99

Анонимен

преди 2 години

Не е важно кой брои, а кой смята резултата.

98

Анонимен

преди 2 години

До Помнещ "Рашков действа правилно мисля!" Ти не можеш да мислиш.

97

Анонимен

преди 2 години

До Жалко за народа А, що жалко: безплатен цирк докато си пия виното нейде из Европа. Не мога да кажа, че съжалявам "народа". Както е казал писателя: "не народ, а мъррррша":))))

96

Жалко за народа

преди 2 години

Германия, използваше машинен вот от 1998 до 2005 г., но го премахна защото практиката показа че той не осигурява прозрачност на процеса за всеки един гражданин при необходимост. Машинният вот според най-развитата европейска държава е достъпен напълно за контрол единствено от тесен кръг специалисти, което позволява манипулиране на резултатите. Затова германците не си позволяват да финасират вече машинно гласуване което не гарантира честност на изборите. Но в страната на слепите и едноокия е цар.

95

Анонимен

преди 2 години

Само ако програмата в машината е с отворен код, може да се твърди, че няма заложен алгоритъм за манипулация. В предвид, че има фирма посредник между машините и информационно обслужване, всякакви сценарий са възможни.

94

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 95: Всички си имат някакви проблеми. За някои от бившите управляващи може да се окаже проблем това, че евро прокуратурата започва да действа.

93

Не става

преди 2 години

До Анонимен 93: "Никой не им пречи да "мушнат" една usb флашка с wifi джонгъл и хоп интернет"? Не става така, машината няма вход за данни, има само изход. Това не ти е личният лаптоп или нещо от тоя род.

92

Анонимен

преди 2 години

Управляващата партия в РФ "Единная Россия" си имат свои проблеми и въобще не им е до нашите избори!!!!! Защото Огромна част от Населението на Русия е готова да изрази "Огромната" си "Любов" към тях на предстоящите през есента на парламентарните избори в "Думата"! -))))))))))

91

Анонимен

преди 2 години

Никой не им пречи да "мушнат" една usb флашка с wifi джонгъл и хоп интернет.

90

Анонимен

преди 2 години

До ЦИК да обяви награда "Няма да се намери такъв, и милион награда да дават никой няма да го получи." :))))))))))))))

89

Стефо

преди 2 години

До АнонименА дано, ама надали !!!

88

ЦИК да обяви награда

преди 2 години

Нека след изборите ЦИК да постави десетина машини в една зала и някои от тези, които твърдят, че могат да променят данните от гласуването в машината без да я отварят да демонстрират пред комисия как става. Няма да се намери такъв, и милион награда да дават никой няма да го получи.

87

От Мен

преди 2 години

Руските хакери ще манипулират машините за гласуване поръчката е от БСП ЕС

86

В белите държави ли?

преди 2 години

Та вие държава имахте но с руска помощ и руски контрол, тръгнали за бели държави да плещят!Фантазьори болниии.

85

О хо хо

преди 2 години

Машинно се гласува само във Венецуела и Бутан. Във Венецуела победи Мадуро. У нас -?

84

народен преДСтавител

преди 2 години

Четеш ли ***...разбираш ли дебелоглавецо ?!

83

Анонимен

преди 2 години

да, машинно гласуване има само в белгия район брюксел, всички останали бели държави не използват машини, но имат право и да изберат дали хартия или бюлетина, у нас целта на премахване на избора на гласуващия е определени партии да се облагодетелстват (тези които промениха ИК последния момент)

82

Анонимен

преди 2 години

Прясна новина. Засега само СЕГА са я пуснали. Кьовеши официално е уведомила МОСВ, че почва проверка на ОПОС. Първото разследване срещу ГЕРБ по сигнал на Емил Димитров започна. Министър Личев е казал за уведомителното писмо от европрокуратурата.

81

Анонимен

преди 2 години

ако бяха сигурни машините Европа и САЩ щяха да гласуват машинно!

80

Анонимен

преди 2 години

До Време за промяна "В Белгия гласуването е изцяло машинно," Не позна.