24

Анонимен

преди 2 години

Знаем много добре какво представляват хижарите. Знаем по-добре какво представляват студентите. Знаем още по-добре какво представляват студентите когато пият. Знаем най-добре какво представляват студентите когато заредят по 2-3 литра спиртни на човек и се забият да пият по хижите...

23

Асан

преди 2 години

Да му пуснат една студентка бонус

22

Анонимен

преди 2 години

Тия компании навсякъде са много шумни и безпардонни. То са едни кикоти, викане, изблици, чудеса. А като прибавим и провинциалните маниери и лиготии, стой та гледай, к`во ти иде да направиш.

21

Предприемач

преди 2 години

Вероятно са се напили и нешмъркали нехранимайковците и човека не е издържал и ги е постъпил.Второ - кво са тия ***, 10 човека да не успеят да набият един хижар на възраст. Не ми се мисли ако тия студентчета ги нападнат двама млади жители на Столипиново. Сигурно пак пред бТВ ще се жалват!

20

Калоян

преди 2 години

Хъммз, там е високопланинска и защитена местност, но е и много посетена. Хората идват от градовете и въобще не се съобразяват, цапат, не спазват правила. Знам го хижара, странен е, обаче гледа да пази природата там. Там от доста години си има тези проблеми и схватки :) .. кой крив кой прав.

19

Анонимен

преди 2 години

"Започна да крещи, че ще ни изхвърли през прозорците, защо не сме си легнали досегаЯле Ви отговора. Зулумвали до 3-4 сабайлем, хижара му писнало и ги нашамаросал. Голяма драма. Не е нещо невиждано, нито се случва за последен път. Умните хора си взимат поука и престават да дразнят останалите, лекетата си "търсят правата". Мислете преди да пишете.

18

Запознат

преди 2 години

На хижаря наскоро му предложиха договор от Световната федерация по кеч и човека влезна в роля. Оттогава мята столове, бутилки, маси по всичко дето мърда, но всичко е в името на шоуто.

17

Анонимен

преди 2 години

Случката се е развила на заслон Тевно езеро, 2500 м.н.в

16

Оппа!

преди 2 години

Обяснението за агресията си го пише - тия са вдигали шум и не са оставили човека да си почива през нощта. Ако пък са дънели и чалга в Пирин, да се радват, че и аз не съм бил там, да помагам на хижаря!

15

дали е така

преди 2 години

КАТО ЗНАЕМ т.н "СТУДЕНТИ" КАРАЩИ КАКВО ДА Е "ВИШО" В БЪЛГАРИЯ С КАКВИ ЧАЛГА НАВИЦИ СА, КОЙ ЗНАЕ КАКЪВ "КУПОН" СЕ Е ВИХРИЛ НАСРЕД ПРИРОДАТА НА ПИРИН! ХОДЯТ ПО ПЛАНИНИТЕ НАДУЛИ МУЗИКИ ВСЯКАКВИ, КРЕЩЯТ, ПИЯТ БИРИ ОТ СУТРИНТА " ЕКОЛОГИЧНО" - ИЗОБЩО....ЕГАТИ "БЪДЕЩЕТО" НА ТАЯ ДЪРЖАВА!

14

Хайде хайде.

преди 2 години

кой знае какъв джангър са вдигали до сред нощ. Сигурно даже и дивите животни са се подплашили.

13

Анонимен

преди 2 години

А да бяхте написали и коя е хижата и можеше да кажа че на сайта работят журналисти а не мисиpки

12

Анонимен

преди 2 години

Голяма драма. А пред блока в ж. к. Надежда се сбиха бат Кольо и бат Сали. Не се уточни кой победи. Къде бяхте вие днес. бг да отразите тази така наболяла тема? Huh?

11

Анонимен

преди 2 години

В тия планински заслони нямат място пияници и шмъркалници, това не е място за оргии, а е място , където планинарите да се приютят при лошо време.. Да бяха отишли в някоя чалготека

10

домашна 50 градуса

преди 2 години

Валдес да, Вивалди едва ли.

9

Вероятно

преди 2 години

Не е имал жена нито приятелка, за да го освобождава от натрупаното напрежение.

8

Анонимен

преди 2 години

Човека се е надумкал с ракия и го е боляла главата, а тези невъзпитани младежи са дрънчали на китари сигурно и са му докарали мигрена. Просто лошо стечение на обстоятелствата.

7

до 4

преди 2 години

Ами ако е жулил ракия и е слушал Вивалди?!

6

хижар

преди 2 години

Айде тия "студенти" да не се правят на света вода ненапита, сигурно са си правили оргия на втория етаж

5

Анонимен

преди 2 години

Сблъсък на ценности. Младите са възпитани в ново време, когато хората си решават проблемите с разговори и не са длъжни сляпо да слушат възрастните. Хижара си е свикнал да се напива с домашнярка и да си бие жената и децата ако много говорят (ако има семейство разбира се). Това е проблема. Прекално много *** като хижара щъкат из България.