136

Eдин от Германия

преди 2 години

От 15 милона малолетни само 2 деца са починали ОТ Корона в Германия, други 8 С Корона, но с придружаващи болети като левкемия, диабет и др. През същия период от 1 година 55 деца са се удавили в басейни и 65 деца са загинали при катастрофи. Официални факти от мейнстрийм-медиите.

135

Анонимен

преди 2 години

Децата ми няма да пипате, престъпници, ще ви изпочупя лично ръцете, само да посегнете. Отдавна не ме интересува какво ще сторите с мен! След като видях, че нищо не ви спира да си упражнявате геноцида, и на мен вече не ми пука! Моят живот е бегАл. Десет да изгърбя като вас, слуги на фармамафията - все е нещо!

134

Анонимен

преди 2 години

Ке си го преместим фара от другата страна на борда.

133

Анонимен

преди 2 години

Най-доброто ще е преди началото на учебната година даскалите да минават на задължителен психо преглед.

132

Анонимен

преди 2 години

Я си таковайте лелята, миз*ерници долни! Писнахте на всички. Ще пометем с вас накрая!

131

Анонимен

преди 2 години

За теб, учителке , като те е страх толкова, отиди в гората и не се срещай с хора, защото вирусът е във въздуха, той не се произвежда от деца/ученици.

130

Анонимен

преди 2 години

Измишльотини...

129

УЧИТЕЛКА

преди 2 години

Гражданите трябва да се подчиняват на законите и мерките определени от Държавата. Няма друг вариант за вашите деца. Задължителна ваксинация и увеличение на заплататите на учителите работата е изключително тежка и рискова за здравето на учителите.

128

до Учителка

преди 2 години

Даскалке, прочетете първо защо Комисията по Имунизация в Германия не е одобрила масовата ваксинация на малолетни и тогава настоявайте за ваксиниране на децата в България. Вие ще поемете ли отговорност за последиците от една ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ВАКСИНА, АВАРИЙНО ДОПУСНАТА (NOT-ZULASSUNG) ?

127

Анонимен

преди 2 години

Училището е институция издържаща се от данъците на всички, не ваше частно, да определяте как ще се явяват децата там, учителке. У вас си определяйте правила за контактуване и посещения.

126

Анонимен

преди 2 години

До Учителка/Учител - Определи си пола най-накрая, моля те!

125

Анонимен

преди 2 години

Яаа, Синдито се появил, но сега е "Учител" и "Учителка". Много самоличности има тоя шизофреник.

124

Анонимен

преди 2 години

Това е няква врътня за бaлъци пак... С какъв акъл ни карат да ваксинираме учениците? Няма никаква логика в това миналата година толкова да се постараят да заразят всички ученици, за да спретнат хубава плашеща вълна, че даже и две плашещи вълни, с които да принудят хората да се ваксинират, а сега да искат учениците да се ваксинират! Е нали ги заразихте вече и те го прекараха? Имат си естествен имунитет и няма за какво да се ваксинират!

123

Учителка

преди 2 години

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ НА ДЕЦАТА НЯМА ДРУГ НАЧИН И ВАРИАНТ ЗА ДА ПОСЕЩАВАТ УЧИЛИЩЕ. За родителите глоби съд и затвор за заразени деца убийци. Най-добре е ИЗОБЩО ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАСКИНАЦИЯ НА ВСИЧКИ ДЕЦА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ ИЛИ НЕ.

122

MKII

преди 2 години

До ВретимирИ Земята е плоска, нали товарищ?

121

ъъъ

преди 2 години

Подписка за изпит по начална грамотност на всички учителки - неграмотните вкъщи, да се пазят от коронавируса!

120

Анонимен

преди 2 години

До учител, ти в училището ли живееш? На улицата, магазин или въобще обществена среда не стъпваш ли, та точно знаеш че децата го пренасят? Толкова омраза, смени си професията, в цеховете и производствата, нямаше ли заразени? Въздухът е един за всички.

119

Анонимен

преди 2 години

До Учител Учителите се ваксинираха вече. Стига зя!

118

Учител

преди 2 години

Колко учители пострадаха и станаха жертва на заразата пренасяна от децата. ЗА ДА ИМА УЧЕБНА ГОДИНА - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНАЦИЯ НА ДЕЦАТА. Глоби за родителите, ако детето няма поставени всички необходими ваксини за годината. Никакво допускане и изключения за деца без ваксини.

117

Клоунски Свят

преди 2 години

До Анонимен 126 Не се вменява вина на никой.Имаш 3 най-големи места за разпространение :1. Градски транспорт - нередовен, претъпкан, термично лошо менажиран от retards зад волана - зимата на -15 ми пуснал вътре 28 градуса- това за 4-5 спирки и след това си готов със пневмония директно докато се прехвърляш/стигаш до вас2. Офисите - отвратителна климатико-вентилационна система, отново температурата е лошо регулирана, плюс селташката практика да се ходи болен.3. Училища - .....