620

Анонимен

преди 2 години

Прав е, но когато клошариатът го разбере, ще бъде късно.

619

..

преди 2 години

вече никой не ти вярва

618

КОМИТОВа е нагла

преди 2 години

WНапишете заглавието в Гугъл и ще разберете,че в Германия през 2015 строителството на 1 км автомагистрала в Германия е между 6 и 20 МИЛИОНА ЕВРО, като може дори и да стигне 100 милиона ( като отсечката от 3.9 км А100 магистрала през Берлин) .Ха сега да вземем средната стойност 10 милиона евро на км,умножете я по оставащия непостроен участък от автомагистрала Хемус от 250 км и ще получите 2.5 милиарда евро= 5 милиарда лв,а Автомагистрали са получили авансово 1.9+1.7 милиарда= 3.6 милиарда лв...за 250 км!?! Комитке- вземи ти и тези около теб да прочетеш тук- онуй и да не ставаш за смях в несръчн

617

Анонимен

преди 2 години

Боце тръби: мутрите са при Слави, при Мая, при (ген) Радев. Как да разбираме: че в ГЕРБ ВСИЧКИ са мутри (чети в коментарите по-долу) и БиБи ги изпраща за разплод ту в ИСМВ, ту в ИТН, ту при президента. Само че в трите структури ги познават и не ги приемат, така че те се връщат обратно в ГЕРБ.

616

Анонимен

преди 2 години

Ок,Борисов бил лош,а новите какви са.1/3 за Радев,1/3 за Божков и 1/3 за Прокопиев.И полезните *** аплодират.Простотията все чака поредния спасител.

615

Анонимен

преди 2 години

До СЪВПАДЕНИЕ?...Глобалистите гушнаха мелярдчетата за самолетчетата и по твойта логика трябва да подкрепят Бойко и Каракачанеца. Ще видим след изборите дали си прав или греша. На глобалистите не им пука нито за нас нито за вас, с ковитодеветнайсе по един или друг начин директно или индиректно избиха толкова хора абсолютно невинни. Те са едно с филантропите и са най голямото зло.

614

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Боко!

613

Анонимен

преди 2 години

kak e bg jandarfeeria, dobre li e?

612

А точно

преди 2 години

Някой ГИ е сложил без знанието и позволението на Борисов. Някой друг му е платил за това и му е дал кюлчета. Може би Черепа. Трети му е осигурил достъп, навярно льотчика Грипен Решетников. И това всичко в нормалните държави престъпление. И зад всичко това стои КОЙ!

611

Анонимен

преди 2 години

днес лъжеца минеков призна "че се е объркал" и не били плащани никакви пари на Лувъра за изложбата...Къде ви е новината днесбг???

610

Бабо Пено

преди 2 години

Тури си зъркелите и виж, че това с кюлчетата беше нагласен компромат. Вместо да съдите тези дето са нахлули в дома на невинен човек и са му подхвърлили компромати вие съдите жертвата. Така ясно са му показали, че ако искат могат и да ги убият и никой няма да разбере, кой е бил. Уж в охранява резиденция. Всичко е един гнусен ***. Но най-гнусни сте вие дето защитавате престъпниците извършили това престъпление! Който е приятел с подлия и повтаря клюката ще си получи заслуженото!

609

Анонимен

преди 2 години

Тиквата изпада в истерия.

608

Къде е Батко ?

преди 2 години

А бе всички разбрахме за Борисов , а къде е Радев? Пак ли се е покрил зад полата на жена си! А къде е СлаФчу Учен'долски? Жив ли е , мърда ли ,или просто не става за показване! Някой знае ли ,дали ще се появят скоро , или са се покрили като плъхове!

607

до 698

преди 2 години

Ти си луд!!! Ама честно!!!

606

Отговор

преди 2 години

До 699 Радев го описвай, със стиснато юмруче и да рецитира опорките на Черепа! А зад него ...неговата сянка, която внимава с "вибрациите", да не изневери на склеротичната Столетница!

605

Анонимен

преди 2 години

Бойко, мани ги тия финтифлюшки! Я по-добре ми кажи, къде са ти стаите за секс? А? Кажи в кои фирми, да ходя и аз чв съм голям мераклия, пък пусто никой не ми предлага така, официално.Явно че по другия начин стават хубавите неща.Я кажи, Бойко, кажи не крий, излишно е, всички знаем!!!

604

До гербавите

преди 2 години

Много си личи, че сте платени. Тиквата бил най-балансираният и честен политик, при Гешев била истинската прокуратура...Все едно да почна да ви описвам Радев като двуметров блондин с буен перчем. Просто не отговаря никак на действителността.

603

Имаше

преди 2 години

Истинска прокуратура при Гешев. И тогава много олигарси бяха зад решетките. И беше почнала голямата ревизия на чудовищната "приватизация" причинила Голодомор в България. Забравихте заплатите по 5 долара и пенсиите по 2 долара. Сега истинските еничари, пардон мутри идват и ще настане черен период за България!

602

Анонимен

преди 2 години

Стига сте ревали ...........от ГЕРБ............крадохте 10 години..............тогава не ревахте, нали??Мястото на всички крадци е в затворите.............надявам се един ден да има истинска прокуратура, която да си свърши работата!!!

601

Благоевградчани

преди 2 години

Дадоха своя глас на 4 април и той бе категорично за ГЕРБ. По-малко от три месеца по-късно ротативките "отчетоха" пет пъти по-малко гласове за ГЕРБ! Щом на това му викате Глас народен, значи си заслужавате участта!