221

Рамзан Кадиров

преди 2 години

До hitkoДоверието на хората от Москва!

220

hitko

преди 2 години

Доверие на кои хора, другарю Радев? На вашите хора ли? Пълен ***...си имаме за Президент! Най-голямото недорозумение в новата ни история.

219

ББ

преди 2 години

Служебният сте герои,поздравления...ако може останете следващите 20...за да просперираме като Народ и децата ни да се върнат по домовете ни...това е война бре...за оцеляването на Народа ни...това не е бизнес,не е забава...не ни предавайте...гледали сме го много пъти...да не се харчим за строеж на затвори

218

ББ

преди 2 години

медиците ни имат уважението и обичтта ни...Народа ни ги създава и обучава...храчим кръв...да ги имаме...доплащаме през бюджет,каса,ама не директори да си раздават по 300-500 х...премии.и да си организират..."протести",докторите не са ...директорите...грабещи и вас...и нас...това е нелепо!!!

217

Анонимен

преди 2 години

рейтинга на този отвратителен предател е макс 10%, жалко че продажните *** го обслужват практически безплатно, а могат да го сринат с няколко въпроса само. отива в затвора гарантирано

216

Бойко Борисов

преди 2 години

Скоро ще запознаем Тиквата с бай Ставри.

215

иис

преди 2 години

Cлeд избoритe нaeceн, Румeн Рaдeв трябвa дa зaeмe cвoeтo дocтoйнo мяcтo в Цeнтрaлния coфийcки или мoжe би диcципa кaтo бивш вoeннocлужaщ. Трябвa дa дaдe личeн примeр зa учacттa нa вceки кoйтo ce oпитa дa внece рaздoр в бългaрcкия нaрoд.

214

Фотограф

преди 2 години

Фигурантът и зомбирания Чалгар имат еднакво антипатично излъчване ! Този "такъв народ" поне да избираше по -приемливи физиономии ! Писна ни да гледаме как едноклетъчни политици "творят" народните бъднини .

213

Истукан

преди 2 години

Какво доверие при избирателна аквивност под 50%. На следващите избори няма да излязат дори и 30% да гласуват. Хората са разочаровани от материала в политиката. Няма материал за демокрация. Трябва да върнем Живков на власт.

212

Хъм...

преди 2 години

Докато фигуранта разделя държавата, какво се случва. Днес на мой приятел крадат 4 гуми на новата кола, полицията отказва въобще да отиде на място, не пускат протокол и нямат желание не само за разследване, а дори да отидат на място. Ако няма протокол, каското не поема нови гуми. ТОЕСТ на Полицията и е през оная работа. Няма правителство и цари анархия. Стоките скачат, нова вълна чака европа, а ние, фигуранта жаден за власт разедини нацията и подтиква към хаус. Дано понесе отговорност за всичко!

211

Дидо

преди 2 години

Диалон,диалог ,не станахте ли вече банални. Истината цъфна. Уйдурмата замириса.

210

АнТиквар

преди 2 години

Радеff, ще се докараш да те замерят с камъни...Тотално вреден си !

209

Народът

преди 2 години

Прав си, Фигуранте ! Народът ти има пълно доверие, така че , яхвай си дрона и отпрашвай за Сибир ! Там можеш да правиш "коремното" пред сибирските краварки и да ги впечатляваш с доверие !

208

анонимен

преди 2 години

Лицемерем кариерист Радев е по-опасен от всички останали политически играчи взети заедно.Прави се на ударен с мокър *** и не иска да признае за явните гафове на някои свои министри.Откъде изрови този (не)лекар Кацаров,дето с лека ръка уволнява професори,или "вечно на градус" Рашков,който май и сам не разбира какво точно се опитва да направи.Като някаква бабичка-клюкарка събира слухове и после гради обвиненията си върху тях.А уж бил "уважаван" юрист.Не знаеш дали да се смееш ли или да плачеш.

207

Анонимен

преди 2 години

Няма толкова нехаризматипен човек като Радев. Пак приспива с написани фрази от кукловодите си.

206

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - и като не стане да има стабилен парламент, ще започнат да ни облъчват с идеи за президентска република и цялата власт -________ - е, да, но ще търябва да променят конституцията или да правят държавен преврат, което не се знае как ще завърши!

205

Анонимен

преди 2 години

Радев унищожи политическата система в България и доверието на избирателите. Сега искал някой друг да го връща. Каквото си е надробил, да си го сърба. Радев ще го споменават като Виденов след време.

204

Анонимен

преди 2 години

Кога ще се оттървем от този кариерист, пълзящ пред американската посланничка и готов да ни хвърли във война с Русия!

203

НДЗ

преди 2 години

Смятах да се изкажа, но след толкова "хубави" определение за г=н Радев няма какво да допълня.

202

681

преди 2 години

Какво доверие на хората, какви 5 лв?Наредила ви е хер Мустафа и вие действате.И Славчо знае, че и Азис да сложи за премиер - ще го преглътнат всинца в новия "Парламент"