43

Беселина

преди 2 години

Герберската простотия е направо нервнопаралитична! Каква невероятна наглост!

42

дансаджиите

преди 2 години

/бивши и настоящи/ винаги са се смятали за по-специални хора, за които законите не важат. Същото е валидно и за милюционерите

41

този

преди 2 години

е герберски МЕРЗАВЕЦ-гербери гордейте се с него

40

Избягал

преди 2 години

До Тома БиковЩе стане като с фалшивите пари - печатали си ги за сватби.Прасето само е влязло в колата, нападнало го е и докато са се борили го е прострелял при самоотбрана.Хващам се на бас, че нещо подобно ще извъртят.Добре, че избягах от тая пропаднала държава.

39

Анонимен

преди 2 години

Къде са гербаджиите са защитят този невероятен професионалист и да обвинят Рашков...че преследва и репресира кадрите на ГЕРБ.

38

Анонимен

преди 2 години

Тия хора освен да вършат престъпления за друго явно не стават, истниски професионалисти - освободят го от високите постове, айде в гората бракониери!

37

Вьзмутен

преди 2 години

Абе нали трябва да защитават законноста - те на незаконен лов тръгнали

36

Анонимен

преди 2 години

До хаха "Този ли рева като малко дете, че го махнали, защото ловил руски шпиони в България?Проверете документите на прасето, може да е руски шпионин." По една "случайност", точно тоя, който разследваше руските шпиони, са го "хванали да бракониерства". Виждам, че методите на комунистическото ДС не са се променили: и едно време те проучваха до най-малки подробности, включително в личния живот, за да разберат къде могат да те ударят, за да те компрометират. Комунизмът Идва!

35

Анонимен

преди 2 години

Вместо да трошат народна пара с обвинения предлагам онзи известният от Симитли да ги накаже лак той си знае ;)

34

ФАКТ

преди 2 години

факт е че радев е фигурант зелен чорап грипен разединител съединител диктатор превратаджия решетников бойкомразец гербомразец мракобес човекоядец шофьор на самолет предател дронаджия воайор

33

Анонимен

преди 2 години

Шеф...ДАНС....лов...бракониери....Витоша Бистрица.....сянката на онуй е навсякъде.

32

Севда

преди 2 години

Арестуваха честен човек и ловец на руски шпиони. Ще протестираме пред президентството!

31

ФАКТ

преди 2 години

радеф следи всички нормални хора (не русофили) в България!!!

30

Анонимен

преди 2 години

Политически елит с милюционерска закваска.

29

Анонимен

преди 2 години

Хе-хе-хе-е-е-е-е...! Кой ли прокурор се поти сега в Благоевград и очаква да му звъннат от София с указания, как да напише обвинение, което да падне в съда?! Все пак Гешев едва ли ще допусне да им се случи нещо на тия баровци. Щом и Бистришкият тигър е там... Работата е ясна!

28

Тома Биков

преди 2 години

Господин Георгиев е бил в гората да преследва руски шпиони. Глиганът в колата е кремълски биоробот-разузнавач. Затова е арестуван от русофилското правителство на фигуранто Радев.

27

Анонимен

преди 2 години

До НИЕКандидат за депутат хем в листите на БСП, хем в тези на ГЕРБА всъщност Тодор Панчев е член на АБВ

26

Анонимен

преди 2 години

Хайде Севде... Време е за пресконференция, че са арестували "честен човек"... Очаквам и Тома Биков да се изкаже колко сте подложени на репресии, заради "руските шпиони"... Ловецът им май се оказа бракониер и не подбира шпиони и животни... Гешев и Севда и те се изпокриха... Какво става във тази държава?

25

Анонимен

преди 2 години

Кадрите на ГЕРБ освен да крадат стават за погазване на законите (изработени от самите тях). За друго не стават

24

НИЕ

преди 2 години

А гербавия си прави каквото си иска!!!! Само че е забравил че вече не е на власт и се мисли за голям. Няма вече крадецооооо няма свърши ви краденето!!!!