159

Анонимен

преди 2 години

Каракачанката не може да повярва, че е изри.тан. Далавери още не се е произнесъл.

158

Анонимен

преди 2 години

Бойко слуша бийтълс, както и Лили Иванова, Емил Димитров и плеяда други артисти с които бездарния виолист който сигурно и като такъв е *** се гаври години наред, потърсете инетрвюто с Бойко има го в нета.

157

Анонимен

преди 2 години

Ехххх избягаха му на слави тия жадувани 51% и сега какво като април никва разлика осем финансова и сега ако се коалира с мая и другите мижитурки ми е ясен кат бял ден защото можеше да го направи и миналия път ноооооооо, Рашков нямаше как да си влезе в ролята !!! Слави? За колко продаде България слави????

156

Анонимен

преди 2 години

До БИАД "БЕлриоз има много общо с изборите защото доказва че Борисович е не по малко чалгар от СЛавуца" Ти лично само доказа, че си от БИАД и дотам. :))))

155

Анонимен

преди 2 години

До БЪДЕЩЕНема как да стане, Слави го унижи, нищо че Славчо сам си е виновен (отправи покана, като не очакваше Бокича да дойде в шоуто Той Боко го знае, че е слаб като характер, отиде с желание в студиото :))) Виж за полуръстовия, щеше бая да се озори, направо яеше да откаже поканата :)

154

Генерал Радев

преди 2 години

Долу Мафията !!! Мутри ВЪН !!!! Свобода за Народа !

153

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 146 "Римляните не подкрепиха Бойко щото не знаеха как мухаха затова Борисов ревеше като вдовица,много умно беше тва с машините!" Когато изтрезнееш, ще разбереш, че ГЕРБ имат горе-долу съшия резултат както на миналите избори. А знаеш ли какво значи това? Че някой друг е бил основния купувач на римски гласове.

152

Бонго Бонго

преди 2 години

Печели ГЕРБ идва ред.Радев готви дрехи за пандиза.

151

Анонимен

преди 2 години

Националното обединение ще се нарича Ромска Източноевропейска Република нещо като ромски Израел

150

Пролетарий

преди 2 години

Още малко и Корни ще успее да прати Бсп там където й е мястото - извън НС.

149

Анонимен

преди 2 години

Надявам се на коалиция Бойко Борисов, Бай Ставри това ще бъде наградата за нас българите.

148

!!!!!!!!!!!!!!

преди 2 години

А защо не казвате нищо за избирателната активност ? Ако тя е по малка от 30 % то най големите партии на Герб и чалгаджиите имат само по 20 % от 30те % ! Това е нищо. Българския народ иска да се махате всички. Над 70 % от българите ви мразят и вие сте тотално малцинство. Ние знаем, че нямате срама и сте супер наглеци но следващата стъпка е този народ да ви изхвърли със сила от парламента и да ви избеси по стъбовете около него

147

Гоуст

преди 2 години

Едно е ясно ерата Борисович свърши както и тая на Пол Пот Пиночет Че Гевара Хитлер Сталин Луи 14-ти Чаушеску и тн.

146

до НепопулярноМнение

преди 2 години

Ще има национално обединение, отредено е в нашето бъдещо. Преди това ще е нужно да ударим някакво дъно и да се постигне определено падение за постигането му. Ние ще се вдигнем от пепелта, вярвам го.

145

Гроби Таласомо

преди 2 години

Пичови, сега, кво да ви кажа, каквито и да са крайните резултати, обявени от ЦИК е ясно едно, никой нема 121 депутати. Ясно е, че "партиите на протестът" нема да имат 121 депутати, обаче, ГЕРББСПДПС могат и да ги имат. Тва е интересно;))) Ще се обединят ли тези 3 партии в една? Предстои да видим;)))

144

БИАД

преди 2 години

БЕлриоз има много общо с изборите защото доказва че Борисович е не по малко чалгар от СЛавуца

143

Анонимен

преди 2 години

То е очевадно, че от новите партии няма и една която дори да се доближава до читава такава. Ако имаше, хората веднага щяха да ги подкрепят както се е случвало досега и да управляват още от лятото миналата година.Засега някакси компенсират с разходки с лодки, изчегъртване и разни други практики присъщи за комунистите, но не и за съвременен политик.

142

Анонимен

преди 2 години

Римляните не подкрепиха Бойко щото не знаеха как мухаха затова Борисов ревеше като вдовица,много умно беше тва с машините!

141

Бонго Бонго

преди 2 години

Слави ще избута полуръста да говори вместо него.

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 143 "Хора успокойте се слави НЯМА ДА УПРАВЛЯВА!" Няма как да се успокоят, тъй като "слави" е най-малкия проблем. Той и досега не управлява а преврата на военната хунта е в ход. Ако се опитат да направят превителство, то ще е де факто правителството на същата хунта с леки козметични промени. Оттук нататък ни чака САМО НАДОЛУ.