193

Анонимен

преди 2 години

Тиквата е изкукуригал, съответно тиквичките са в истерия. Плямпат си опорките, дрънкат си глупостите...

192

CriticusMagnus

преди 2 години

Тик, так, тик, так, тик, так... времето върви - останаха още горе долу 2 часа до края на работния ден...

191

Payak

преди 2 години

Рашков икиндия наближава и пак няма нищо. Стига с това ще. Този трябва да бъде съден да изричане на купища лъжи.

190

Анонимен

преди 2 години

Мина 15 часа, а доказателствата все още ги няма. Айде бе рашкофф, че олекваш много. А си тлъст и мазен и освен това пияндурник от класа! И мразиш Бойко защото не си таралеж а той е таралеж и не е тиква. И не близва капка алкохол

189

О,Шипка-радефф

преди 2 години

ТОМА БИКОВА БИЛА ЖЕНА С ПИШШШКА ! ОСВИДЕТЕЛСВАНЕ ! В Е Д Н А Г А !!! ЧЕБУРАШКА Е СТАРА МАЙМУ НА ТИП ШИМПАНЗЕ ! ОСВИДЕТЕЛСТВАНЕ ! В Е Д Н А ГА !!!

188

Анонимен

преди 2 години

Мина 15 часа, а доказателствата все още ги няма. Айде бе рашкофф, че олекваш много. А си тлъст и мазен и освен това пияндурник от класа!

187

О,Шипка-радефф

преди 2 години

ОСВИДЕТЕЛСТВАНЕ ! В Е Д Н А Г А !!! БОРИСОФ ВЕЧЕ БИЛ ТАРАЛЕЖ ! МНОГО СИ Е ХАРЕСАЛ ПРЯКОРА !!! В Е Д Н А Г А !!!

186

О,Шипка-радефф

преди 2 години

ОСВИДЕТЕЛСТВАНЕ ! В Е Д Н А Г А !!!

185

Анонимен

преди 2 години

Рашков каза кои са нарушените права. Слушайте, вместо да плюете.

184

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен И може ли да цитираш кои точно конституционни права е нарушила Прокуратурата ? Или вие неграмотните селяни от червенарта седянка си квичите така,по навик?Поне знаеш ли колко страници е тази Конституция?Или Кутев не ви е спуснал още опорката?

183

Анонимен

преди 2 години

Червеният Лайновоз Рашков Дамаджански пак се оплете в лъжи и простотии.Типично !Хайде от Карлуково да си го прибират,че стана за смях на кокошките

182

БМБ

преди 2 години

нема да ми викате тиква не съм тиква а съм таралеж с големи бодли за голи *** ове не ми ли е убаво да ги мачкам аа ейй голем съм ентелектоалец и много се убичам

181

пак питам

преди 2 години

Чебурашкаа, ти мъжка, или женска май муна си, или си от новите полове. Питам де от любопитство.

180

питам

преди 2 години

Чебурашкаа, ти мъжка, или женска *** си, или си от новите полове. Питам де от любопитство.

179

Чебурашка Томова

преди 2 години

До Анонимен....... Батальонът от *** на Герб се строява, но изобщо не..... От една година насам виждаме единствено батальони от радевистки *** бе приятелю! И твоите писания са с привкус на мръсен зелен чорап. А за ДС кадрите си прав, все още са фактор! Агент Буда например, т.е. Таралежа.

178

Чебурашка

преди 2 години

До Анонимен....... Батальонът от *** на Герб се строява, но изобщо не..... От една година насам виждаме единствено батальони от радевистки *** бе приятелю! И твоите писания са с привкус на мръсен зелен чорап. А за ДС кадрите си прав, все още са фактор!

177

Анонимен

преди 2 години

Батальонът от *** на Герб се строява, но изобщо не му отдава чест на мутрата от Банкя. Написана по друг начин, не го *** за нищо. Както и политиците от другите партии. Така е със служителите на ДС, които все още не могат да си намерят членските книжки от БКП.

176

Винету

преди 2 години

До 192. Наивник глу.пав, мутрата е Рашкоф и цял живот е обслужвал мутри този кръвопиец, човекоядец, канибал, касапин, мракобес, кръволок, краводер Хе-хе, но яко ще се набодена иглите на Бойко таралежа. Бойко вече е ТАРАЛЕЖ, не е Тиква.

175

Реалист

преди 2 години

До 195. А на мутрите преди 2009 кога ще се потърси сметка? Може ли някакси поред да вървят нещата?

174

Анонимен

преди 2 години

След израелската програма за наблюдаване,проследяване,подслушване по всяко време,действала от преди много време,за какви СРС иде реч,че били приложени служебни за установяване на място и време на разговори и действия на проследени лица по разпореждане на отговорни служби от специалисти по използване на тез узаконени по изисквания ред от институции с органи за внедряване на СРС едновременно и различно по места на заподозрените в нарушения лица отделно от специализирани,като израелската програма.