51

Васко

преди 2 години

Министър Рашков си показа истинското лице току що в парламента. Типично за бившите хора той заплашва и се заканва! Честито българи на новия комунизъм. Време е за лустрация макар и закъсняла. Време е някой да се разприказва със факти и да се свършва с бившите хора в тази държава и да им се забрани каквато и да е политическа дейност.Дъното е стигнато.

50

Анонимен

преди 2 години

Рашков действа в интереса на доказани престъпници. Докога ще го търпим се питам аз? Този човек излага България с непрестанните си лъжи. Лъжливото овчарче най-му подхожда.

49

Анонимен

преди 2 години

Много преподаватели станаха

48

Анонимен

преди 2 години

Е много бранят руската матрьошка др.Радев,час по час предмандатно удрят по прокуратурата да не излезе голата истина следмандатно.Рашката дс атрибут овъргалян и на изток,ползват власта за лични цели.И откъде накъде Президента ще е недосегаем през целия си мандат.Та той за 5 години може да направи каквито си иска поразии и такива като рашиста ченгето да го прикриват и атакуват останалите.Хванаха се срещу Гешев ,защото си позволи да разбута руската ***,а там са взели едни големи пари и слугуват

47

Анонимен

преди 2 години

Рашков продължава с цирка, до последно ще е така, сигурен съм. Само се чудя до кога ще траят и няма да повдигнат серия обвинения, то не бяха лъжи, не беше чудо.

46

ха ха

преди 2 години

Рошкоф вместо да дава на прокурор да даде на Гешев дамаджанка сливова, че кофискува ли му 12-те нужника, ще трябва на стари години също като Румен Петков да пикае в шадраваните.

45

Анонимен

преди 2 години

ей, иде времето на "нравственните" комунисти. при толкова проост народ, може и комунизма да се върне.

44

Анонимен

преди 2 години

Чорапът го е наел още преди година да подготви ответен удар срещу Гешев... Смятайте, колко сериозни са нещата...

43

ПроСоТо

преди 2 години

До Гражданин...за да не се излагаш и да не ти се смеят и подиграват хората,просто сложи "Гешев" на мястото на "Рашков" и си готов/а..

42

состин

преди 2 години

Не пипайте чорапааааа, Десаааа, отрепките в президентствотоооо...колко трябва да си *** за да не видиш ,че пияницата брани ушанката в президентството и копоите му. Целя тоя напън срещу Гешев е само заради това, е и заради това че им разрита касичките , една в Дубай, друга в Сърбия. Мнооого ги боли червенковците почалгарели

41

Анонимен

преди 2 години

До 39 " Гражданин" . Грешиш! Точно бивш комунист те управлява 12 г! В лицето пожарникар и бивша мутра комунистическа Борисов!! Или не го броиш,щото ти е " любимец"? Ако е така и ти си един " гражданин" остави!

40

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая дамаджана от сутрин до вечер- логорея. Който го съди барем ще си вземе парите за клеветите, че човека е доста имотен!

39

Бай Тошо

преди 2 години

До БиволъЩе има разбира се и трансплантация на черен дроб на Чашков, дамаджаната не прощава.

38

Анонимен

преди 2 години

Истинските гербави сълзи предстоят. Кървавите сълзи.

37

Анонимен

преди 2 години

Ще се намери прокурор,който да образува такова досъдебно производство срещу Гешев!-:) Има и съвестни прокурори,които не ги е страх от Гешев!-:)Всичко тепърва предстои да се случи!

36

АнонимеН

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ОСВОБОДИ И ОТ ГЕРБ И ОТ БСП! ТАКА КАКТО УМРЯ И СИНА НА БАЙ ТОШО ТАЗИ ГОДИНА ДА ИМ Е КРАЯ И НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ БСП И ГЕРБ

35

Анонимен

преди 2 години

Значи според РошкоФ... Чорапа е НЕДОСЕГАЕМ така ли?

34

Анонимен

преди 2 години

ще има още имоти за добрия комунист - рашков.

33

абе рашкОФ

преди 2 години

*** той фигуранто е компрометиран още преди да влезне в президентството - справка , назначаване на десито , после сватба по заръка на импексова .

32

Биволъ

преди 2 години

ПРашков се е записал в списъка на пРезидемта за трансплантация на черен дроб в Швейцария. Може да мине и без подаръчна торбичка заради вярна служба като служебен министър.