9

Анонимен

преди 2 години

Индийците са страхотни математици. Тяхната математика е коренно различна от нашата - има филмчета в тубата, много по-интуитивна е и по-лесно се възприема. И освен това са една от най-древните цивилизации. Не ги подценявайте, нищо че живеят в мизерия по западните стандарти.

8

Анонимен

преди 2 години

Има вид на психо

7

Анонимен

преди 2 години

Това за индийците е вярно, изкупили са най-големите компании на острова, Тата държи цялата стоманодобивна индустрия плюс корабостроенето и компанията Джагуар/Ландроувър. Останалата част са я изкупили немците :-)

6

До 4

преди 2 години

Ако беше в тая сфера нямаше да ръсиш глупости. Дори шефовете на Майкрософт и Гугъл са индийци. Има индийци на всякакви позиции включително на много високи. По моите наблюдения процента на индийците е огромен

5

Анонимен

преди 2 години

Има много успешна стратегия за прилагане на психологическо въздействие върху противника чрез хипноза. На мен ми подейства от пръв поглед.

4

Знаещ до 3

преди 2 години

Кое те учудва бе май човек? От милиард и нещо население все ще се роди гений, което обаче не променя общото правило. Давам пример с ... д-р Чирков ! Но пак казвам, това не променя страшната мизерия в Индия.

3

до 3

преди 2 години

Тц, в много силна заблуда си. Вероятно си имал предвид IT специалисти, ама си е пак същото. Индийците са черноработниците в програмирането. Криейтива се прави от бели.

2

Анонимен

преди 2 години

Не само е умен но и много красив. Типичен американец !

1

дедо Ташунко

преди 2 години

Честито на гросмайстора, но ме уплаши как гледа. Дано скоро не си купи пушка или пък автомат.