22

Анонимен

преди 2 години

Цитокиновата буря няма нищо общо с ваксините. Тя е при боледуване и то при по-млади. Не знаеш, но пишеш глупости.

21

Анонимен

преди 2 години

До Фил Колинсов - Здравей Фил! Раздвам се, че си толкова деликатен и начетен - дерзай - интерфейсът е изцяло твой!Поздрави

20

ivan

преди 2 години

Малта е 79% напълно ваксинирани, Нидерландия 45%, Гърция 46%. При този висок брой ваксинирани, особенно Малта, от какво се пазят? И защо имат нов бум на заразени? Това са простички въпроси, защо никой не си ги задава? По лесно е да се блее в кошарата и да се чака господаря да хвърля храна (помощи) само че ще дойде и Гергьовден, а това е много тъжен ден за тази порода.

19

До 19

преди 2 години

А нещо за цитокиновата буря да си чувАл? Бръскай ваксина след преболедуване и чакаме да видим какво ще стане. Опитите продължават. Листовките със странични ефекти често се допълват.

18

Анонимен

преди 2 години

До19 абе ти сериозно, нормален ли си да предлагаш да се ваксинират хора които са преболедували? За какво? Щото от телевизора така казаха продажниците на мегафарма, нали

17

Анонимен

преди 2 години

"Ваксините са препоръчителни за всички и са безопасни."....................................За безопасни продукти не се подписва договор за информирано съгласие, който да освобождава производителя от съдебна отговорност.

16

Фил Колинсов

преди 2 години

Един мой доста по-умен приятел ми бе казал да не влизам в спорове в интернет, особено за ваксини, аргументът му бе, че на такива опоненти душата им се сгрява най-вече от люпене на слънчоглед, и акълът им съответства на споменатия духовен хоризонт.

15

До 12

преди 2 години

Точно в Малта никога няма да отида със или без сертификат. Въздухът не ми понася и броят капките вода, с които си миеш зъбите. Обезсолена морска и единственото хубаво е, че косата става мека.Ама трябва да пестиш и докато се къпеш. Няма и кой знае какво да видиш.

14

Анонимен

преди 2 години

Никой и никъде не е казал, че антителата са противопоказание за ваксинация. Освен това никой не знае точно колко антитела биха те предпазили от повторно заболяване Ваксините са препоръчителни за всички и са безопасни.

13

Фики Стораров

преди 2 години

Ваксиниран съм. Не от страх. Трябва ми сертификат, за да пътувам. Ваксината все пак ме пази някак. Колкото повече ваксинирани, толкова повече намалява опасността за хората, които това би ги вкарало в гроба.Елементарна солидарност.Чакам някой дървен философ да ме срази с доводите си:)

12

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Нищо от "ваксинационната кампания" не се прави за имунитет, не е свързано с имунитет. В нито една от стотиците рекламни "статии", очевадно спонсорирани от мегафарма, не се споменава естествения, пълноценен естествен имунитет. Той е гнусотия, която трябва да се игнорира и забрави. Ако имате нещастието да сте го получили, на всяка цена трябва да се сдобиете с "купешки", който е значително по-добър и по-имунитетен. Абе... Който днес не се е събудил, никога няма да се събуди, ясно е.

11

Анонимен

преди 2 години

Скоро всички държави ще се затворят за неваксинирани и особено умната популация в Източните Балкани ще бъде оставена на самосебе си в гетото докато изчезне напълно.

10

Анонимен

преди 2 години

Скоро и другаде предполагам.

9

Анонимен

преди 2 години

Ако съм преболедувал и имам достатъчно висок (максимален) титър антитела, и даже ми е противопоказана ваксинация, ще мога ли да посетя Малта?Или Сбогом?

8

az

преди 2 години

Кога ли ще видим толкова отговорно управление и у нас? Тука им плащаме с народните пари самолетните билети да идат повече.

7

Анонимен

преди 2 години

До 7 Какви преболедували? Как да ти кажат, че няма такъв вирус? Просто се правят на улави. Ако кажат - хайде на тест за антитела - всички имаме. Кой не е карал грип (годишното чистене на токсини от организма)?

6

Анонимен

преди 2 години

Това лято няма да свърши нормално. Не ми се мисли за хората които предплатиха за заведения и вложиха пари в туризма. Само като съвет - не се връзвайте на постановките на политиците и да харчите парите си за подготовка на децата за училище. Ще ви изчакат да накупите учебници, дрехи и всякакви пособия и ще ви кажат, че правят инжектирането на децата задължително.

5

Анонимен

преди 2 години

Щом игнорират и преболедувалите с естествен имунитет, значи са в играта с печалбите от ваксини. Малките държавици като Малта разчитат на сделки с корпорациите за своето оцеляване.

4

Анонимен

преди 2 години

Ако имат много инжектирани, те не са ли предпазени от ваксите? Защо се страхуват?

3

Хехеее

преди 2 години

ХАХАХА