31

Анонимен

преди 2 години

Браво, Китайска демокрация, вече не само в Чайна!

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32 Нещо си се объркал. Навсякъде по света не искат да се ваксинират, за да имат нормален живот!

29

Анонимен

преди 2 години

До До 20 "свържи се с всички експерти" *** мола ти се, веднага след теб! Чакам те да ходиш до Джонсън и Астра да им кажеш нещо. После и аз. Абе, смoтан, що не пробваш да си измислиш свои реплики? Верно, че тролският мозък е закърнял и е заместен с телевизор, ама ако се напънеш може и да ти се получи.

28

относно рамбовците

преди 2 години

Спомням си първите дни след като изгониха Янукович от Украйна. Донбас се надигнаха и казаха, че Потрошенко е един предател и фашист и че те под западен фашизъм няма да живеят. Тогава *** укри се смееха докато не запукаха пушките и не бяха смазани от т.нар. 40 годишни дядовци.

27

Анонимен

преди 2 години

Абе то верно стана като във филма Матрицата. Синьото и червеното хапченце. Или ще изберем да "си върнем нормалния живот" и всички удобства на матрицата, или ще трябва да се събудим. Време за избор...

26

Анонимен

преди 2 години

До до 20 Пак ли ти бе, смeшнико? Пак ли ще задаваш глyпави въпроси и ще се мислиш за остроумен? Не ти ли свърши тролското работно време?

25

До 20

преди 2 години

Ама моля ти се, щом казваш че за нищо не стават, свържи се с всички експерти и учени да им съобщиш, сигурен съм че си много по-компетентен от тях! Айде, стига си писал по форумите, действай!

24

до 21

преди 2 години

Има има, във Франция и Гърция започват да поизкачат лека полека рамбовците. Интересно като упре ножа в кокала дали няма и до военно положение с гражданска война да се стигне.

23

до 20

преди 2 години

Кой ти каза, че ваксините са "бълвоч"? Дай име, публикации с него или доказателства, че това е така?

22

Анонимен

преди 2 години

Хайде Китай го знаем-диктатура и тоталитаризъм, но една Франция???

21

Анонимен

преди 2 години

Има много клавиатурни Рамбовци сред антиваксърите.

20

Анонимен

преди 2 години

До 19 Смени опорката! Хората не искат ваксините не заради "страх от игла", а защото така наречените "ваксини" са некъф пълен бълвоч, дето за нищо не става!

19

Анонимен

преди 2 години

Хахахха щели са да кажат здрасти на калашника...ей много филми сте гледали бе, или още ги гледате защото сте на 16 години? Тях ги е страх да ги боцне иглата, ама ще хващат калашника. Ххахха такива шегаджии като вас няма никъде по света

18

Hi

преди 2 години

Hi

17

Фейк нюз

преди 2 години

До 15 Нещо май не си ме разбрал.

16

до Кондьо

преди 2 години

Много хора ще се сбогуват с някои неща, но ще кажат "здрасти" на най-добрите приятели на човека Колт, Уинчестър, Макаров, Калашников, сопа, кирка и т.н. Уверен съм, че има много готови да се жертват срещу това безумие и да умрат бързо, вместо бавно и мъчително.

15

До Фейк нюз

преди 2 години

Дрънкаш глупости! Българите са едни от най осъзнатите хора в света. Точно заради това великите сили винаги са ни мачкали и са искали да ни унищожат. Единствените които са ни помагали са Руснаците. Те също да много осъзнат народ и виждат какво става по света. И затова империята на злото сега се опитва да ги мачка но те са прекалено голяма хапка и не могат да ги разиграват така както си играят с нас. Да знаете че ще дойде ден в който пак ще викаме руснаците да ни вадят от калта!

14

Кондьо

преди 2 години

11% засега, но нали осъзнавате че ще стане задължителна, поне за пълнолетни. Рано или късно трябва да избирате. Който не иска просто ще трябва да се сбогува с някои неща които е правил досега.

13

Фейк нюз

преди 2 години

Забелязъл съм, че Матрицата в България е много по- голяма отколкото в другите държави, особено западните. Помня колко пъти са ни убеждавали, че цената на тока, водата, бензина и т.н. са най-ниските в ЕС и как пликчетата в магазина се плащат заради екологията. По същото време в Англия в Теско и Сейнсбъри пликчетата ги раздаваха без пари, тока и водата бяха на 30% от нашата цена, а бензина беше на 55% от цената у нас. Сега при 15% ваксинирани у нас изведнъж наизкачаха едни новини...

12

Даам

преди 2 години

Ако наистина имаше начин да отпътуваме към друга планета където да има годни условия за живот бих заминал още утре. Тук вече не се издържа. Отвратително е. Единствения шанс е да ни удари огромен метеорит. Тогава нещата ще се оправят. Иначе не.