44

Рушофил

преди 2 години

Рушия е извън 150 по свобода на словото, но ние обичаме Путин и му вярваме.

43

Анонимен

преди 2 години

И в България имаше такова нещо но журналистите вместо да го заснемат викнаха данс да го бутне и затова сега гледате руския крематориум ;) а българския никога няма да видите заради свободата на словото :)

42

Рушофил

преди 2 години

Това е провокация на ЦРУ.

41

Анонимен

преди 2 години

Ако питаш родните русофили...всяка негативна новина за Русия е провокация на ЦРУ.

40

Анонимен

преди 2 години

Това ли е вила Калина? Карбовски, спиш ли?

39

Анонимен

преди 2 години

Прилича на убежище. Сякаш психопат е създал всичко това.Но дали е истина или поредната компроматна война едва ли ще разберем. Пълно е с психопати навсякъде.

38

Анонимен

преди 2 години

Да бе, разбира се! Щом е за Русия значи е измислено!

37

Анонимен

преди 2 години

Някой е направил сценична площадка и тея са се хванали като мухи на паяжина. Снимали са филм на ужасите за това е зарязано. Ако беше това, в което се съмняват нямаше да остане милиметър от сградата.

36

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Гуантанамо нервно курит.

35

Анонимен

преди 2 години

Исках да напиша Бали слама и драскат клечката. Тука е много плоско и е чиста проба компромат. Има цели структури занимаващи се с производство на компромати. Фалшиво е. Комунистите са много жестоки и нагли, но това не е тяхно дело. Вероятно има нещо подобно някъде или е имало в тунели под земята са ги правили. Но точно това място да го оставят просто ей така - не се заблуждавайте, че са толкова наивни. Те следи не оставят. Обучени са дори да лъжат детектора на лъжата.Това може всеки да го направи

34

Анонимен

преди 2 години

Това са свободни съчинения и измислени компромати. Много е примитивно. Не е истина. Ако беше истина щяха да са го запалили. Болшевиките палят. По учебниците на КГБ всички следи се ликвидират с палежи. Също така палежите са препоръчителни по същите учебници. Както вече видяхте на 2.09.2020г. палеха със слама полицаите пред НС. Баси слама и драскат клечката. Така, че това е кофти сглобено и измислено.Болшевиките и комунистите не действат както е показано. Прекалено е елементарно и открито.Лъжат.

33

Boto

преди 2 години

Значи извращенията на братушките дето у някой села още си изяждат децата от глад са топ ама там, че некакъв откачен е застрелял 2-*** е голяма драма. Те тея новини у Русия са толкова често, като прогнозата за времете. Айде *** събирайте багажа и газ към Русия не към държави от ЕС или Щатите. Що си не пратите децата на образование или работа в Русия?Нали там са ТОП технологиите или Ви е страх, че и те са толкова прости и ще се утровят докато пият одеколон на некой купон у бунгалото?

32

А бе

преди 2 години

Обаче в Гуантанамо всичко е наред,нъл тъй...

31

Свидетел

преди 2 години

Биркенау 2 e 4 кв. км. Туристите започват да реват от умора едва на половината път към взривения крематориум. Нищо не знаете вие. Плашат ви с някакви невзрачни новинки. Не искат да ви разказват за важните неща от деня, като важните неща, които се случват в парламента тези дни.

30

Аушвиц

преди 2 години

Крематориума в Биркенау има комини. Тук как излизат саждите без комин?

29

ОАО

преди 2 години

НастрАхнаха ми зАрната. Това е най-важната тема от деня, да. Какво се случва в паланка в Расия много ме интересуваше, честно.

28

Анонимен

преди 2 години

Ето ви пример за фалшива новина !

27

Анонимен

преди 2 години

Русията от как я има е все място за каторги , концентрационни лагери , гулази, инквизици и тнт. Императори тънещи в разкош и крепостни селяни с живот без стойност.те за това корнела и потника толкова обожават сибирската империйка.

26

ГЕРБ-БКП

преди 2 години

До ВИЖТЕ СЕ ЧЕРВЕНИ....ГЕРБАДЖИИ ...

25

Анонимен

преди 2 години

гладио не е само италианска. немска, френска, италианска, швейцарска, фашисти има навсякъде. войната в югославия избухва малко след като медии на запад надушват за гладио и скандала се потулва.