51

Анонимен

преди 2 години

"Защото не може тези, които се предполага да защитават онези, които са в най-голям риск, да са те същите вероятни носители на този риск" " колко условни наклонения има в това изречение? Кой е главният герой? Някой разбрали нещо

50

КАШПИРОВСКИ в действ

преди 2 години

"ваксината" "не дава никакви гаранции", "и то не е сигурно на 100%," "Ваксината не е панацея", "но е ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ" ???"някви хора", казаха по ТЕЛЕВИЗОРА. ЗОМБИТА - на кое е решение?

49

Анонимен

преди 2 години

Луд е тоя! Хората, които не са ваксинирани не може да се смятат за заразни и опасни! Има си тестове за тая работа. Тоя балък ги приема всички за разпространители на вируса дори да са здрави. Е това си е чиста дискриминация!

48

Маските ВЪН 1

преди 2 години

Каква Гърция бе ??? Нека да МАХНАТ маските за българи в България, да НАКАРАТ всички чужденци да ходят АБСОЛЮТНО навсякъде по улиците, с маски или с торба на главата, за да НЕ ни заразяват... И да видиш как в цяла Европа СЪЩО ще МАХНАТ маските !!

47

Майстора

преди 2 години

Гърция е пример какво става когато цяла държава си продаде душата.

46

Stalinista

преди 2 години

На тия целта им е явно да фалират и пак да ги помпят с напечатани пари или пак ще искат репарации от Германия

45

Дарина

преди 2 години

Мицотакис е учил в САЩ. Явно там имат много компромати срещу него и той е послушен. Продаде Кипър на Турция, сега продава всички гърци и цяла Гърция. От свободолюбив народ, казал ОХИ на фашистите, гърците се превръщат в опитни мишки

44

Знайте

преди 2 години

Продалите душите си на дявола ще умират ВСЕКИ БОЖИ ДЕН! А аз ще умра само веднъж! Дали това е ваксина изобщо,дали е правилно ,аз незная,всеки има вътрешен компас и дано му е точен ! Всеки да прецени за себе си! Хайде вече лека и благословени всички !

43

Антиваксър

преди 2 години

Важното е да устискаме до следващата грипна вълна т.е. "четвъртата вълна" на корона-вируса. После като преброим умрелите даже и най-заблудените оффци ще вдянат каква е целта на фъксината.

42

Анонимен

преди 2 години

Ужас и децата си са метнали да жигосват като робите тези византийци...леле. Да пази Господ! БОГ да пази децатана България! Амин!

41

Анонимен

преди 2 години

не те мразят, откъде го измисли това или просто ти плащат да рекламираш ваксинката, кажи си чадо??

40

Анонимен

преди 2 години

Тая година два пъти ходих до България , правих тестове за 180 евро, после от бг пак за насам. Сега съм ваксиниран и е без проблем пътуването. Въпросът е заслужава ли си да сш харча парите в бг , където и без това си е опасно, не само за корона, но и салмонела, хепатит, коли...и за капак сънародници, които те мразят, защото си успял, образован и с пари, и си гласувал против ГЕРБ. ?

39

Анонимен

преди 2 години

МНОГО ЛОШО!!! Люлката на Православието, да наложи насилствено св.ваксина, много приличаща на ЗНАКЪТ НА зВЯРА.....лолПоследни времена са май, май е време бг скитниците да се завръщат скоро в своята Родина майка България, земята на БОГ...А къде спят от Гръцката правосл.църква, да кажат ясно Е ли Не Е ли Белегът на звяра това. Свещениците трябва да се допитата до Господ Бог, крайно време Е, какво казват отците на Св.гора, някои знае ли?

38

Ейй

преди 2 години

0,04% смъртност(проверете ако не вярвате ,има инфо портали) от тоя виросс, и вие БЪЗЛЬоВЦИ хуквате да си пълните телцата с кой знае какви гмооо ,Нано , клетки от абортттирани бебета(това е конспиррация) и кой ли знае още какво! Големи пусита сте бе, ами след като са изпитателен срок до 2023, ами ако се окаже че създават куп боллести, и ли може да дет контролирани?ко праим?

37

Анонимен

преди 2 години

Мда. Ще си харчим парите на друго място.

36

Анонимен

преди 2 години

До 37 - цяла България печели от това решение.

35

Анонимен

преди 2 години

Май няма да си идвам в България това лято. Ще предпочета по-цивилизована страна за ваканция с ваксиниран и разумен народ.

34

Мяу

преди 2 години

Никога няма да отида на почивка в тази фашистка държава!!! Ама, НИКОГА!!!

33

Анонимен

преди 2 години

До 33 никой няма близки починали от ковиизмишльотина

32

Anonimen

преди 2 години

Фашисти!!