115

Анонимен

преди 2 години

От 26% подкрепа за БСП миналото лято, Нинова за предните избори я свали на 16. Сега ще получат максимум 10. Ще са след ДПС.

114

Зоро

преди 2 години

Вашата промяна си я знаем.1долар за 3000лв.Свийте се в някой ъгъл и не се показвайте мин. 50 годинки.

113

izh

преди 2 години

До интелектуалния пигмей дето е решил да ме плаши с калибър 7.62Когато ми посочиш една страна на земята на която хората са забогатели духовни и физически след като им е натресен комунизма тогава можеш да говориш с мен. / говорим за населението като цяло, а не за шепа послушни на партията фекалии с пилешки мозъчета /

112

хъ такъ

преди 2 години

Ще уволним боковите калинки и ще назначим тея.А калинките ще напълнят фермата на труда,въпреки че са се запасили достатъчно и няма да им се наложи.

111

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Нинова, ако четете сега може ли да кажете има ли свободни легла в хотел "Мираджо Термал Спа Резорт"? Имате само 304 стаи и за това питам да тръгваме ли към Халкидики след като облекчиха мерките на границата. Благодаря.

110

Дали

преди 2 години

Македонците и тези на Бузлуджа имат общи психически проблеми.

109

Анонимен

преди 2 години

Исках да стана кумунис ,за да ползвам облаги,но не ме приеха,защото родата ми не била верна на партията.Е,не всеки беше чист като банкянския светец,който го приеха от раз.

108

Диков пита Нинова

преди 2 години

- Г-жо Нинова, вярно ли е, че имате Туитър?- Като млада имах, но ми го излекуваха.

107

Анонимен

преди 2 години

След поредната загуба с от ГЕРБ Корнелия Нинова решила да се покрие. Сложила си бяла коса, забрадка и окъсано палто. За да се увери, че е добре дегизирана отива при една бабичка, която продава семки до стадиона и я пита:- Бабо познаваш ли ме?- Да, ти си *** Нинова!- Как се сети бе, бабо!- Ама Курнелио, аз съм Румен Радев!

106

Анонимен

преди 2 години

Попитали един редови член на БСП:- Верни неща ли говори Нинова?След кратко мълчание, той казал:- Но пък прави пухкави козунаци.

105

дядя Сталин

преди 2 години

Почина Стефан Данаилов и Нинова се развихри най-безогледно, както душата й копнееше отдавна.

104

Алтер

преди 2 години

Госпожа Нинова такива речи дръпва, че чак започва да си вярва.

103

да,ама не

преди 2 години

Дай боже да се върне това,което имахме-всеки имаше работа,жилище,безплатно образование и здравеопазване....дай,ама не с тая кака,която се възползва от думата социалист за лична изгода,а мъжа и си пълни гушата в Лукойл с 30 бона заплатка.Бай Тошо беше направо светец.

102

До izh

преди 2 години

Аз съм червен като панджар и карам 79-тата. Ела да ме хванеш за Паркинсона! IQ-то ми е с 30 пункта над твоето, джендърче! Може да опитаме и канадска, но само с десните ръце, лявата ми не е читава. Всеки ще си отиде, когато му дойде часа, жалко, че оставяме България на нискочели, малко чели, хич не чели мекотели... Защо нямам izh 7.62х39 да ги намаля с една бройка!

101

Анонимен

преди 2 години

Ще гласевам за Буци,ако ми подари зайчарник,кюлче и ***.

100

Анонимен

преди 2 години

До Mr . STARBUCKSТи нали от това се храниш, радвай се!

99

Курни

преди 2 години

Това другари, което АЗ ще ви обещая, никой не може да го изпълни!

98

Mr . STARBUCKS

преди 2 години

Голямо наторяване е паднало. Навярно от мазните кИбапчета !

97

Биволъ

преди 2 години

Ще гласувам за Корнелия и БСП когато върне на държавата "Техноимпекса" с активите когато го "приватизира" на 28 години като мома от с.Крушовица.

96

Сл. кабинет

преди 2 години

Честито нови цени на тока и парното. Да се поздравиме за новостите :)