463

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните представляваме опасност само за неваксинирани, тъй като ваксинираните от Ковид уж не умирали от Ковид, а и уж не го карали тежко т.е. всеки неваксиниран си поема сам риска да бъде заразен и не представлява опасност за тази част от обществото, които са ваксинирани. Това е елементарна логика, а написаното в статията е все едно да твърдя, че 2 + 2 = 7. Явно много хора са готови да повярват, че 2 + 2 = 7, стига да им го каже някой авторитет. Аз вярвам на главата си, не на авторитети!

462

ъъъ

преди 2 години

Ами .. на първо време трябва да устискаме докато изтече срока на внесените ваксини. То междувременно и на пингвините ще им изтече имунитета и ще трябва да ги ваксинираме пак.. и така.

461

!?

преди 2 години

До ВладоТ.н. стари ваксини са минали всички етапи на изпитания,включително клинични,върху хора и това е продължило дастатъчно дълго време-можеш да се осведомиш.Тези,които сега ни натрапват,идват директно от лабораториите,правят върху нас-безплатно-кпоследния етап от изпитанията.Ако всичко беше по правилата,нямаше да те принуждаваш да подписваш информирано съгласие,т.е. да декларираш,че не си човек,а опитно животно.

460

Не се учудвам

преди 2 години

Съпругът на Урзула, Heiko von der Leyen, е назначен от 2020 г. Медицински Директор на нова фарма-фирма Orgenesis за ваксини ! Отворете orgenesis/team

459

старец

преди 2 години

Фашизмът бил изчезнал,казват."Няма ваксина,няма свобода"-а пък ваксините били доброволни.Какво лицемерие само!Страшното е,че когато коронавирусът си отиде,"кафявата чума" ще е превзела всичко.Защо ,моля,неваксинираният е опасен за ваксинирания?И нима в най-масово ваксинираните държави делта вариантът не настъпва ?Може би ще забранят на неваксинираните и да гласуват Какво се опитват да направят с нас?Добре,че в България все още има здрав разум по въпроса.

458

Анонимен

преди 2 години

съвременният Чернобил, Залезът на Запада

457

друг от Германия

преди 2 години

След 2 седмици се връщам в България и не съм сигурен дали ще се върна отново в Германия, не искам доброволно да влизам в концлагер...

456

Един от Германия

преди 2 години

" VAKZINE MACHT FREI " - няма да се очудя, ако този лозунг се появи над бъдещи лагери за неваксинирани. От режима може всичко да се очаква.

455

Анонимен

преди 2 години

Хитлер би ви завидял, да знаете. Това, дето го правите, той не успя в такава степен да умори човечеството. Менгеле е селско докторче с малки цели в сравнение с вас, днешните ваксинационни чудовищ_а. Да тормозите здрави хора за да стигнем по-бързо 500 милиона от заповед едно...айде, нема нужда.

454

Къв е тоя зор

преди 2 години

До всички ваксинирани имате имунитет или каквото и да е до 6 месеца.После кво пак на форумите да защитавате 3 или 4 или 5 ваксина...

453

Анонимен

преди 2 години

явно на немците им е писнало от емигранти-навлеци. антиваксърите е време да си наглеят в родината.

452

ТЪПО ТА ДРЪНКА!

преди 2 години

НЕваксинираните са в по-голям риск от ваксинираните и не знам как биха могли да пречат на свобободите на ваксинираните!!! Я пак си пре-формулирайте разсъжденията !! Който иска пуши, който иска пие, който иска се ваксинира!! Какъв е проблема в това какво искаш да те утрепа?

451

Анонимен

преди 2 години

Те, немците отдавна са специалисти по демагогията и расизма тъй че няма ваксина няма свобода ще бъде някога написано както над входа на комцентрационните лагери работата те прави свободен!

450

Krom

преди 2 години

Ето Дами и Господа и следващата стъпка от "прозореца на Овъртон". Време е кукловода да насъска ваксинираните /разбирай, добрите/ срещу не-ваксинираните /разбирай - лошите/. В Гърция църквата ги демонизира - още малко и отлъчване. В Германия - пряко насъскване - вие не можете да сте свободни, защото навън ходят лоши не-имунизирани. Вярва ли още някой наивник, че не е налагане на медицинска диктатура? Вече не говорим за демокрация, избор и свобода. Говорим за обща и всеобхватна диктатура.

449

Анонимен

преди 2 години

Преди да получите сърцебиене от превъзбуда да коментирате. Билд в Германия е нещо като ШОК в България.

448

До Кръстьо

преди 2 години

Че то в демокрациата САЩ тези места ги има отдавна и се наричат FEMА самр...

447

Владо

преди 2 години

До До Владо 510Това вече ме разсмя :Д Според антиваксърите старите ваксини са вече доказани и съответно безопасни. Старите ваксини до една ползват подобна технология на тази на Астра Зенека. Старите ваксини са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ. Ползват умъртвен вирус, части от него, някои даже ползват жив вирус, както и различни други вируси, за да стимулират имунната система. Вие сте ваксинирани с такива ваксини от деца всички в момента!

446

До Владо

преди 2 години

Прочети листовката за Астрата и помисли има ли място аденовирус от шимпанзе в човешкия организъм или аденовирус В26? и второ как се "прави" в толкова големи количества? Да не говорим за липидни наночастици, трометамол и др. етаноли? Как срещу вирус ще се бориш с друг? И представа нямаш какво е вреда от 90% до 168% от 3 мл ваксина, камо ли повторена и вече със заявка да е и трети път. Ако смяташ, че като си ваксиниран не можеш да си бацилоносител на "Короната" лъжеш се много, ама много много.

445

Владо

преди 2 години

До Анонимен 513Интересно твърдение. Може ли да ми обясните научно, как точно ваксината отключва, каквото и да било, след като изчезва напълно от организма след няколко дни? Всички ****отии за стерилитет, отключване и не знам си какво, на базата на какво се твърдят? Опишете ми механизма на действие. Слепи твърдения от форум в интернет не са релевантни. Аз твърдя, че пиенето на вода при вас е отключило Алцхаймер.

444

Кръстьо

преди 2 години

"Ваксинацията ще ви направи свободни"А ще събирате ли неваксинираните на едно място, за да им е по-удобно ? И да се огради това място с бодлива тел, за да се опазят от ваксинираните ? И една баня да им се направи, за да могат да се къпят с Циклон Б ?