46

Анонимен

преди 2 години

Тая женичка е не на център....

45

До 44

преди 2 години

Това е според теб, гербав ***! Ама ти си никой!

44

Манолев

преди 2 години

Комитке-,мен ме изпраскаха по Магницки заради къщи за тъщи! Ами ти на какво се надяваш- с парици от Еврофондовете си дигнала 2 къщи за тъщи с 3 липи отпред на китно Черноморие! И мълчиш по въпроса?!? Но ОЛАФ не спят,нищят...скоро ще те стиснат за вратлето...няма да минеш метър:))

43

Анонимен

преди 2 години

Комитова ти се махай!!!Ти го сложи и му заповяда да спира Хемус и да съботира ремонта на Тракия.Кацаров умишлено съботира ваксинацията ,рашков разсипа службите и мвр,ментетата от харвард точат язовири и откриват непостроен завод за сглобяване на китайско -албанско подобие на автомобили ,но държавата ще им преведе ,ако вече не ги е и привела 34млн. Наши пари .иначе Бойко крал,кюлчета ,къщи и тн.

42

Анонимен

преди 2 години

До ОтговорБокич е замен, не е г-н Бокич, щото не си е заслужил уважението :)) Боко нема повече да е премиер, нема защо да се впрягате толкова :) Изтърка се, научиха му и долните кътници вече, сега ще е опозиция, след некоя друга година в миманса, капиш комрад.... хахахаха :))

41

ИМВ

преди 2 години

Браво на министъра!! Чегъркай Гербавите престъпници!!

40

Анонимeн

преди 2 години

Връщат баланса преди президентските избори. Имало е нарушения, ама да спреш / рестартираш Държавата беше само лозунг на ИТН. После идва, ама къде са ми парите, ама къде ми е заплатата - ходи си я търси от Слави.

39

EMIGRANT

преди 2 години

След някой и друг месец,тая баба ще плете чорапи в сливенския и ще дава обяснение,кой ,кога и как повлече и накъде най главното,500те милиона за магистрала Хемус!!Можеше да си живурка кротко с пенсийката,но щом партията и нареди,две и две е равно на три!!

38

БГ Хаос

преди 2 години

Президентът и шайката марамунгели имат видения за ГЕРБ дори и в тоалетната. Ако статуквото продължава, четете поемата на Гео Милев, "Септември" в която е речено: "Септември ще бъде май", а след като септември ще бъде май, то декември ще бъде август. Голем ви чака другаре с тези професионални чалгари, чорапи и анти-политици.

37

Някой

преди 2 години

Какви "калинки" са тези на Фигуранта, това са си обикновени ***!

36

Анонимен

преди 2 години

Това е игра на Комитова, и не е за браво. Използва го като бушон, но не отменя заповедта. Значи ще прерсзпределя кои ще пусне и кои не в разговори с кметове. Апаратни игри от познат сценарий.Не е случайно, че законодателя е разписал правата и задълженията на служебните правителства. Допускал е какви бели могат да доведат.

35

до 29

преди 2 години

Тия вълни, които споменаваш са ни спомен от Станишев, а не от Боко... Просто разяснение, че вече не ми се слушат глу..пости

34

Отговор

преди 2 години

До 31 Какъв "Бокич" измъчва тролския мозък ? От април месец Борисов ви гледа сеира,ама някои ще изпитат некадърността на служебните недоразумения по трудния начин...върху собствения си гръб!

33

Недоразбрал

преди 2 години

А вие не разбрахте ли че ГЕРБ и Бойко Борисов ще се върнат на чисто бял расов,арабски кон и Славуцата Трифонова ще му държи юздата в шпиц,докато Бойко слиза от коня на червения килим,застлан пред народното събрание?!Така е дрогаре!!Ни мойти да управлявати,а само рушити,чегъртати и крадети,а тез дейности народ не хранят и не гледат!!!!Отделно,че винаги сте били долни,злобни,невъзпитани и пълни със завист,отмъстителност и реванш!!Все гадни,дяволски черти!!Да ви е честито поредното комунделско шоу!

32

изправи се!Радеф вън

преди 2 години

Радеф и калинките му са заплаха за националната сигурност

31

Монката

преди 2 години

Радев мутро фигурантска ,вън

30

Анонимен

преди 2 години

Бокича гледа да постави прът в колелото, демек да се завърне на бял кон, ама вече му се знаят номерцата :))) Сега когато се замисля по обширно, мейби Дългуча иска да остави за по дълго служебното правителство, което е кошмар за Бащицата :))

29

Анонимен

преди 2 години

Кога го назначи ,кога го уволни ?Чака се уволнението на калинките рашков, спецов,харвардските ментета и недоразумението кацаров. Радев вън мутро

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Хемус на вълни след 5години не искаме! Взимайте си Тиквата и се изселвайте на Луната, заедно със него! Плащаме най-скъпите винетки във цяла Европа. Тиквата заедно със Севда се хвалят, че са големи усвойтели а ефектът е, че след 1-2 години ще иска да усвоява повече и винетката няма да ни е 100, а 200лв. Защото тези некадърници, ще кърпят после направеното от тях, а Тиквата може и да се вози на Совалка със Севда! Плащаме най скъпите сметки за ток, но Тиквата това не му пука.

27

Въпрос

преди 2 години

Защо някои все пишат обратното на истината ? Ако има нечии гласове да е обрала ИТН, това са на беззъбите комунисти от Позитано, и псевдопатриотите! Като добавим и прехвърлените гласове на ДПС, ето ти ИТН! И какво общо има в някои болни мозъци ..."Европа"?