175

Майка ви дейба курви

преди 2 години

Разбирам защо Буци има ламизил на нощното шкафче. Такива мизерии има, че си е е*ало ***.йката. Казвам ви. То ще вземе да излезе че с Буци сме баджанаци.

174

Bucci Orejuella

преди 2 години

Буци Орехуела трепере от страх, защото вижда края на империята си. А края е доста жалък. Трафикантите от Колумбия и Мексико се обръщат в гробовете си от този СМЕШЕН край. ФАКТ. Буци просто е НЕСПОСОБЕН, НЕГРАМОТЕН, НЕКОМПЕТЕНТЕН. ФАКТ

173

Анонимен

преди 2 години

До СашоТИ си лош. Но аз съм добър. Следователно - лошото трябва да бъде отстранено. Моля те, не се размножавай и ако имаш деца - кастрирай ги.

172

Сашо

преди 2 години

Радев е наредил на всички министри и на мин.председателя Янев да бъдат изплатени по 7 допълнителни заплати като благодарност за добре свършена работа.А вие продължавайте да философствате ,да вярвате на мошениците и да се дърляте. Даже сте и убидени, че сме лош материал! А не сме ли?Направо сме си тъ-Па- Ци.Така,че по-кротко с обидите Моля. Много по-достойно е да си признаеш и да се поправиш, а не да се правиш на обиден и да се перчиш

171

До Трола Истукан

преди 2 години

брато объркал си се , не си Истукан , ти си Изпъpдян

170

Толя

преди 2 години

Нови избори но като свърши лятото ще даде ясна представа за нагласите.Даже ако може октомври-ноември когато яко ще се усетят вдигнатите вече сметки за ток и парно.

169

Анонимен

преди 2 години

190 Горката американска амбасада, ако Славчо чалгарят я представлява.

168

Анонимен

преди 2 години

187 Слави, Тошко и онзи, как му беше името, с бакембардите, никога не са били политици, а сеирджии. WAW! Следва изплезване.

167

Щирлиц

преди 2 години

Слави представлява американската амбасада.

166

Майна

преди 2 години

Без Икономичедкия екип от Служебното - Слави ще фалира БЪлгария за нула време! Славчоооо, покани ги тия хора и НЕ ИМ СЕ МЕСИ, 31 ГОДИШНА С ЕЗИЦИ НЕ СТАВА ЗА ФИНАНСОВ МИНИСТЪР!!! АЙДЕ МАЛКО МОЗЪК, МОЛЯ!!!

165

Истукан

преди 2 години

Жалко за изтрадалия народ. Доживя да види тази гавра. Този гологлавия вместо да дава интервюта, по-добре да се скрие и да дари частс от милионите си. Само това ще го спаси от болестите му.

164

Анонимен

преди 2 години

И слави тошко и Филип Станев са най добрите ПОЛИТИЦИ в България

163

Този сайт

преди 2 години

е платен от Герб и Дпс

162

Анонимен

преди 2 години

173 На кой народ, този дето ИТН, го излъга, за толкова неща?

161

Анонимен

преди 2 години

Новият лайтмотив на ИТН, е "говорим за политики, политики, политики". Зад които стои едно нищо, пардон, не нищо, а пазаренето, за постове и порции. Ако имаше "политики", щяхме да чуем поне една от тях, за даден ресор, по същество. Но, не чухме.

160

маджо

преди 2 години

ЧАЛГАРСКИ БОКЛ** ... ПОМИ** ОТ КОЙТО НИЩО НЕ СТАВА ... ДОРИ *** ЗА ЗЕЛЕ ...

159

Регресивна промяна

преди 2 години

Промяната от метежниците може да бъде единствено регресивна. Истинската промяна ще дойде от друго място и това са световните събития, които престоят през 2022 година.

158

Анонимен

преди 2 години

Според само нареклия се сам рептил,Слави,всички са ***.И вие чакате от тоя политически хакер нещо?!!

157

Анонимен

преди 2 години

Каква промяна, бе боже. Това си е жива деградация, която ни връща в най-мрачното комунистическо минало. Това което правят си е разправа с хората. Просто още Народен съд не са открили, ама няма да се учудя. За някаква демокрация пък да не говорим.

156

Анонимен

преди 2 години

Вятър го вее!Жив ли е или е холограма