9

брокерка

преди 2 години

В момента не е за продажби, защото не се знае накъде ще отидат инфлационните процеси. Който има излишни пари да купува. Защо няма бартер на имоти в България все още не знам ? Например къща с голям двор заменям за малък апарт на морето. Сега са модерни бартерите.

8

Анонимен

преди 2 години

Альооо, тия с киселото грозде, нали от две години пророкувахте, че балонът щял да се спука? Май се пукат вашите "прогнози, стойте си на село или в люлинско-младостките панелки и си продължавайте с "балона"!

7

Анонимен

преди 2 години

Стимулите се оттеглят,полека лека всички банки го комуникират ,ами лошите кредити ?Тепърва ще започнат да излизат .

6

Анонимен

преди 2 години

Както поскъпват така и почнаха да изкарват нови проекти за по 850 евра на зелено .Инфлацията ,как е ?Златото пада или стои на около 1800 долара,цените на дървесина,стомана ,почнаха да падат ?Какво става ?Да не се окаже накрая че страшната инфлация така и не идва и ще е преходна ?Не се лъжете да им пълните гушите със спестяванията си .Това са ***

5

Анонимен

преди 2 години

До ПродавамАко му искаш цена до небето затова не можеш да продадеш

4

Анонимен

преди 2 години

ДАААА интереса е толкова голем и дебел че вчера си купих два залепени апартаманта с лепило. Това е като онаа приказка за кокошката дето била гладна и сънувала просо. Алоооооо ние дето пращахме еврото у булгарско останахме на сухо. На година пращахме стотици милиони евро. Пълнехме ви гушката не само на вас ами и на мутрите. Е вече нема. Пресъхна чешмата сега само капе. Ще трябва да се съобразявате с това че отвън не влизат свежи евра и народа с тези заплати неможе да се позволи скъпи жилища.

3

Анонимен

преди 2 години

В София качват цените заради ниското предлагане ,100%,не купувайте защото така храните цените в посока нагоре .

2

Продавам

преди 2 години

двустаен в Света Троица вече 14 месеца и нищо!! Какво е това за силване не разбирам, ако имаше толкова голямо търсене все някой щеше да се излъже и да го вземе!!! Мисля, че всичко както е в България е една голяма пародия и разиграване от брокерите както разиграват и мен!!

1

Анонимен

преди 2 години

Ръста в цените се обуславя от спекула,платени статии,страх от инфлация ,страх от банките,и каквото се сетите .Цените на жилищата в момента са в абсолютен балон.Най-важното е че всички Централни банки една по една започват да се чудят какво да направят за да предотвратят надуването на балона с по големи стойности.Вдигането на лихвите се очертава като решение ,затова мислете и не се набивайте в тези цени и не се подавайте на манипулации от медии,статии,брокери и агенции.