147

do 156 e, па...

преди 2 години

Искаш научно обоснован отговор в рамките на 500 символа?! И то тук, където който най-силно крещи, той е правия, а дискусиите са профанизирани до степен, че цифрите нямат значение, а доводите са откровени лъжи. Е, мога да ти дам отправна точка - защо в момента в Израел, САЩ, ЮК имат много заразени, но почти нямат умрели? И пандемия без умрели, пандемия ли е?

146

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

До 161 Лъжеш та пушек се вдига!

145

Анонимен

преди 2 години

Досега всяка вълна е по-мощна, а ковида най-много се радва и се скъсва от секс в тялото на неваксиниран.

144

Ммм, дааа

преди 2 години

Вие, някои от по-долу пишещите, сериозно ли ги мислите тези неща? В Израел не само, че се заразяват, а и боледуват тежко, включително и умират! При почти 100 процента ваксинирано население. Дори голяма част от хората там са завели съдебни дела срещу държавата. Нали ни набиват в главите, че ако имаме ваксина, пазим себе си, пазим и околните. Явно не е така. Защо да се ваксинираме??????? Въпросът е резонен и ясен.

143

До 160

преди 2 години

Два пъти боледувах, роднина на 83 почина, приятел антиваксър на 53 почина! Всеки има глава на раменете си и да си взима решенията! Никой на сила не можеш да убедиш!

142

До Айде пак

преди 2 години

А каква е вероятността да пукнеш, ако не си ваксиниран, май пак е към 5%?

141

Ку40

преди 2 години

В демокрацията могат да си гласуват всякакъв закон. Да ти отрежат ушите, носа, крак, всичкото в общественият интерес. Идва с програма за данъците и т.н. А те заключват под домашен арест, затварят ти бизнеса и т.н Абе чудно.

140

Е, па...

преди 2 години

Смислен отговор очаквам , научно обоснован, не просто някакъв елементарен. След като питам, значи отговорите са ***,изсмукани от пръстите. Я ти, като толкова много знаеш, обясни още веднъж, за невежите като мен. Ама, аргументирано, точно и ясно. Дай ми основателна причина да се ваксинирам. И, обидните квалификации говорят за липса на възпитание и ниска култура

139

Айде пак

преди 2 години

Ако си ваксиниран, не означава, че няма да се заразиш! Означава, че шанса да пукнеш или да влезеш в болница е почти нулев!

138

Off

преди 2 години

PCR! PCR! PCR неграмотници!

137

Питър

преди 2 години

До Е па: Да си дал положителен ПСР тест не значи непременно да си болен, но лекарите се притесняват, че си приносител на вируса, без за теб да има голяма опасност. Казаното има значение, защото и нас мъдрият български народ не се е ваксинирал и ще пострада яко при новата вълна. А ваксиниратните туристи ще прекарат едно леко грипче, евентуално. Ваксинацията намалява смъртността с 99 процента

136

do 151

преди 2 години

Няма да се крия, работя в Ковид отделени от началото на пандемията, не се крих и за ден, а всеки ден бях на работа, ваксинирах се още януари, сега сред пациентите ми ходя само с маска без скафандър, за да не ги плаша, но имам 11 000 антитела.

135

Анонимен

преди 2 години

До нямам търпение: а ти къде ще се скриеш?

134

do Е. па...

преди 2 години

По-долу многократно ти се обясни защо, *** то не е х.икс да ти го набият, че да вденеш

133

Е, па...

преди 2 години

Питам, питам, обаче няма кой да даде смислен отговор! Защо и ваксинираните са заразени????? И в Израел, където повече от 90%от населението е с ваксини, случаите се множат!? Тотално сбъркана история. Големите специалисти да кажат, като как да сме мотивирани да се бодем, като смисъл няма

132

До 143

преди 2 години

Подкрепям те напълно. От октомври и аз ще правя същото. Сега се ваксинират по-младите и някои, които са мислили по-дълго.

131

Анонимен

преди 2 години

като толко сте се загрижили за нас ни вдигнете доходите и спрете с далаверите

130

Анонимен

преди 2 години

как не направихте една статия , че повече няма да има хахааколко ви платиха за тази статия

129

Нямам търпение...

преди 2 години

да дойде следващата вълна, вече наистина не ме грее, кой е ваксиниран, ще се смея на всеки който отиде за преглед с Ковид, а преди това е писал злостни и невярни коментари, че няма такова заболяване. No mercy

128

Бой последен е този

преди 2 години

КОВИДФАШИЗМА НА СЪД