125

Анонимен

преди 2 години

Сигурен съм че в момента в който свърши търпението на хората вируса ще изчене на мига.

124

до 130

преди 2 години

Наричаме ги "ковид-ваксъри", вече така е модерно да се обръщаме към по-простичката част от населението.

123

Анонимен

преди 2 години

Ako "експерт" каже, че трябва да се облечем в зелено и да направим челна стойка за 10 минути против ковид, сигурен съм ще има хора, които ще го послушат.

122

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Никой не ви задължава да имунизирате децата си, но след като родителите са *** или с някакви отклонения, то държавата би трябвало да се грижи за поданиците си. Освен това, навремето, онези родители, които не искаха да имунизират бебета и деца срещу полио, варицела, туберколоза се подписваха, че се отказват, за да нямат основание след това да реват и да молят за помощ, поради тяхното малоумие, фанатизъм и конспиративни халюцинации.

121

Учителка

преди 2 години

ТАКА Е. Всички деца да са ваксинирани иначе да не стъпват в училище на есен

120

Анонимен

преди 2 години

"До Анонимен 114 --- Късметлия си - ти и твоето семейство, защото някои други си отиват оттук. Надявам се, че не се мислиш за център на вселената,"..................................................................... Нито е късмет, нито е изключение. Всичките ми приятели и познати го прекараха с леки до абсолютно никакви симптоми. Включително и шефа ми, който е с диабет. Намери си някакво друго плашило.

119

Анонимен

преди 2 години

Какво се случва? Собствените му думи напълно отричат собственото му категорично твърдение??! ... "Според него обаче при Sars-Cov-2 ситуацията е различно. Хората могат да разнасят вируса ... дори и да са ваксинирани и да нямат никакви симптоми"?? За какво искаш да "ваксинираш" децата? За да имат абсолютно идентично състояние с когато са неваксинирани, но с допълнение -страничните ефекти от експерименталните ваксини? Хора, моля ви се бе, събудете се вече, нещата толкова очевидно не са наред!!!

118

Анонимен

преди 2 години

Производителя - НЕ носи отговорност!Правителството - НЕ е отговорно!Лекарите - НЕ носят отговорност!Но ти ако не се ваксинираш - СИ безотговорен!!!

117

Анонимен

преди 2 години

До Темерут - по скоро ти ще ни говориш от 'Онзи свят'...

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 114 --- Късметлия си - ти и твоето семейство, защото някои други си отиват оттук. Надявам се, че не се мислиш за център на вселената, или след като си се разминал със смъртта, значи и другите ще са като тебе. Уви, практиката има други измерения. :)

115

Анонимен

преди 2 години

Потресаващо е, че някакви учени се изказват в полза на медицински експерименти с деца и третират децата кати опитни мишки в клетки. Децата са бъдещето ни. Как смеете да експериментирате с деца и да ги убивате...Кои сте вие? ****

114

Анонимен

преди 2 години

Айде бе!! Всеки да се спасява сам, който си мисли, че ваксините спасяват, да си се ваксинира!!! Децата ги оставете на мира! Те ще се срещат с този вирус постоянно и доката пораснат вече ще имат изграден имунитет.

113

Анонимен

преди 2 години

Какви деца бе? Вие пенсионерите не успяхте да убедите да се ваксинират, до децата опряхте. Никой не ви ще ваксините вече.

112

Анонимен

преди 2 години

"Добре е да има антиваксъри. Когато Чичко Ковид удари тотално, България хептен ще се разреди и ще останем само ваксинираните, а другите ще гласуват от Оня Свят.".................................................................. Тези ваксърски мантри ги чета вече втора година тук. Не ви ли писна да се излагате като кифладжии?

111

Анонимен

преди 2 години

Потресаващи коментари...има много прости хора в България, изключително ограничени, но със самочувствие на Нобелови лауреати по медицина. Не знам защо Днес.бг не спрат коментарите под статии свързани с ковид... ако не са написани от *** е направо плашещо, че хора, които живеят в 21 век вярват на теории за чипиране, 5G, Бил Гейтс, извънземни и други подобни.

110

Анонимен

преди 2 години

Който още не е разбрал. Чуете ли Робърт Кох, Импириал Колидж, Джон Хопкинс Юнивърсити, Училището за тропическа медицина Лондон(марионетката д-р Петър Марков работи там), значи Бил Гейтс говори.

109

Темерут

преди 2 години

Добре е да има антиваксъри. Когато Чичко Ковид удари тотално, България хептен ще се разреди и ще останем само ваксинираните, а другите ще гласуват от Оня Свят.

108

Анонимен

преди 2 години

"но при неимунизираните животът е поставен на "руска рулетка" - рано или късно всички пукясват."........................ На кого ги разправяш тия бе кaлъф? Преди няма и три месеца го прекарах заедно с жена ми и детето ми, всички без никакви симптом.

107

Гробар

преди 2 години

До Анонимен 104 ------------ Никой няма да посегне на децата ви, защото надали някой ще рови гробовете им.

106

Анонимен

преди 2 години

Карантина до 20 г. и като станат над 20 г., ги боцкат.