35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 "Щом бpитански миноносци се подвизават край Крим защо Русия да не може да провежда учения в Черно море. Или партньорите от НАТО вече го възприемат за свое езеро." Разбира се, че може. Нека поне на симулации се порадват, щото стигне ли се до истински военни действия ... :))) Даже им гледах новините (тва е от 2-3 дена) руските медии как се пенявят колко кошниците им "прихващали" :)))))

34

Анонимен

преди 2 години

До Защо има русофили? Има русфили, защото русофилите са шаранчета, които кълват на пропаганда. А най-забавното е, че си мислят какви големи тарикати са. :))))

33

Анонимен

преди 2 години

Щом бpитански миноносци се подвизават край Крим защо Русия да не може да провежда учения в Черно море. Или партньорите от НАТО вече го възприемат за свое езеро.

32

Анонимен

преди 2 години

ТОЛКОЗ МНОГО НАТОВЦИ, А ВАНКАТА ЕДИН.НИЩО ЧУДНО, ЧЕ МУ ВИКАТ БОГАТИР.

31

Защо има русофили?

преди 2 години

Не знам къде са тези русофили, защото може да има пишещи от чужбина по форумите, обаче вчера без да искам попаднах на материал на РИА новости, после и разни други препратки за падналия МИГ. Коментарите им са 100 пъти по-голяма отврат от нашите. Плюят българите, курортите, пише се подигравателно, все едно сме Тамбукту с електричество. Разгледах малко и ги затворих. Срещу нас се води информационна война, както срещу Чехия, Румъния..,а има русофили. Само Полша не ги евава май?

30

(^_^)

преди 2 години

До Анонимен ... България е член на НАТО от 29.03.2004г. а от 01.01.2007г. е член на ЕС, ако още не си го разбрал или си неграмотен или си с атрофирал русофилски мозък, а това си е само твоя диагноза, която не бива да приписваш и на другите ... !!!

29

Сплескан натовец

преди 2 години

Нека черно море е гроб за натовските и краварски фашисти и агресори!

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 Колкото и да ти е неприятно, България никога няма да бъде НАТО!

27

Анонимен

преди 2 години

В северозападната част на Черно море.... България и Румъния също са участници, защото сме част от НАТО. Да, ние сме НАТО.

26

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Според НАТО, Крим е украински както и водите около полуострова. От друга страна домакин на сегашните учения е Украйна и .........САЩ. Т.е. САЩ е Украйна !!!!!! Т.е. Крим е САЩ !!!!!Та въпросът ми е, защо НАТО се страхува да провежда ученията във водите на Крим (САЩ-Украйна) ?

25

Анонимен

преди 2 години

Руснаците лаят. :))))

24

абе

преди 2 години

махайте го тва нато от черно море бе! прееваха сезона митьо очаките не му вървят вафлите

23

ганччо

преди 2 години

янки гоу хоум е работата

22

Сссср

преди 2 години

направо да пптапятат 2 3 натовски кораба и да се махват от черно море тея самопоканили се демократи и миролюбци пък с военни кораби дошли... НАТО е пародия говорят за мир и човешки права а го налагат със сила и където имат интереси без да се интересуват колко мирни граждани страдат за да свалят те някой диктатор който не дава печалбите на САЩ

21

хехе

преди 2 години

Нато било у дома си в Черно море пък Крим и акваторията дрън дрън тралала туй кой *** го изцепи... а ся нека да гледа как Русия ше си направи дом където си иска а САЩ и разпадащо се НАТО ше си ходят обратно зад океана и ще зарежат окаяните местни *** дето са ги поканили в държавите си и са им дали и бази и морски територии за ползване

20

Изобщо

преди 2 години

Не се изненадваме. Дори дакъсняха.

19

Калеко Алеко

преди 2 години

НАТО в Черно море си е у дома защото акваторията му включва 3 страни членки на НАТО и 2 кандидат членки, а територията на Крим където путинистите са стоварили военният си скрап дори не е руска ... освен това учението на Алианса включва 32 страни солидарни с Украйна, а от другата страна е сибирският кучкарник който може да си позволи само да лае след преминаващия керван, но не и да го отклони от пътя ... !!!

18

Анонимен

преди 2 години

натофенчета я кажете как англичаните избагаха преди около десетина дни след като руснаците ги изгониха,я си припомнете

17

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да се разбере че НАТО и бившите соцати мяза на елитна армия която на източния фронт разполага с 10 Швекоидчета, всяко от които с 5-6 фърчила, 3-4 търчилакове, и сума сумаром неповече от 150 00 зле въоражени и обучени швейкоиди. Ако НАТО беше приобщило Руснаците и Белорусите швейкоиднясите вече 30 години щяха робски да бачкат. Време е нещо по този въпрос да се направи,

16

кой, вер ху кдо

преди 2 години

Господи, кой е тоя акълия да закара най-добрите зап-лодки до руската черноморска граница с което да позволи най-ефтиния тренниг на СУтетата когато реалните мисхени са на 2-300 км от руските летища. Ако решат руснаците да си тренират корабите и самолетите в натовските крайбрежни води ще трябва да летят и плуват до Пцифика или до наоколо Ламанша. Кой бе? Кой е тоя красавчик дато така подкопава и то най стратегически алянсните плувци и фърчуденци, майна филибето