132

ББ

преди 2 години

ама не се оплаквам...споделям ,сигурно десетки хиляди са бивали заплашвани...г-жа Меркел няма и представа на какъв натиск и заплахи сме подложени в източна европа...опитвам се да кажа ...обърнете ни внимание...вгледайте се в детайлите...или ще раждате чудовища като борисов и орбан...САЩ ги виждат...вие само поддръжници финансирате...не сте родена Канцлер г-жо...съучастник сте в престъпления...и не е неволно!!!Кога Справдлив и Свободен...г-жо...нито съм свободен...нито живея справедливо!!!

131

Инкогнито

преди 2 години

Боже колко омраза има на този свят. Вие всички дето пишете, сигурно и майките си мрази те, толкова сте пошли глупави и долни. Също като вашия стожер, Рашков. Сигурно повечето от вас пикаят на ламарина за да им дрънка.

130

ББ

преди 2 години

бях заплашен,че ще ми отрежат главата ...само защото споменах маджо и борисов в един мой пост...имам си копия на постовете...хора...ако сте...в 21 век режат глави ако споделиш или изразиш мнение...21 век ЕСССР на меркел финансираща борисов и орбан...ще ви режат главата...то талибаните...моля САЩ за защита...имам деца за бога...главата ми не е скъпа...животите на децата ми са...и ЕСССР финансира тоши фашизъм в 21 век...как да продължим напред г-жо ...наводнена...забравила Господ???

129

От Русе

преди 2 години

Сега, нямам идея дали прокуратурата ще се активизира, но съм абсолютно убеден че Борисов ще бъде осъден от Рашков дори като гражданско дело. Една нагла домоуправителка си разреши да ме нарече мошеник и после ми плати 200 лева обещетение и 300 хонорар на адвоката ми. Мижави пари ама сега гледа в земята като ме срещне.

128

126

преди 2 години

Изкушавам се да забележа - все пак прилагателното от чесън е чеснов, непростимо е да не го знаете. Чесен очевидно го употребих, защото много обичам да се е бавам, правейки селски препратки, касателно Тулу па. Отделно винаги се намира некой ть пак да клъвне и да почне да се кокошини на тема ортография. Което, съгласете се, е свръхзабавно.

127

126

преди 2 години

На български се пише честния, защото произлиза от чест, а не от чесън, за да бъде чесния! ---///--- Не може ли просто да съм пропуснал буквата Т? Все пак пиша на тъч скрийна на телефон, простено ми е? Винаги ли сте толкова напрегната по малките часове?

126

Хайде спокойно

преди 2 години

Нищо не е забравено, нищо не е простено. За някой неща е изтекла давност, но сериозните гадости са си на дневен ред. И няма нищо лошо в думата реваншизъм! Не може да си рекетирал и мачкал, а когато настъпи време за даване на сметка да ревеш!

125

Handel

преди 2 години

"Що се касае до мутренските времена, съжалявам само за едно - че тогава не се справихме с вашия лидер. Но има време. От вас зависи, дайте ми тази възможност."Какво общо има това изказване с изcеpките наа тиквоний? Ами агенция ПИК, какво друго може а бъде.

124

Анонимен

преди 2 години

Аз от кога ви разправям че зад тоя *** стои Маджо той го командва и командва, все още държавата то Георги Стоев каза на, времето *** кой да му вярва

123

Меркел

преди 2 години

Ей, българи! Я да не ни отнемате клоуна, който разведряваше срещите ни на европейско ниво! В Тайланд плащат пари бабуин да те тупне приятелски по рамото, а ние си го имахме безплатно!

122

Анонимен

преди 2 години

Да живеят селските аристократи и говора им!

121

Ами ... лошо

преди 2 години

Борисов поради излишна емоционалност (истерия) се набутва сам. Създава си все повече неприятели с тия цинизми. Вече битката от за пари се хлъзва към битка на честта. Първата е безмилостна, но втората е безпощадна. Борисов просто не си дава сметка, че след година в която "клиенти" на партията му останат без редовните постъпления, ще го дадат курбан. Просто вижте какво ще се случи за една година.

120

Анонимен

преди 2 години

До А Баба Меркел? - Отдавна не си бил на мед . преглед ?

119

Анонимен

преди 2 години

Ваши Чалгарски Величества, Боко и Боко, това царство не е достатъчно голямо за двама Боковци!

118

Анонимен

преди 2 години

Комунистите все за изчегъртвания и за народни съдилища мечтаят.

117

ББ

преди 2 години

До Анонименаристократи...и я съм ***...и вие...заради това ви крадем...аристократизъм по банкянският...Съд и Затвор...в Румъния гонят парите и съдят крадците...и дръпнаха...и живеят прилично,имат осъдени висши магистрати,политици,ченгета,министри и министър-председатели!!!

116

ББ

преди 2 години

До 19 Апаратментанесъстоятелно...мантра...29 не могат стигнат къщата на борисов в барселона,19 декларирани с доказън произход,с платени данъци...ава замъка в барселона я продадохте за три дена щом гръмна...испанската и тя ви разследва...следите остават......а е севда ако я притиснат ще свидетелства и ще си каже всичко...и тя е жертва от алчност и вменено им чувство за безнаказаност!...търсете парите...!!!

115

Анонимен

преди 2 години

До 126 Ужасяват ме липсата на култура и образование! На български се пише честния, защото произлиза от чест, а не от чесън, за да бъде чесния! Смръдльо с извинение за уличния жаргон, който навярно разбираш добре!

114

Анонимен

преди 2 години

Да живеят Цара, Пъдара, Мускетара, Чалгара, Тошо Шопара и Мишо Шамара! Откъде ги изкопахте всичките тези аристократи?

113

Анонимен

преди 2 години

Чалгар е дебелият мафиот Тиквата, от чиято джипка постоянно се разнася мазна чалга.