68

123

преди 2 години

До АнонименЯвно багажът ти е доста малко. В нормалния свят независима прокуратура няма. На немски прокурор е Staatsanwalt- адвокат на държавата. Независим е съдът, пред който се явяват двете страни-защита и обвинение. Не прокурорът решава кой виновен или не, а съдът. В Бг прокуратурата изземва функциите на съд и полиция и прави каквото си иска

67

Анонимен

преди 2 години

Гърбавиии...., свърши вашето царство/господарство!!! Иде времето на "Модерната Чалга"! А, след тях, Консервата БСП/ДПС!!!!! И така до... дорде не дойдат турците или руснаците да нъ "спасят" от самите нас!

66

Истината

преди 2 години

Радев е комунист!

65

Марин

преди 2 години

Мачкай Гешев, почтените данъкоплатци сме с теб.

64

Анонимен

преди 2 години

Да бе да сигурно туй да не ти е седянката на село Гешев се държи още някой му плаща това е Пари Много Пари

63

Анонимен

преди 2 години

Комунисти, комсомолци, пионери сме в единен строй! Щото сме на всеки метър/километър!!!! Дръж съ, Винету!!!!!! Другарката *** е решила да те насилва 24 часа, след туй щяла да те пусне и на СтанИшеФ да съ позабавлява с теб, а Радку Фърчилуту ще снима "разпита" ти! - )))))

62

Анонимен

преди 2 години

затвор заедно бойко .. па ако е от медиите мръоуша миризлива

61

Анонимен

преди 2 години

от гешев и *** за зеле не става и това се доказа особено като му подаваха доказателства а той все не вижда нередности за свойте хора. продажник който би трябвало по скоро да се намира в затвора

60

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Ако Гешефф се...срине,си отива основният...крепител на Боковизма.Това е една от...първостепените задачи на...новия парламент.

59

...

преди 2 години

РАДЕВ СЪН НЕ ГО ЛОВИ, ОТКАКТО ГЕШЕВ МУ РАЗРОВИ ЧЕРВЕНОТО БЛАТЦЕ. МАЧКАЙ ГЕШЕВ !!! ПРОЧЕТИ МУ ПРАВАТА И ДА СЕ СВЪРШВА .

58

до 67

преди 2 години

Всяка гъъска за своя крак - ще го свалят, бита карта е, ритат му столчето под краката!

57

Анонимен

преди 2 години

Благороден опит, ама няма стане. Състават на ВСС не се е сменял. Тия са го избрали, да не би те да го свалят.

56

Анонимен

преди 2 години

Ако има закони в страната, ВСС ще покаже на министъра на Правосъдието/нарочно пиша министър с малка буква/ - един голям среден пръст и ще го прати да си гледа работата, а не да се меси в работата на НЕЗАВИСИМАТА прокуратура. Няма значение кой е ГЛАВЕН ПРОКУРОР. За по късопаметните - нека си припомнят кой всъщност е Янаки Стоилов и каква е ролята му в "ДЕМОКРАТИЧНИЯ" преход на България след 10 ноември. Ако не са заслепени комунисти, ще научат много "интересни" неща.

55

Анонимен

преди 2 години

До Койчо, не знам кой има сметки в чужбина, но знам кой има 19 имота за милиарки, купени УЖ с чиновническа заплата. Ти, Койчо колко палата можа да си купиш с една заплата? И, още ли вЕрваш, че рашков с една чиновническа заплата е купил тези палати? Не, палатите не са на жена му, тя да не е луда при развод да му подари палатите си за милиарди....

54

Анонимен

преди 2 години

Меринджея на Тиквата бърза да прикрие следите... -))))

53

Анонимен

преди 2 години

Една баба казала, че Рашко - бухалката е анонимен алкохолик. Верно ли е това или Рашко - бухалката излезе от анонимност!?

52

Анонимен

преди 2 години

Ми то самят министър на правосъдието си каза ,че основните причини, заради които иска оставката са публикации в медиите. КАК МОЖЕ ДА СЕ ИСКА ОСТАВКАТА НА КОГОТО И ДА Е САМО СЛЕД МЕДИЙНИ ПУБЛИКАЦИИ?? Не Гешев, а министъра е за гонене. Ама какво да искаш от един комунист, на когото в главата е само пропаганда.

51

Анонимен

преди 2 години

Гешев изобличи Радев за Бобокови и Узунов и сега му го връщат с този нескопосан опит.

50

Анонимен

преди 2 години

След 2 дни му ритат столчето под краката на тоя

49

Анонимен

преди 2 години

Радев непрекъснато говореше за "прозрачност" и Гешев му демонстрира прозрачност, но Фигуранта мислеше, че е вода ненапита и затова вдигна юмрука !