12

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата две години криe, че е оневинила Горанов за апартамента и каква е съдбата на проверката. Дори говорителката на главния прокурор Сийка Милева неотдавна обеща да съдейства, но така и не помогна спецпрокуратурата да отговори. Освен това прокуратурата никога не опроверга информацията, че държи казуса на трупчета. На този фон главният прокурор Иван Гешев постоянно твърди, че институцията работи при пълна прозрачност и дори разгласява материали по делата от обществен интерес.

11

Корупция е имало,има

преди 2 години

и ще има.Тя е закодирана в човешката природа.Има много видове корупция,тя бива "материална",морална,в личен(и на семейство и приятели) или обществен интерес.Всички видове са дразнещи обществото,защото тя е скритият двигател на случващото се окло нас.Смешно е за борци с корупцията у нас да се изявяват лица и политици,които са станали значими именно чрез нея.Няма алгоритъм за справяне с корупцията,дори в богатите страни,макар и в по-малка степен тя е налична и непреодолима,атрибут на хората.

10

До 3

преди 2 години

На Маджо и Пашата дава отчет банкянската мутра.Доказано.А вашите опорки гербаджийски...отдавна никой не ги слуша.

9

Мая мутресата

преди 2 години

Маяма ще бори мутризацията. Старата приятелка още на братя Илиеви от Кюстендил, после на Галеви, срещащата се с Божков без да каже за какво, предложила та Делян Пеевски. Това сигурно е някакъв майтап.

8

До пияница мистик

преди 2 години

Друго си е когато пловдивски източвач на банкови карти дава оценка на Христо Иванов. Много разчитам на твоята платена гербава експертиза.

7

Анонимен

преди 2 години

До 5Ако се замислиш...корупцията и липсата на правосъдие са ключови те причини за цялото състояние на държавата.Но...пак казвам...трябва да се замислиш.

6

До 1

преди 2 години

Гербаджийче тр...о..л..ско...нещо си абъркал за Хр.Иванов.Но...кажи твоя вож банкялийския...какъв е баща му...и ккакъв е бил и той? Бил ли е член набкп и отказал ли се е от нея?Зная, че Хр.Иванов ви бърка по едни места с думите си...но...по добре свиквайте.

5

Анонимен

преди 2 години

Де да беше само корупцията проблемът. Явно и Христо Иваное не вижда по-далече от София-град.

4

до 2

преди 2 години

Пробвай пак!

3

пияница мистик

преди 2 години

Ахахахахахаха, ох, не моа майна :)))) Човекът, който дава отчет на Маджо ми говори за корупция. То същото като Нинова за държавност и чалгаря гей за изчегъртване

2

Анонимен

преди 2 години

пу първи на коментарите

1

Анонимен

преди 2 години

На лодкаря и потомствен комунист христо иванов бойкикиев - маджото няма как да има човек доверие! Този е хготов на всичко, за да докопа властта и да даде ПРИВИЛЕГИИ на лгбт прослойката!