44

Анонимен

преди 2 години

ИТН плюс самопровъзгласилите се за партии на протеста ще имат общо 112 депутати. Опозицията от времето на ГЕРБ, която е само БСП, ще има 36 депутати, а имаха 70 депутата и Нинова още не е подала оставка. ДПС, които бяха опората на ГЕРБ в парламента, ще са с 29 депутати, а имаха 25, когато подкрепяха неофициално ГЕРБ през 2017-2021 години. Тогава ГЕРБ имаха 95 депутати, сега ще са 63. Вероятно ИТН ще има подкрепата на ГЕРБ срещу отказ от изчегъртване.

43

Анонимен

преди 2 години

До Ами то е ясноМного хора напуснаха и през периода 2009 -2021 година и помнят и други песни на Слави .

42

Анонимен

преди 2 години

Мутрите са най-голямите фенове на чалгата. Каква ирония.

41

Анонимен

преди 2 години

До Ами,Ще стане , ако вкарат Борисов и антуража му в затвора .

40

Факт

преди 2 години

Според последнире резултати броя на депутатите по партии е: ИТН - 65 депутата, ГЕРБ - 63, БСП - 36, ДБ(ДСБ) - 34, ДПС- 29, Изправи се! Мутри вън! - 13 депутати.

39

до всички ПРОТЕСТЪРИ

преди 2 години

поживейте известно време с правителство НДСВ, СтаниШЕФ или Орешарски 2 и после ще плачете, ние бачкаме и не зависим нито от Баце нито от румбата, а вие сте клошари на улицата

38

до до 16

преди 2 години

Пич, програмист съм, като теб. И аз "много знаех" за Европа и се помпах, че в БГ-то е супер. Сега съм в Западна Европа и заплатата ми е 4.5 пъти по-висока. Стандарта ми на живот няма нищо общо. Подреден бял квартал, хубава кола, хубав дом. Няма да ме блъсне някоя мутра на пешеходната пътека, няма да ми откраднат колата или оберат къщата. Няма да газя в кал. Пътищата са идеални. Качеството на живот е тотално различно. Ако имаш грам мозък в главата, няма да стоиш в месец в Тиквенистана.

37

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 2 години

бай Тошо печелеше изборите с 99,9, е бяха сбъркали един път на 66,6, но веднагически бяха изпратени в лагер, *** спИчели с 88,8, сега Слави Трифонов взима астрономическите 99,23, значи изпращаме жена, мъж, а защо не и *** в КОСМОСА, няма да си губим бройката с маке

36

До Калекото

преди 2 години

А по тебе може да съди за качеството на матрЯла тука - нали знаеш какво казва Вожда ти по въпроса - "Аз съм проссс и вие сте просссти - за това се разбираме".

35

Даа!

преди 2 години

Интересното е , какво ли ще изтърси ''вожда'' от ГЕРБ / гепи/ !

34

Да

преди 2 години

До Анонимен 34Нека да е три джипки и охранители!

33

Калеко Алеко

преди 2 години

Ако се бяха позовали на процентите от Чужбина от партията на Копейкин щяха да влязат в българският парламент, а тяхното основно искане е излизане от ЕС и НАТО, тези пък които гласуваха за тях така и не отидоха в Матушката си, а пъплят из недолюбваната от тях Европа ... въобще странни неща се случват с българската общност в Европа и Щатите, опитват се да хапят ръката която ги храни, а от друга страна си падат и по Чалготеката на Славуца по което може да се съди и за качеството на матрЯла там

32

Анонимен

преди 2 години

До Доко s цокъл,а аз предлагам да променим знамето. Ще бъде джипка на магистрала.

31

Фактите !

преди 2 години

А някой замисля ли се , ЗА КОЙ ДРУГ ДА ГЛАСУВАТ ОТ ЧУЖБИНА , СЛЕД КАТО ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ ДО СЕГА , ИМАХА ИНТЕРЕС ДА СЕ НАМАЛЯВА НАСЕЛЕНИЕТО , И ТО НА МЛАДИТЕ , МОТОРЪТ НА ЕДНА ДЪРЖАВА ???

30

Анонимен

преди 2 години

Като толкова им харесва Слави на сънародниците ни , защо не си го вземат при тях , а ни го натрисат на нас

29

Доко s цокъл

преди 2 години

Предлагам да изберем най популярната чалга, кючек песен за химн на Републиката на чалгата

28

До Странно

преди 2 години

Щеше да е странно, ако казаното е теб не беше една де бела, маз на, дол на лъжа.

27

Ами,

преди 2 години

Сега вече всичко е шест! Очакваме ги да се завърнат и работят в България! До сега бяха прогонени и нещо им пречеше! Сега вече всичко е по мед и масло.

26

БЪЛГАРИ

преди 2 години

а има ли още ВЪРНЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ!!!, вместо английска закуска ще получите ПОСТНА ПИЦА

25

Фактите !

преди 2 години

То пък е много просто да се досети човек , че : И при управлението на ГЕРБ млади и стари бяха ПРИНУДЕНИ да напуснат България , Вместо да им се извиняват , управляващите ги ОБВИНЯВАТ , ЗАЩО СА НАПУСНАЛИ ДЪРЖАВАТА ... Това не е ли НАГЛОСТ от страна на управници и политици ?Бумеранг на Борисов И ГЕРБ , защо се сърдите ???