9

Анонимен

преди 2 години

Абе Витанов, и ние сме учили математика в гимназията, можем да смятаме! Обяснявай ги тия сметки на населението от малцинствата които нямат и седми клас!

8

11

преди 2 години

Удвоява се ... нечия слива.

7

бамбам

преди 2 години

Пак ли с този екскремент ни занимавате?Елката му не работи,очевидно е.Поне батериите може да смени.И му кажете да се изкъпе,че е доста мазен.

6

Анонимен

преди 2 години

Пак плаши гаргите, тоя.Само дето, вече никой не му се връзва

5

българин

преди 2 години

Тоя няма ли да спре да разтяга локуми ?!!

4

Анонимен

преди 2 години

Не казахте нищо, професоре, дали преболедували вече се заразяват повторно с този вариант. Казахте само за ваксинирани, но ваксината не предпазва от заразяване, тя предпазва само от тежко заболяване - това е общо да всички респираторни инфекции, а не само за Коко 19. Но има голям брой непреболедували и неваксинирани. Тогава какво значение има щамът, те ще се разболеят без значение дали ще е от английския или от индийския Коко 19.

3

Професор Вучков

преди 2 години

Тези сметки са направени преди години от елитите, когато подготвяха всичко. Сега просто четат от един сценарий.

2

Анонимен

преди 2 години

В работата ни правиха тестове. От 56 служитeли, 11 излязоха положителни. Никой от тях нямаше оплаквания и едва ли би разбрал, че е "болен", ако не бяха т.н.тестове.Мдаа....много страшен вирус.... Без ваксини няма да оцелеем от него....

1

Фин

преди 2 години

Разбрахте ли колко са вредни ваксините и локдауните....https://anthroposophie.blog.bg/history/2021/07/06/vaksinaciiata-sreshtu-k-19-bi-mogla-da-predizvika-poiavata-n.1768391