вас и в историята ги няма, първи в света сте толкова големи глуппаци.

354

Дими Митушев

преди 2 години

Пичове, чудя се защо стоим още в къщи, а не сме по площадите?! Вече е ясно, че Светослав Трифонов е всичко друго, но не и алтернатива на модела "Боко"... Каква алтернатива може да е един мрачен чалгар, който десетилетия развращава мозъците на младите с мръсотии и гаменория. Не ни трябва нов Спасител, нова Мутра, нов Цар или нов Доган ... От площадите трябва да се роди референдум, който да промени системата с ВНС - тези нацъркани партийки ще разградят модела "Боко" само разграждайки България...

353

Наблюдател

преди 2 години

Селският пудел Филип Станев реди бъднините на България !!! И това се случва в държава с "уж" 1300г. история ! Та само този факт ни праща в г.за на историята ! Може и да "има такъв народ" някъде , но не и в България ! Не е народ това , което се самоубива ритуално с насред Европа , налапал шнорхел и с плавници !!! Та кой ще погледне една България с такъв с.е.л.я.д.у.р.и.н като държавник ??????????????????????????????????????????????

352

Анонимен

преди 2 години

Синьото Армани беше на мода преди 20 годинки. Май е от абитуриентската.

351

ГЕРБ

преди 2 години

Гадни чалгари

350

виц

преди 2 години

Двама приятели вървят по улицата. Виждат на едно място голяма опашка. Единият пита: За какво е тая опашка? Другият отговаря: Правят кастинг за министър-председател. А защо е толкова дълга: Отговор: Спокойно, тя бързо се топи.

349

111

преди 2 години

Слави е в капан от кукловидите си. Има два избора - или да избяга и да се скрие завинаги, или да им върви по гайдата. Ще видим кой път ще избере. Той дължи пари и то много, дадени му след като спря да прави концерти. Сега задкулисеито си иска парите. ще ги прежали само, ако Слави прави това, което те искат от него. Но и двата случая с него е свършено. Мисля, че отиваме отново към избори.

348

даскал ГЕНЧО

преди 2 години

МАЙ ИЗЛЪГАХТЕ НАРОДА. И ВИЕ СТЕ СЪЩИТЕ КАТО ТЕЗИ ПРЕДИ ВАС.МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИХТЕ СТАРОТО ОБЛЕКЛО И СЕГА ВСИЧКИ С КОСТЮМ ЧЕТА АРМАНИ. НЯКОЙ ОТ ВАС И ПРЪСТЕНЧЕТА СЛОЖИХА.И ВИЕ ЩЕ СТАНЕТЕ СЪЩИТЕ МАСКАРИ КАТО ПРЕДНИТЕ.ЖАЛКО, ЖАЛКО.

347

Анонимен

преди 2 години

До Стоян - Стояне вече не е фарс ,а бразилска сапунка .

346

северозапад

преди 2 години

Пропуска БСП с нея значи може да работят ,но май другарката Нинова от вчера след Бузлуджа се стяга за Янка партизанка. Живи ще се изядат за власт ,пари и пост.

345

Стоян

преди 2 години

Ех какво царство беше-лъжете на воля,интриги,помия,а сега ревете искате само да ви хвалят,да ви се възхищават ,е да ама не.Влязохте в реалността и ревете и.другите са ви виновни.Продължавате-ще изчегъртаме ГЕРП Ами чегъртайте, Борисов ви е оставил да чегъртате,каза ви ясно ,че ГЕРП няма да участва в този фарс

344

Анонимен

преди 2 години

Ураа,вече няма да носим гадните маски.От понеделник всички с маска и шнорхел за да не се предава Ковида лесно.