55

Рушофилски трол

преди 2 години

освен русофилските5колонници кой друг е изненаден?

54

Ха-ха

преди 2 години

Сами се излагат американците-опитват се да ни убедят,че Русия им е избрала президент.Впрочем,Тръмп беше избран доста почтено,за разлика от наследникът си Байдън,който беше поставен на поста с чудовищна манипулация на изборите.Колко струва самият Байдън няма нужда да се обяснява-то е очевидно,на нормални избори няма никакъв шанс.

53

Христо

преди 2 години

През 80те години СССР решава да срине финансовата система на САЩ като планът е да вкарат няколко милиона на борсата и спекулативно да я сринат. Според всички от русия това е страхотна идея, но претърпява пълен крах и губят милионите. Просто не са изчислили, че ежедневно през фондовата борса на Америка се правят операции за трилиони долари. Та и да е имало такъв план, то е щял така или иначе да претърпи крах, защото в САЩ има много лостове за контрол и корекции.

52

Поп Грую

преди 2 години

Хахахааааа!Подобна басня не бях чел скоро!Хахахаааааааааа!

51

ss

преди 2 години

абе тва No 32-04 \ d особено D е толкоз достоверно :) *** дето е сътворил таз глупост поне да се беше проверил, че в русия пишат на развален български и букжата D не съществува !

50

Анонимен

преди 2 години

Путин подкрепя ВСИЧКО и ВСЕКИ, които правят Америка по-слаба!

49

Анонимен

преди 2 години

Открихте топлата вода! Честито

48

Гошо

преди 2 години

Ааа страхотно е това "Ключовата среща се е състояла на 22 януари 2016 г., предполагат медиите, а на нея са присъствали руският президент, шпионски директори и висши министри." Супер журналисти ще да са тия

47

Анонимен

преди 2 години

Добре, че е Путин! Иначе с кой ли щяха да се оправдават и да запълнят "колонките" на жълтата си преса!?

46

Анонимен

преди 2 години

За лидери като Путин трябва народ. За народ като българите - Слави, Бойко, Корнелия, Доган, Мая, Христо - каквито ти е кеф лидери в изобилие, само демокрация да има да избира българина.

45

Анонимен

преди 2 години

"импулсивен, психически нестабилен и неуравновесен индивид, който страда от комплекс за малоценност"Това важи и за Путин.

44

Анонимен

преди 2 години

"Вестник Guardian показва документите на независими експерти"или"Документът, видян от The Guardian" кое е вярно от двете. Разликата е голяма, и аз всеки ден виждам много неща.

43

А какво се случва?

преди 2 години

А какво се случва в членката на ЕС и НАТО американската партньорка България. Известно ли ви е, че преди дни в България се приведоха парламентарни избори? Как е ситуацуята в членката на ЕС и НАТО американската партньорка България, всичко наред ли е, че само с Русия се занимавате?

42

Анонимен

преди 2 години

А психически нестабилния Тиквата ?

41

Веселинъ 7112137860

преди 2 години

Путин и Байдън са евреи и ника не са врагове Симулира се вражествоно както виждате не само,че не се нападат,а и дори започнаха да си разпределят тортата.

40

Анонимен

преди 2 години

Не престават да хулят Тръмп,значи все още е значима сила срещу ДП.Ясно ,е че Байдън няма шанс при честни избори в нормална непандемична обстановка.Следствие на този уплах,демократите продължават с лъжи и конспирации.Как секретен документ на Русия ще е в ръцете на вестник,що за лудост,това да не е Холивудски филм.

39

681

преди 2 години

И такива ли секретни документи намериха на онази автобусна спирка в Англия ли беше???

38

Карлсон от покрива

преди 2 години

Параноя! Кой ми с..а в гащите? ,Подозрително дебилни изказвания на "анализатори" за "документи" от секретна среща? "Сигурно" е, че Песков или Шойгу са ги изнесли, а може би всеки по страничка и половина ( "документа" е от 3 стр.) "Днес", разочарование от последните 6 месеца, от "жълти" новини! "Отворено (за хранилка) общество??Майнички,престанете!!!

37

Дедо Гошо

преди 2 години

Всеки мислещ човек го разбра това още след изборите в САЩ, когато онзи с червената коса започна да управлява по странен начин. Започна да удря по ЕС, а срещу Русия започна да мърка като домашна котка.

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Тц,тц ,тц ! Пропуснали са Боширов и Петров . Хептен изветряха демократите .