20

Хитър Петър

преди 2 години

Тогава да взимате по 1000/2000 лв. партията на Тошко ги напече жегата яко!! Очаквайте още добри решения!

19

Анонимен

преди 2 години

ИТН отново удариха дъното и нов звучен шамар по своите избиратели!

18

Стефан

преди 2 години

Абе направо в годината 2 пъти като при бай Тошо.Ей чудял се имали в света по -прости от българите?Сами да си теглят сатъра от простотия,злоба,безпаметност.Да не вярваш на очите си а на лъжите на мошениците.Що за безумие е това сами да се закупуваме? Е наистина няма такъв народ и учиндолците много добре знаят това и се гаврят с целия народ

17

????/

преди 2 години

Една или две седмици ще работят?А останалите 2-3 седмици?А заплатите им?Ние работим Всеки ден,понякога и в почивни,а ТЕ?!Нов ден-нови "изненади"! Еее,вече е прекалено нагло и мнооого грозно!Това ли очаквахме?

16

Анонимен

преди 2 години

Браво! Така ще им остане повече време за участие в комисии, за което депутатите получават допълнително възнаграждение и колкото повече комисии, толкова повече ще им расте заплатата. Сега ще създадат безброй комисии и ще лапат толкова колкото могат да поемат. Хитро!

15

Анонимен

преди 2 години

ИТН се натискаха за парламента сега да го закрият и да си взимат една бала пари клатейки си краката. Не ги е срам!

14

ИТН депутат-чалгар

преди 2 години

Ама това всеки месец ли??? Нека поне да е през месец да не се преуморяваме много!!?

13

Анонимен

преди 2 години

Направо да минават на сесии и да ги събират само когато има закони за гласуване през останалото време на работа където си работят и получават заплати.

12

Анонимен

преди 2 години

Ако ще я карат така... ...за какво тогава беше цялата дандания ?

11

Анонимен

преди 2 години

Намалете депутатите Израел е 9 милиона, а в кнесета им са 120 човека, тук сме 5 милиона, а са ни налазили 240 хрaнтутници.

10

:(

преди 2 години

Сменете ВСС, сменете ГЕШЕВ!Прекратено е разследването срещу бивши пътни шефове заради катастрофата край Своге

9

Анонимен

преди 2 години

Славуцa иска като в шоуто си да работи по 2 часа на ден и после чака paка. Те нали и сега са се преработили депутатите, само спят.

8

Анонимен

преди 2 години

Но иначе заплатата по 10 000 ще си им върви? Ми направо се е утепало. Да земат да предложет изобщо да не ходят, а Славиту да ръководи нещата от Боровец. Той много си харесва това. А може и да не казва, че е уБоровец. Не че нещо.

7

Рошко Африкански

преди 2 години

Заседанията ще се преместат в Студентски град. Ще се състоят само когато има гостуващ певец с акомпанимента на куку-бенд. Ще има вход за мъжете депутати. За жените ще е вход свободен, но ще има дрес-код - тежък вечерен грим, рокля с гол гръб, задължителна татуировка на видно място и токчета. О, йеее.

6

Майора

преди 2 години

Като не искат повече време да работят , да се откажат! Ще се намерят доста меракии за тяхната заплата и привилегии!

5

анонимен

преди 2 години

Ами тогава създайте отделен канал,където суверенът да следи кой ходи и работи в тези комисии,инче нещо намирисва на скатавка за 10 бона заплата.Само не предлагайте смешната телевизийка 7/8 да излъчва заседанията,че това недоносче изобщо не трябва да го има в бг ефир.

4

240

преди 2 години

Всичките ли 240 деПУТАти ще са в комисии?7000 лв. заплата за неходене в парламента + пари за участие в комисии. Ей как мислят за народа.....

3

Комисии

преди 2 години

Работата в комисии се заплаща допълнително. Следователно трябва да работят допълнително. Или 7/8 няма да имат време за телевизията си? Нали имат да "чегъртат".

2

Бонго Бонго

преди 2 години

За да не ги ПИТАТ!!!!!!!!

1

House M.D.

преди 2 години

А аз предлагам изобщо да не заседават, а да върнем абсолютната монархия. Така православният въпрос"Кой е този цар Слави?" Ще получи конкретен отговор.