51

Анонимен

преди 2 години

Лани га почнаха училищата, почти нямаше промяна в заболелите, ама га отвориха кръчмите, след 15 дни станаха двойни случаите. Правете си изводите, къде трябва да насочите проверките за в бъдеще.

50

Шаши

преди 2 години

И тази да си ходи. Не ни трябват министри провеждащи геноцид. Да си п.ре.ца.каш собствения народ.

49

Гарантирано

преди 2 години

Нескопосаните опитити за манипулация отново няма да имат никакъв ефект.Някои май не са си направили изводите от приказката за Лъжливото овчарче, ако въобще са я чели, разбира се.

48

Анонимен

преди 2 години

Аз ви гарантирам край на всекакви вълни, ако такива като тая леля и всички ковид зомбита ги натикат по затворите.

47

Анонимен

преди 2 години

Всички учители да отидат да си направят застраховка живот и специално да искат покритие за корона ваксинация. Застрахователни дружества знаят колко народ е изтрепан от експериментална ваксинация

46

Мария

преди 2 години

...Нито Радеф нито марионетките от политическата сцена ще се набодат.Целия полит елит и значимите инвеститори разчитата на новите машини за очистване на кръвта.Приличат на хемодиализа..и улавят всичкия вирусен товар и бактерии 99.7 %.Хора които са бил изле...се оправят.А за ***... кардиопатичните незнайни шейкове на Блек Рок и Вангард. Тези ли да мислят за нашето здраве...стига смях... Доста народ требе да виси по лампите.

45

Ванина

преди 2 години

Всички замесени в ковид истерията вече са бъдещи подсъдими - те и поколенията им, за съжаление. Невинни хора ще изкупват греховете на своите предци. От вселенския съд никой не може да избяга. Вече имаме престъпления срещу човечествотго. В момента се натрупват доказателства в подкрепа на тази теза.

44

Истината

преди 2 години

Хубавите неща сами вървят, а наложените с репресивни мерки и насила са определено лоши за народа-ковид ваксините не правят изключение.Колкото повече насила ни натискат, толкова хората няма да желаят, още повече ,че се касае за здраве.Такава пропаганда и агитация дори през соца не е имало

43

Анонимен

преди 2 години

Не се тествйате и бойкотирайте всякакъв опит здравния фашизъм да ви отнеме свободата. Спрете и осигуровки да плащате, нищо не печелите от това само наливате пари в бездънна яма. По удачно е да си слагаш парите на спестовна сметка всеки месец от колкото 20 години здрав и да ти дадът 200 лв

42

АНонимен

преди 2 години

Ковид вълната няма да бъде спряна от ваксинирани учители. Тестове трябват по училища и градини. Масово по два пъти седмично и карантиниране на цели класове и групи моментално. при открит случай. А не замитане под килима от РЗИ-та и училища, както се действаше досега. Не какрантинирали ученици- те били с маски и спазвали мерки... Много хора на едно място - гарантирано разпространение. И яки глоби за мърляви майки, пращащи си сополивите и кашлящи деца на училище, под предлог, че те не били болни.

41

Анонимен

преди 2 години

Абе интересно защо никой не плаши с апокалипсиси ако депутатите и министрите не се ваксинират!Това ме навежда на въпроса те хора ли са?

40

Анонимен

преди 2 години

Започвам да си мисля, че чипирането работи след прекаран ковид+ваксина... Няма никаква логика да се напъват толкова да ваксинират хора, които са прекарали вируса и имат естествен имунитет. Отделно, че обикновено тези, които не са карали вируса и се ваксинират, скоро след ваксинирането прекарват вируса.

39

ВаксинаторЪ

преди 2 години

Не можем да се сърдим на жената, няма кой да я "ваксинира" и все "ваксини" са и в главата, човещинка!

38

ЧУДЯ СЕ ???

преди 2 години

СЛЕД КАТО ВАКСИНИТЕ СА ТОЛКОВА ДОБРИ И ЕФИКАСНИ, ЗАЩО ВАКСИНИРАНИТЕ ПОСТОЯННО КРЕЩЯТ ВСИЧКИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ- НАЛИ ТЕ СА ЗАЩИТЕНИ!?ЕДВА ЛИ Е ОТ ЗАГРИЖЕНОСТ КЪМ ОКОЛНИТЕ. ВАКСИНИРАН СИ-ВЕЧЕ СИ НЕДОСЕГАЕМ ЗА ВИРУСА, ОСТАВИ ДРУГИТЕ ДА ЖИВЕЯТ КАКТО НАМЕРЯТ ЗА ДОБРЕ

37

Анонимен

преди 2 години

всекидневната ковид пропаганда не спира, денонощно бълване на манипулативни новини, ще бъдете жестоко съдени за това помнете ми думата ! Предателството срещу човечеството се заплащат много сурово, ще се изправите срещу себе си някой ден и ще осъзнаете какво сте причинили

36

Анонимен

преди 2 години

Не ги ли е срам! Зимата върнаха децата от 1 до 4 клас в училище без учителите да са ваксинирани. Сега излиза, че най-големите заразоносители са точно те! Всяка година и преди Ковид учителите се сблъскваха с най-различни грипни вируси и си носеха грипа вкъщи. А не обратното!

35

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Учителките да заповядат за ваксинация при мен...Бързо, лесно, без странични ефекти и тромбози...

34

Анонимен

преди 2 години

Кажете колко марод досега е измрял след тези вакси!

33

33,

преди 2 години

Никой не ти е длъжен да те пази. Ти като си толкоз изплашен - бягай и се ваксинирай! Нали те пази "ваксината"? Какво искаш от нормалните хора? Ни еда сме те спрели? Да сме ти вземи залъгалката? Не ти я щем - отдавна сме пораснали и подобни биберони не са ни нужни.

32

Анонимен

преди 2 години

Учителите няма никакъв, ама никакъв смисъл да се ваксинират! Няма такива сред тях, които да не са го изкарали или да не са се ваксинирали, а някои и двете! Миналата есен като много хора казвахме "спрете училищата, ще изпозаразите всички" и кво стана? "Нее, ще ходят" и после кво? Изпозаразихте всички. И прекараха вирусчето! Ами ето сега, вече си имат имунитет и няма нужда да се ваксинират! Да си бяхте направили плана по-добре!