251

Анонимен

преди 2 години

До Време за промяна "В библията е казано: По делата им ще ги познаете. Бойко и ГЕРБ вече ги видяхме какво могат. Три мандата на Бойко ни държаха на дъното, най-бедната и корумпирана държава в ЕС" Факта че цитираш Библията и лъжеш едновременно ми казва всичко което трябва да знам и за това колко си набожен и за това дали имаш въобще някакъв морал ... не че съм очаквал друго де.

250

zdg

преди 2 години

Както след априлските избори ли?!! Вервайте му на африканския пигмей!!!

249

Време за промяна

преди 2 години

До Анонимен 285: Всеки може да прави спекулации каквито му харесват. Кой какво на кого казвал как да го прави, Доган, Местан, Кремъл и т.н. В библията е казано: По делата им ще ги познаете. Бойко и ГЕРБ вече ги видяхме какво могат. Три мандата на Бойко ни държаха на дъното, най-бедната и корумпирана държава в ЕС и никой вече няма да ги търпи. Стига им толкова. Гласувайте ако искате нещо да се промени.

248

моч

преди 2 години

До 283 Анонимен ... :) лошо.....В този случай извода е : вън от ЕС , вън от НАТО , радефф - генерален секретар пожизнено и династично , България - 16-та република на СССР , национализация и юруш към селата и всики вкупом ставаме членове на ТКЗС-то...Ако това е идеята що не го кажат ами плямпат чисти лъжи за стандатр , просперитет , развитие , промишленост , заплати , пенсии и т.н. неща дето в северна корея , куба и венецуела са в дефицит както и всичко останало....

247

Анонимен

преди 2 години

Айде правете правителсвто, по-голяма подкрепа няма да получите.

246

Анонимен

преди 2 години

До Време за промяна ": Запомни какво си писал и го сравни със състава на правителството, което ще се се състави след изборите. Нито един от тези, които си изброил (пропускам граматичните грешки) няма да е в следващото правителство." ХАХАХАХАХАХХАА. И Доган не е бил в никое правителство от памтивека. Това не значи, че не правят, каквото им каже. Вие или сте с интелигнтност на зайци или си мислите, че останалите са такива. Егати евтините коментари!

245

Време за промяна

преди 2 години

До моч , ПРОМЯНА ????: Запомни какво си писал и го сравни със състава на правителството, което ще се се състави след изборите. Нито един от тези, които си изброил (пропускам граматичните грешки) няма да е в следващото правителство. Няма да има вече гербаджийски калинки, които Бойко сменяше като салфетки.

244

Анонимен

преди 2 години

До моч , ПРОМЯНА ???? "Опитвам се да го ползвам , ама както и да го мисля и така и иначе все не мога да проумея и да прозра как персони като манолова , дончева , бабикян , бойкикев , атанасов , тошко африкански , славун , радефф-рашкофф - до тук все мутри , чалгари и хунтаджии с биографии , та точно тези как ще построят държава от ЕВРОПЕЙСКИ тип ?! КАК ?!" Няма как, но модерното ОФ няма такава задача, а модерните БКП в лицето на Радев, Янев и гореизбрените нямат такива намерения.

243

Анонимен

преди 2 години

Лицата Радев, Янев, Петров, Узунов, Рашков, Трифонов, Йорданов и сие ще бъдат наредени от Историята до такива "светли" комунисти предатели като Георги Димитров. Нещата се забавят, но не се забравят! Дори и покровителите им в Кремъл не могат да променят това!

242

моч , ПРОМЯНА ????

преди 2 години

До Време за промяна.....Да брееее....Опитвам се да го ползвам , ама както и да го мисля и така и иначе все не мога да проумея и да прозра как персони като манолова , дончева , бабикян , бойкикев , атанасов , тошко африкански , славун , радефф-рашкофф - до тук все мутри , чалгари и хунтаджии с биографии , та точно тези как ще построят държава от ЕВРОПЕЙСКИ тип ?! КАК ?! Или се надяваш на божков , василев , баневи , бобокови и т.н. тъмночервени олигарси спонсори на гореизредените?! КАК ???

241

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 279: Да, ГЕРБ се бяха срастнали с държавата. Едва сега започват да се разбират мащабите на купуването на гласове, с които гербаджийската дружинка е печелела избори. Но не може да се л'ъже цял един народ до безкрайност.

240

Анонимен

преди 2 години

До Време за промяна "ГЕРБ се бяха срастнали с държавата .. " Мхм, затова ПЪРВАТА работа на Сцлужебното правитлство на Радев беше да почне да рови около шпионския скандал ... заради "герб". Кого лъжете?

239

Остават 4 дни

преди 2 години

Гласувайте. Сега гласът ни има значение. Колкото повече хора гласуват, толкова трите К (купен, контролиран и корпоративен вот) ще тежат по малко.Ако не гласувате, утре и да "благославяте" някого вече ще е късно.

238

Време за промяна

преди 2 години

До моч: Акъл трябва, дума няма. Използвай го. Временното правителство прави каквото може - подготвя избори, прави ревизия на делата на Бойковата дружинка. Това трябваше да се направи. ГЕРБ се бяха срастнали с държавата и на това трябваше да се сложи край. Иначе гербаджийската дружинка се самовъзпроизвежда. А за останалото е нужен парламент и редовно правителство.

237

абсолютно

преди 2 години

като искаш промяна излизаш и гласуваш за промяна. Толко е просто, ама на някой или им е сложно да го схванат или са хрантутници на статуквото

236

Анонимен

преди 2 години

" Африкански е казал пред 24 часа, че не е проблем да има и трети, и четвърти избори ?! Боже , колко мъка има в България , боже !!!" Ами, какво да каже, когато ченгетата от хунтата на Фигурната директно са му заявили, че той го играе само параван за тяхната власт? Реално той си знае, че изборите са само инструмент за да се случи това, което ДС по поръчка на Кремъл планира, тъй че какво значение има какво мисли народа, какво иска или какво мисли, че е нормално?

235

моч

преди 2 години

До Остават 4 дни....Не става само с ЕДЕНЕ , трябва и АКЪЛ :).. 1. Вече 2 месеца има кабинет на радефф , а Вие продължавате да пишете все едно ББ е премиер , което идва да рече че е извършена ПОДМЯНА а не ПРОМЯНА защото плямпането много , чегъртането яко , а делата и свършената работа -друг път. 2. Признак на сериозен ментален . морален и интелектуален дефицит е очакването как мутри , чалгаджии , *** и прочие деге_нера_ти в симбиоза с фигурант-хунтаджия ще работят и ще строят държава.

234

Време за промяна

преди 2 години

До Анонимен 269: Това, което пишеш звучи добре на теория. Но на практика? Да не се делим, да се прегърнем всички и напред към светлото бъдеще. Няма да се получи. Не можем да обединим крадците и окрадените. Вече почват да излизат наяве някои от далаверите на гербаджийската дружинка. А за деленето млади-стари сигурно си прав. Но за това делене избирателите ще вкарат Тошковците в пътя.

233

Анонимен

преди 2 години

Този *** Африкански е казал пред 24 часа, че не е проблем да има и трети, и четвърти избори ?! Боже , колко мъка има в България , боже !!!

232

Анонимен

преди 2 години

До Остават 4 дни За да разбереш, че всъщност ТИЯ са ОНИЯ същите. Когато станем НИЕ, а не ни цепят на старите и новите, на грозни и красиви, на "умни" и ***, е тогава може и да дръпнем малко напред. Докато всички правят разделяй и владей, все ще е тъй.