344

Анонимен

преди 2 години

АЛЛАА АКБАР, ХАДЖИ ТОШКО! 77 ДЕВИЦИ ТРЕПЕТНО ТЕ ОЧАКВАТ В ХРАМА НА ОДАЛИСТКИТЕ. ПЪК АКО ПОКАНИШ И ПАТРОСА И ЗА НЕГО АЛЛАА Е ПРИГОТВИЛ ОДАЛИСТКИ. Е НАКРАЯ ИМА ПО ЕДИН ЦРЪН АРАПИН, АМА ТО Е НАКРАЯ БЕ ДЖАНЪМ. ПЪК АКО РЕШИШ АЛЛАА ЩЕ ГИ ПРЕОБЪРНЕ НАОПАКИ.

343

2001

преди 2 години

Идва шок за социолозите!

342

Анонимен

преди 2 години

До 444 - Бай *** си отива. - --> да, отива си малко по малко в чужбина, обаче остават едни...

341

Словянин

преди 2 години

Гласувам за Възраждане, не вярвам на социолозите, нито на *** компромати срещу Костадинов. Възраждане даде 100 % от субсидията за "ин витро", отчете се 5 пъти пред Сметната палата, ама "независимите" медии мълчат и лъжат.

340

ББ

преди 2 години

харзанов...осъден за заплахи и рекет,откровен ен.ч.р,заяви как "хранел" бг пенсионерите през "работата" си,ама харизанов къде са вноските на бг пенсионерите...къде е пенсионният фонд,осребрявате създаденото от тях като го продавате и ограбвате...обиждаш над милион достойни и честни българи които вие с шефа ти ограбихте ...и какво работиш и създаваш?какви данъци плащаш?...парите ти ограбени от нас няма да те спасят от справедлив и строг съд...гроб-дпс са мафия и ни ограбват!!!

339

444

преди 2 години

Бай *** си отива.

338

Анонимен

преди 2 години

Чакат ви шестте джипки на Славчо. Свят ще ви се завие от мутри.

337

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха кого лъжеш...никога повече мафията гроб-дпс-бсп...децата ви ще ви презират...бягат от домовете ви заради тези...никога повече мафия в Родината ни,да върнем децата си ...на 11 гласувайте за бъдещето на децата си...по-съвест...не как ви лъжат или за 50-те лв....гроб-дпс-бсп са мафия....ени.ар.е...целуващи ръка на султано...путриотето им патерици...да целуваш ръка на султана...целият свят се отрича...и му няма доверие...бойко целува...и с дявола...само да има джипка и власт...

336

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ падна. Да живее ДПС. Доган ще ви управлява през марионетките си.

335

Падаря

преди 2 години

Това правителсто не е зле накрая един с харвардска диплома да видим досега все от някакви библиотекарски университети дето никой нормален не им знае името изгряваха или с някакви университети дето ги няма и в Световния топ 1000....

334

Анонимен

преди 2 години

Избирателната активност ще е под 50%.

333

Анонимен

преди 2 години

Тия престъпници от герб, ако измамят пак лично ще поведа ново Априлско въстание.

332

Бойко Банкянски

преди 2 години

Абе то преди 4 години бесипету уж *** водеше в проучванито, *** го ударих в земята на изборите. Така гоударих че му изпукаха 30 годишните кокали.

331

Маските ВЪН 1

преди 2 години

Служебното Правителство, за какво дойдоха- да МАХНАТ боoклуците на Бoоклук Борисов или да СЕДНАТ на неговото място, за да КРАДАТ ???Ако на някой оли.гоф.рен му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка и шал през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято !!

330

Анонимен

преди 2 години

Леле... докъде я докарахме, да има вярващи в ДБ.... всички други партии си имат причини и фактори за очаквания резултат, ама Хр. Иванов... бившия кадър на герберите, бившия министър ни лук ял, ни мирисал....аман от стари чан ти.

329

Маските ВЪН 2

преди 2 години

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боoклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци...

328

Маските ВЪН 3

преди 2 години

Вече РАЗБРАХМЕ че Боoклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца...

327

anonymous

преди 2 години

До Хайде 379И мен ме интересува кои са младите.Моля да ги посочиш поименно.Ако си обективен и ако критерият ти е младостта,то точно ГЕРБ са за теб.Иначе новите са на 70% старите пребоядисали фасадата си муцуни.Таня и Мая бяха остриетата на БСП години наред,Ат.Атанасов-дясната ръка на Костов,Хр.Иванов-министър на ББ и т.н. и т.н. За ИНТ няма смисъл да говорим-събрана дружинка от кол и въже,безидейна,мързелива и с почти никакъв интелектуален капацитет.И с младостта не могат да се похвалят.

326

Маските ВЪН 4

преди 2 години

На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боoклук Б.Б. давал БГ паспорти на ***.йм.уни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, не.г.ри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязат да гласуват с маски !!

325

Да попитам 379

преди 2 години

Кои са младите? Леля Таня, Леля Мая, Чичо Ристо? Чичо Слави се подмладява с пластични операции - той ли е млад? Като фолкпевиците и той се пипва. Те си издуват устните, той си изпъва лицето, че да не му се виждат бръчките и отпуснатата кожа.