290

Анонимен

преди 2 години

Ако са останали нормални хора в тази държава, помислете, че ако има контрол навсякъде, ще живеем много по-нормално, ние данъкоплатците. Бойко не прави добре като се появява непрекъснато по медиите и продължава да манипулира хората. Има държава ако има закони и се спазват от всички.

289

До 433

преди 2 години

А комунистите и ти не разбра ли,че в истински правовата държава, нещо трябва да се докаже,да влезе в сила присъда и чак тогава да се оплюе човека.Снимат те да спиш в държавната резиденция до шкафче с пари и логиката е,че са твои и че си ги откраднал.Утре ще те снимат до колежката и ще кажат,че спиш с нея и имаш дете.На това само ***,ката теб вярват.А в Бг явно са много

288

Анонимен

преди 2 години

Бокич казвай имената на министрите, че счупи държавата! Стига се скатава в харема на Ердоган! Безотговорна, страхлива тиква!

287

Анонимен

преди 2 години

Питам аз оня гологлавия генерал с чувалите трупове и планините умрели по улиците кога ?Радев почвай наред ,цялата гербераска па.с....мина у канала ,трябва да се почне на чисто всичко .

286

Бай Ставри

преди 2 години

Всички мълчали и хилили се подлизурковци на кокаиновия убиец Любо Спасов ще бъдат уволнени и разпитвани, защото допускали убийството на деца в правителствена болница. Борисов е също замесен в тези трансплантации, Гешев също ги е прикривал. Заради тези откровени убийства ще вкарам поне десетина"лекари" в затвора

285

Анонимен

преди 2 години

Докато във всяка проверка виждаме реваншизъм никога няма да се оправим.Всеки, който е минавал през болница знае, че от години се пишат други диагнози.

284

Анонимен

преди 2 години

Борисов трепери ,защото почнаха да изчегъркват герберасите по места .След 11 години еднолична тирания най-накрая има възмездие.Тиквата има инстинкти и усеща ,че скоро и него ще изчегъркат.Въпроса който вълнува обществото дали ще отиде в затвора или има някакви договорки и ще му се размине .Най-накрая тиранина падна това е празник за целия народ!

283

До 433

преди 2 години

Абе, вие гербаджиите не разбрахте ли...че който е правил нарушения или не е управлявал добре....трябва да си ходи?Вие сте точно каъо комунистите.Щом е наш човек...няма как да не е читав.Ама...крал..ама предприятието в дългове...и т.н. но не...той е наш чивек и ние хо подкрепяме до край.

282

Сравнение

преди 2 години

В началото на войната на хитлеристка Германия срещу СССР за една седмица Вермахтът влиза в столицата на Беларус Минск, а цяла Беларус е окупирана за десетина дни. Самолетите на Западния фронт, отбранявал Беларус, са унищожени през първия ден на войната, предимно, с удари по летищата. Командващият авиацията на Западния фронт слага сам край на живота си, а останалите представители на командването са дадени под военен съд. Борбата с Ковид-19 има същите герои като генералите в Беларус. Нека живеят!

281

Абе яааа...!

преди 2 години

Нарушения занад милион. Естествено, че ще го уволнят този. Дасе готви Мутафчийски! Аз лично нямам нищо противда уволнят плешивия генерал. Никога няма да му простя за КПП-тата миналата пролет и за обидите от брифингите на глупавия им щаб.

280

До 436

преди 2 години

А злобата на мутрата?

279

Анонимен

преди 2 години

Злобата на фааатмака е безграничнааа :) Точно тя ще го погуби, защото оня горе забавя, но не забравя!

278

Анонимен

преди 2 години

Браво!Начело на всяко управленско място некадърник и ***!Дойде време лузъри и не реализирани в живота да ни управляват !И това ще мине!След първата гладна зима,народа ще ви измете ,като чешко торнадо !

277

N

преди 2 години

Голямо ***, голямо реване. Няма я вече държавната софра и да си правим каквото искаме. За 1 милион какво да се очаква, медал ли да му дадат, то така и баба Вуна може да ни преведе през Ковида. Стъргане на такива до дъно и дано имаме и прокуратура, за да разберат, че има държава, която управлява, а не джипка с тиква вътре и *** около него.

276

Wc

преди 2 години

САМО СВЕТИ ПЕТЬР ГО ЧУВА ТОЗИ ШОПСКИ ДЯВОЛ.

275

DDD

преди 2 години

Мутри сбогом! Няма вече шкафчета, кюлчета!... Спряха ви кражбите, за това е тоя вой!... Няма връщане назад! Няма прошка! На хората им омръзна да ви търпят пр.остот.иите!... Затова рив.ете!... Калинки пр.ост.и, нещ.астн.и!!! Много ви търпяхме!

274

Анонимен

преди 2 години

това тоя ли е, дето лично придържаше вола докато симулираше операция

273

Анонимен

преди 2 години

Че като са крали милиони в болницата, да го оставят, само щото ни бил "превел през Ковид кризата"? Балтов в най-тежкия период на вълната през ноември се возеше на джипката на Буци и слушаше как шуми маркировката...Споко, и без Балтов Пирогов ще го има, и без Буци слънцето ще изгрее!

272

Случаен минувач

преди 2 години

Не само Балтов, и гадният гологлав генерал, дето миналата година плашеше наляво и надясно, че ще се мре яко, и той трябва да бъде уволнен!

271

Payak

преди 2 години

Всеки ден по сто пъти ще ви го пиша че сте прости. Много прости. Заслужавате си управниците. След година пак ще сте по площадите. Кой ще е виновен тогава? Аз ще ни кажа мързела и простотията на българина. Дойде някой и почне да говори какво заслужавали българите заплати по 2 Хил и пенсии хиляда минимум. И те вярват. Простотия простотия простотия. Ще ви лъжат и след 20 години. Доган и такива недоразумения като Славчо, апропо и Бойко. Мая, Дончева и прочее