136

Баба Меца 2021г.

преди 2 години

До Анонимен 133....Хм......да гласувам....с машини от Венецуела, Тайван, Пакистан....Унизително, като имам предвид от кои държави излиза тази машинария...

135

Анонимен

преди 2 години

Борисов каза хубави думи за служебното правителство преди да разбере, че шеф на НАП става Спецов и преди Рашков да започне да се излага, и преди Василев да покаже, че е гола вода.

134

Анонимен

преди 2 години

Янев е симпатяга. И Кирил Петков харесвам. Но като видя около тях Рашков и Радев и им се чудя, защо са се хванали на това хоро.

133

до Фандъкова !

преди 2 години

Г-жо Фандъкова , защо Борисов загуби изборите в столицата ?

132

до ГЕРБ

преди 2 години

Защо ревете гербери , какво каза ''вожда'' ви за кабинета който Радев сглоби : "Радвам се за новият кабинет много експертно правителство'' . Борисов ГО каЗА !Защо сте против лидерЪ си ?

131

Анонимен

преди 2 години

До логикатаБългарските турци също не искат ДПС и мразят ДПС, затова ходят при Бойко , но сега като падне от власт и Бойко , не знам при кого ще ходят.

130

факт!

преди 2 години

ГЕРБ няма да управляват , ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ СА ИЗЛИШНИ ----ФАКТ !Когато фактите говорят , даже и ''вожда '' мълчи !

129

до ГЕРБ

преди 2 години

Защо ВСИЧКИ яуждестранни инвеститори заобикаляха България И при управлението на ГЕРБ ?Защо и по времето на ГЕРБ , младите бягат от България ?Защо сме на всичко последни места по всички показатели в ЕС ?Защо и по СВОБОДА НА СЛОВОТО сме на 113 място ? И НАЙ-НАГЛО НИ УБЕЖДАВАТЕ , ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧВА --НИЩО ЛИ ?

128

Анонимен

преди 2 години

До логикатаЕрдоган е подкрепил ДПС, но след моленето на Бойко е уредил и Бойко с гласове от Турция, Ердоган и Бойко имат общ бизнес, но това означава тотално политическо влияние на Турция в България. Според мен, единствената реална опозиция е коалицията от партии на БСП.

127

до ГЕРБ

преди 2 години

Колко влакови композиции , и колко рейса е обащал Бойко на Ердоган от Турция , до България , на 11. 07 . 2021!

126

браво на ,..

преди 2 години

,.. КАБИНЕТА , .........НАПЪЛНИХА МИ ДУШАТА , НАЙ-ПОСЛЕ СЛЕД 32Г. , ГЛУПОСТИ !

125

Анонимен

преди 2 години

До Даа! "ГЕРБ да върнат заграбените фирми доброволно , ЗА ДА НЕ СТАНЕ ЗА-ДЪЛ-ЖИ-ТЕЛ-НО !" Само още малко остава: да обявите всички, които имат фирми за "гербери" и да започне национализацията :))))) Както се казва, едно малко обявяване на комунстите, една голяма стъпка към ТОТАЛИТАРИЗМА. :))))) ЧЕСТИТО на ПЕЧЕЛИВШИТЕ български ОВЦЕ!

124

до къде стигнаАме

преди 2 години

Борисов вече не иска да се кандидатира за депутат в София / столицата на Р. България /, шЪ сЪ пробва в провАНСЪ , Фандъкова му била виновна !

123

ЖанВалжан

преди 2 години

Ръси същите общи приказки като началника си. Що не си направят партия Зелени чорапи и да се кандидатират да ги видим кой юе гласува за тях?П.П. Нека гербавите тролета не ме разбират погрешно, с това мнение съвсем не искам да кажа че бабуина от банкя трябва да си остане на власт. Така че не бързайте с плюсовете, ха-ха-ха.

122

логиката

преди 2 години

Ердоган кой би подкрепил :ДПС , или ГЕРБ който вече НИКОГА НЯМА ДА УПРАВЛЯВА ?Как мислите / не питам гербаджиите които не са образовани , а Калинки / .

121

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКакво ми говориш за Рашков? Та герберите ограбиха до кокал България и затриха много хора, милиарди дългове оставиха на България плюс краденето на милиарди, а активното население се е сринало под 3 милиона и 70% са работещи бедни, 37% нямат средства да се отопляват през зимата, Бойко даде българското небе на Турция и Израел и чрез него Турция влияе политически на България, най-голямата трагедия и национална катастрофа бе през управлението на ГРОБ за България

120

Поредна манипулация

преди 2 години

Комунист да ти говори за демокрация...........кой го страхНикой не иска да гласува като ги вижда всичките какви са артисти ,,патриоти,,

119

Анонимен

преди 2 години

Божков купува гласове, Рашков го прикрива и арестува журналистите които разкриват схемата. Янев мълчи и го прикрива, Радев мълчи и ги прикрива, единствено прокуратурата е започнала проверка.

118

От СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Елате да видите скъпите яхти по морето.За вас трохи, за излъгалите ви-крадени безброй пари.

117

Анонимен

преди 2 години

Майо, защо си взела Кунева , която унищожи българската енергетика и непрекъснато работи срещу България? Прочисти си партията, ако не искаш да изпаднете от парламента, още когато хората видят М. Кунева-Пръмова и ще намразят партията ви и сте свършени!