169

Анонимен

преди 2 години

В Европа новата вълна отдавна започна, а в България вече няма спад в броя на новите случаи от 30 юни 2021 досега. Не виждам как ще минем метър и новата вълна ще ни подмине. По-скоро до седмица-две ще започне повишаване на броя на новите случиа в България.

168

Хаха

преди 2 години

Явно вече ваксинираните виждат в бъдещето. Кунчев, я кажи числата от тотото като си почнал?

167

Анонимен

преди 2 години

Нови вълни няма да има. Сега този като излъже, как ще бере отговорност за лъжите си после?

166

Анонимен

преди 2 години

Може. Може и август да е. Виждам как може и октомври да стане. Не е изключено, ноември. Декември и януари също са варианти. И аз съм експерт.

165

Анонимен

преди 2 години

Малка анкета - Златена чипирана ли е или е мaлoумнa? чипирана +, мaлoумнa - :))

164

Анонимен

преди 2 години

Малка анкета - Златена чипирана ли е или е ***? чипирана +, *** - :))

163

Вълните по морето

преди 2 години

До Като не ставаАйде задръж си квалификациите.Ти като вярваш в науката.Учените са създали алтернативни способи за анаални стимулации под формата на мъжки гениталий с атрактивна мощност възпроизведена от литиево йонна технология.Защо отричаш науката взе ми си и ги използвай.А Куната като чака вълни да се заключва в имението си и да не ни бере грижата.

162

Авицена

преди 2 години

До 172 - Съвременната медицина е един голям фарс. И, малко инфо - Знаете ли защо ви карат да носите маски? Нанотехнологиите не понасят кислород и изграждат мрежата си по бързо ако нивата са ниски. След като мине определен период от време, мрежата е изградена, бившия човек и настоящ ГМО организъм е програмиран и му се разрешава да махне маската.

161

Истината

преди 2 години

До Като не става- И внимавай какво си пожелаваш, че военните знаят да прилагат са военни мерки - като полицейски час и разстрел на несъгласни. Откъде ви намират такива тиквички?

160

Анонимен

преди 2 години

САЩ са държава от Третия свят. Европа се подиграва на САЩ. Кунчев да подава оставка и да заминава в САЩ да черпи идеи.

159

Анонимен

преди 2 години

Под кунчевите теми винаги се е събирало маса коментари. Това трябва да е така, защото той е доста отблъскващ. Нито морални устои има, нито конституцията познава, нито го е еня за човешкото здраве.

158

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните да си плащат сами болнично лечение при ковид - а ваксинираните да си плащат сами болнично лечение при реакции от експерименталните ваксини - звучи честно?

157

Истината

преди 2 години

До Като не ставаХайде първо да ти кажа, че преди години едва не умрях от реакция към противогрипна ваксина !Не питай старило, а питай патило ! И със сигурност съм прекарал по-дълго време от теб в университет и съм живял в десетина други държави. Това , че ние не сме зомбита като западняците, които правят каквото им кажат по телевизора, не ни прави по-лоши хора, дори сме по-умни , защото комунизма ни научи да не се доверяваме лесно на властта и да мислим критично.

156

Анонимен

преди 2 години

До Като не става - само забрави да уточниш според кой закон на държавата се прави принудително подлагане на медицински експеримент с участието на войската. Звучи като много интересен закон? Примерно какъвто би си съчинил параноичен шизофреник по време на епизод?

155

Анонимен

преди 2 години

Кунчев се обяви - неваксинираните да си плащали лечението. Аз отговарям така: Глупаче мило, искаш ли 85 % Българи да не плащат здравни осигуровки и да стане тотална анархия в България ? Щото при последното ще има линчове и господарите ви няма да дойдат да ви спасят, гарантирам ти го.

154

Анонимен

преди 2 години

До Като не става - мъничка зла твар, ти съвсем изперка. Поне два дена вече си пропуснал медикаментите си.

153

Като не става

преди 2 години

ВСИЧКИ хора в тая държава СА ОГРАНИЧЕНИ от Законите на Държавата и конституцията. Ако човек няма гражданство то той пак е ограничен от законити и държавните влати докато се намира на територията на държавата. ТАКА ЧЕ НИКАКВО ИЗКЛЮЧЕНИЕ с военни и военна полиция МОЖЕ ПРИНУДИТЕЛНО ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ВСИЧКИ ХОРА.

152

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

До Като не става - Няколкото процента ваксинирани истерици, дюстабанлии, дeбeлaци и меки китки се злобят че останалите отказват да се боднат с безполезната грипна ваксина срещу сезонна хрема. Тече им пяна по брадичката от безсилна злоба, и се чудят какво по-злобно и обидно да напишат. Доста жалка и противна гледка.

151

Като не става

преди 2 години

Не става Българите са прости и неграмотни. Вярват в магии и дават луди пари врачки и гледачки. Аборигенска държава сме също икономиката се крепи на транспорт, туризъм и заведения. Манталитета и интелекта като за България е изключително нисък в Големите градове изчезва интелигенцията от много бройни и много детни хора от села свикнали на *** начин на живот и мислене вярващи в гледачки и магии. Яростно се противоставят на медицината и науката. Поколения наред селяни са по градовете.

150

Анонимен

преди 2 години

До 169 - Инжектираните в България са около 2%, при най оптимистични прогнози ще достигнат 5%.