21

Анонимен

преди 2 години

до 24 (Anonimen). Абсолютно си прав относно манталитета на нашенеца !Такава активна безмозъчна дейност едва ли има при други народи .А най-гадното е , че със странните си "тактики" за негласуване влияят на изборните резултати и гласувалите ,правещи го по една или друга причина, са зависими от това .А и празните редове в изборните списъци създават идеални условия за всякакви машинации , особено с хартиените бюлетини !

20

магаревъд

преди 2 години

Абе къде е бойкоборисов предателя?... Това май му е последното явяване пред публика... Дружде го да не се евакуира към дубай... Че българия ще изпусне златен шанс да вкара висш политик в пандиза

19

Anonimen

преди 2 години

Ще спадне изборната активност, ами като няма кой да плати на ромите. Те не ходят на избори като нас главанаците, ако няма кой да им пусне в чашката за кафе 50лв. Българите са овце. Мислят, че като не гласуват ще отмъстят на някого. Единствено оставят ромите да им изберат най_простите.

18

анонимен

преди 2 години

Защо не пишат за другите 60% , които не искат никой от тези?

17

Те ще го видят

преди 2 години

Протестния вот. Още зимата.

16

Анонимен

преди 2 години

Писна ми да ни наричат най-бедната държава в Eвропейския съюз ... Бойко да излиза в пенсия, очевидно толкова си може

15

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Бате Боко с Тая Жълта фанелка и с тия Шорти си е за Психиатрията , Хвана го Ковид - Изял му е Мозъка ,ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

14

Анонимен

преди 2 години

Световните " много " компетентни.Една лъжа като се повтори сто пъти и се плати да я публикуват в чужди медии става " истина"!Кви протестни партии,че и антикорупционни,какви глупости?Партия на Божков " протестъра"внедрен при Мая и триото "и.ди.оти",партията на най корумпирания олигарх Прокопиев завлякъл милиони стои зад "Да,България"обединени с ДСБ на Костов с красивото име "Демократична България",нищо общо с името.И марионетката Слави на останалите олигарси и Божков е вътре в комбина с Фигуранта

13

Анонимен

преди 2 години

ББ е единствен управлявал три пъти. Любовта на суверена свършва много бързо. Сега ако до една година нямат по едно Ферари и мацка с бронзов тен се почва пак ууууууууууууу, крадци , лъжци и тн. Щели да се борят с корупцията ! Хахаха , наивници. Детето ми на 5 годинки ми казва тате дай ми пари да дам на баткото дето свири, давам му 50+20 ст. и той отива да му ги даде, връща се , запазил си 50 ст за него. Ей така и ИТН ще се преборят с корупцията, никак, те ще я яхнат, но са некомпетентни.

12

Mr . STARBUCKS

преди 2 години

"Агенцията отбелязва, че протестните партии, водени от формацията на певеца, превърнал се в политик, Слави Трифонов..... "Искам да припомня или по точно да поправя Франс Прес, че Трифонов не е певец. Слави не пее, той крещи и грачи.Всеки който разбира от музикален жанр, ще потвърди моето мнение.

11

THE HOPE!

преди 2 години

Не в селския чалгарин е надеждата на грамотните българи, в знаменития Джоузеф Байдън и в сразяването на световния феодализъм.

10

Анонимен

преди 2 години

abe za onea zlatni rokli i gerdani oste e goliam...trea nekoia fitnes instruktorka da go uchi kak da vliza v zlatni rokli, na molitva ...tamian, svesti, opelo znae toi...

9

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Бойко : * Ще ме Хвърлят на Прассетта *,Да Бате - Толкова си Мамил и Крал - Малко ти е , Да Те Вържат - и да те Влачат зад Джип като Кадафито ,ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

8

Анонимен

преди 2 години

bravo borisov, idealno gi vkara da rabotat s meraki i blagodarnosti! broenica imash nali? v bistroto samo s neia. da broim kolko minuti bg suveren she iztarpi i tova kuku.

7

Анонимен

преди 2 години

Запретнал космати лапи, Баце демонстрира цялото си уважение към изборния процес и демокрацията. Поне да си беше препрал жълтата фанелка и да си беше поизгладил дънките. Просто така, като знае че ще го снимат.

6

Мъртва душа

преди 2 години

"рекорд за най-ниска избирателна активност"! Естествено - умрелите не могат да гласуват на машини! За това Боку рева неистово против машините!

5

Бонго Бонго

преди 2 години

Чужденците хабер си нямат, как в Бг престъпниците като Божков,Радев управляват страната. Скоро и прокуратура няма има.Съда ще е зависим от тия и Галевите ще се върнат. Махат и охраната на Бойко, познайте защо... Очаквам след няколко 5-6 месеца бой.

4

Анонимен

преди 2 години

Просто Слави се възползва от пандемията.Давай Тошко. Сега е момента за апартамента.Господ здраве да му дава на господин Борисов,че ни изведе от здравната криза с минимални жертви.Фигуранта ще ни довърши тази зима.

3

Неадекватен

преди 2 години

Чекмеджан. Както се видя няма хартиени бюлетини-загубиха 10 места още в парламента!! Пак сега да ви чуя, че ГРОБ не разчитат на купен, фалшифициран и корпоративен вот!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Пак се е издокарал в най-изискани одежди. Коса и стил.