111

Аман

преди 3 години

Стига с този вирус вече! Втръснахте и на ваксинирани и на неваксинирани.

110

Анонимен

преди 3 години

България както е при всичко така и по ваксинация е в последното място в континента.Както ще почват да се повишава броя на заразените на *** ще му е виновен всеки друг но никога дебелата му глава

109

Като познае веднъж

преди 3 години

Ще го направят член-кореспондент. Заедно с Муфтаджийски.

108

ДТЕПМ

преди 3 години

Професорска

107

Теорема на Витанов

преди 3 години

Колкото ти е по-голямо егото,съизмеримо с комплексите от които страдаш,разделено на участията в ТВ предавания е равно на математик от БАН или кръгла "0"

106

Хейтър

преди 3 години

Математичето,как така спираш с прогнозите,с кой ще се забавляваме,много наранима душа излезе?!

105

Анонимен

преди 3 години

В оптимистичния сценарий на новата вълна сме, защото хората не се излъгаха да се оваксат масово и няма да има толкова щети.

104

Totenkopf

преди 3 години

Трябва да бъде осъден заради измяната си към Отечеството, национален престъпник!

103

Анонимен

преди 3 години

Мисля да си сменя личния лекар с личен математик. А синът ми закъса по математика и се чудя към кой лекар да се обърна.

102

бай Шиле Де би ла

преди 3 години

до ПроСоТо : говоря само от опит живял по неволя със един които визуално прилича на бай Шиле - същият опърпан мустак, перчем, същите алкохолишки тикове на очите и ръцете, същото нагло държани, прикриващо некомпетентност и неграмотност в професионален и житейски аспект, буквално - "ухо" и доносник на службите. По принцип "правя на мравката път", но ако имах сгода бих ги размазал, направил на салами, изобщо приложил всякакви гадости и изродщини на живо...

101

Анонимен

преди 3 години

Боже какви глупости?! И на тоя му плащат професорска заплата, за да ни ръси с идеотщини.

100

Камен Донев

преди 3 години

Математик Витанов е един от най-добрите математици,интересното при него е,че той не знаел,че е матиматик,докато майка му не му казала,което е причината да я напусне на 50 години.

99

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Ваксинацията с "тен инчис тенис шийлд" осигурява 101.1% процентова защита от делтата... Ваксинирайте се, за да не разболявате от ковида тази зима и да не претоварвате здравната система. Бъдете отговорни към себе си и околните.

98

Анонимен

преди 3 години

Преди време говореше че ще е август а сега септември.Явно форумлата му е грешна - да върви да измисля нова понеже и без това си няма работа.

97

Анонимен

преди 3 години

Ние за тоя пик знаем още от Април на есен затваряме пак нали така.

96

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден по телевизиите се изявяват само професори. Отде се взеха в такова количество? И все едни такива-знаят какво е най-добре за народонаселението. Въобще доброжелатели, майки Терези. Само добротевини ни мислят, ама ние не знаем какво е добро за нас, но те знаят.

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 112 И без синоптиците знаем , че лятото ще е сухо и горещо . Понякога по-хладно , ще има бури и т.н .Ама не сме тръгнали да ги отстрелваме .

94

вирусолог

преди 3 години

Значи...когато ви тикат ваксини, не е зле да знаете, че имунитета тръгва в тази посока и зарязва всичко останало. Страх ви е да не умрете от коронавирус и отваряте коридор за всички останали заболявания.

93

Анонимен

преди 3 години

Тез прогнози за движение на вирусите по вид от род по тип с буквено обозначение а,б,г,д,като пътна карта на всеки един по траектория,направления,скорост,обиколни и преки маршрути до всеки обект и субект органично-неорганичен подобен за тях,че по сложни по характеристики за конструкции,състав,съдържание да навестят,че за общото им очаквано движение в последователност с интервали и натовареност на участъците приличащи на поръчките на АПИ към изпълнители с обещания как актуални за преходен период

92

5 Бона Сакам За Вакс

преди 3 години

Дайте на хората по 5 бона и гледайте как ще се ваксинирам 10 пъти. Кво ми се занимавате с глупости. Байдън каза да плащате. Беден на развед Бил Гейтс не вярва.