26

Анонимен

преди 2 години

Верно много ги разглезихме с тия 50 лв старите хора! Ако беше ти Шулева кофичка кисело мляко и коричка хляб ще им дадеш ***, долен ,отиваш при Манолова мри!!!!!

25

слушай ма

преди 2 години

Кумунистическа мумийо.Акоо седнем на една маса,повече ли кифтета ще изядеш?След пенсия си просто ***!Трябва ти пенсия да не пукнеш като краставо куче от глад.За какво още ламтиш?

24

Диана

преди 2 години

До Цъцъцъцъцъ Фактически, те сега на практика взимат от парите на най-ниските пенсии, увеличавайки само по-високите пенсии! След като се очаква сериозна инфлация, как ли ще преживяваме с такава пенсия в България?! Това е подигравка с хората! Но забелязвате ли, че не говорят нищо за това? Голям успех е, че повишили пенсиите, а кои няма значение...Голямо повишение, на някои разбира се...За по-голямата част повишението кръжи около нулата...Не-год-ни-ци! Никога повече БСП - да си ходят!

23

Анонимен

преди 2 години

АВЕ ТИЯ ПЕНСИОНЕРИ МНОГО РАЗЛИГАВИНИ БЕ ИСКАТ И ЗАКУСКА И ОБЯД ДАЖЕ И ВЕЧЕРЯ *** АКО ОТ МЕН ЗАВИСЕШЕ ТИ СПЕЦИАЛНО САМО НА ХЛЯБ И ВОДА И ТО ДВА ПЪТИ НА ДЕН И ТОГАВА ДАНО МАЛКИЯТ ТИ МОЗЪК НЕ ИЗПРОСТАЧВА ТОЛКОВА

22

Анонимен

преди 2 години

Ти що не даде на калпак Е ТАКА ЗА МЕСЕЦ бе ??? Били в управлението провалиха се но дават акъл, защо бе Шулева не даде 50 лв????

21

Анонимен

преди 2 години

Тази беше ужасна , ужасна, ужасна тьотка едно време. Откъде я намериха, Изровилият я вестникар трябва да бъде порицан публично.

20

Анонимен

преди 2 години

а ти колко даде *** та 50 лева били много

19

Blast from the Past

преди 2 години

Тия нахалитети дори си позволяват да изпълзяват от дупките си и да коментират ! Тая нацяло я бях забравил !

18

Анонимен

преди 2 години

Старите комунисти изплуват на повърхността!! Благодаря ти тошко, хубава партия имаш тоше

17

Анонимен

преди 2 години

До Диана - продължение Такива ни направи БСП, не само ни прогони по света, но и съсипа народа, особено своите членове! - за тях не съществува държава, други хора, само те са важни!... БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

16

Извинявам се

преди 2 години

Онази с ремонта беше Масларова ! Но и тя ще се обади скоро нали е ПРОМЯНА

15

Анонимен

преди 2 години

Сред толкова мало...умници и "харварди" е трудно да се номинира кой е най-тъпият и най-вредният, но Лидка-плитка-комуноидка май си остава ненадмината, Царя я уволни заради некадърност и мутро-зависимости, ама нищо де, тъкмо такива Африкански си ги люби най-жежко.

14

Диана

преди 2 години

Точно - преизчислената ми пенсия е същата като преди! Както и на много други хора - просто не може да стигне минималната 255лв. Така че сега половината пенсионерски народ ще получаваме старата си, непреизчислена пенсия 255лв!...Такива са им преизчисленията! За това Бойко даде по 50 популистки лева на всеки - да стигнем поне 300лв. Но БСП се разпискаха, че не може само на ниските пенсии да се давало, та затова им даде и на тяхните 1000лв. още 50 - да не плачат, значи...Ето такъв народ сме...

13

Анонимен

преди 2 години

От къде се обажда тази бивша ?????? Що като знаеш не си тук бре???? Ако ви спре фейсбук сте НИКОЙ да знаеш госпожо!!!!

12

Дърт Вейдър

преди 2 години

Прaвилнo e зa минимaлнитe пeнcии дa ce приeмe увеличение до 369 лева, a вcички ocтaнaли пeнcии дa ce прeизчиcлят cъc cрeднoocигуритeлния дoхoд зa 2019 гoдинa,13 гoдини cтaритe пeнcии нe ca прeизчиcлявaни и това води до диспропорции в осигурителната система

11

Павето

преди 2 години

Заради слави холограмата, всички нафталини на "царя" си подадоха главата от дупката. Симеончо да не е заборчлял отново в Монте Карло? Каква е тази фамилия? Дядо и шульо ли се е казвал или шyшляk? Помня как прабаба ми разказваше колко се е радвала като се е родило царчето, тя лично е говорила с Борис, когато е бил във Варна инкогнито и казваше, че е голям човек, но този Симеончо ...

10

Анонимен

преди 2 години

АЛОУ ИЗ КУФЯ ЛА БАБИЧКЕ,А ПО ТВОЕ ВРЕМЕ С ПРАВИТЕЛСТВОТО НА НДСВ КОЛКО БЕШЕ МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ - ЦЕЛИ 69 ЛВ. В 21 ВЕК!!!!!!!!!!!!

9

Хемус

преди 2 години

Какво очаквате да ви каже една евреика

8

Анонимен

преди 2 години

Не беше ли тази госпожа ремонт 1000 евро?????

7

Анонимен

преди 2 години

Мари Маро мари, от това "популистко" решение, вие, ***...вците ни "актуалиализирахте" и ги направихте 40 лв. От вашата ПРОМЯНА досега сме видели само СКОК на всички цени, много ви е гиздав ***...то с "63-те процента" одобрение, лапайте на воля за наша сметка, споко - родителите ни скоро ще измрат от глад. Злобата не храни людете, да живее мизерията на ***-нарциса! Чака-рака, бух! - с двата крака...