41

Анонимен

преди 2 години

Новата болест на ваксинираните се предава по кръвен път- чрез кръвопреливане и необезопасен полов акт. Тез експерти видни у статията го знаят, но паричките са им по-важни.

40

ДОКАЗАНО

преди 2 години

1- Няма ефективни ваксини дори при обикновения грип. 2. Ваксинираните се разболяват 3 всяка година нови щамове грип СЪЩОТО Е И ЗА КОВИД ГРИПА само ЛЪЖАТ НИТО ЗАЩИТАВАТ едно 50% хвърляне на монета вероятност и НИТО СА ТРАЙНИ на всеки 6 месеца БОЦ и БОЦ освен това са съмнителни към НОВИТЕ ВАРИАНТИ И ЩАМОВЕ и накрая човек се ПОМПА С ХИМИКАЛИ И НЕИЗВЕСТНО ДЕЙСТВАЩИ ЧАСТИ РНК, ЧУЖДИ ЗА ТЯЛОТО КОДОВЕ и ВЕКТОРНИ ГЕННО МОДИФИЦИРАНИ ВИРУСИ и КАТО ТЕГЛИМ ЧЕРТАТА РИСКОВЕТЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ НЯКАКВА ПОЛЗА.

39

вече две години

преди 2 години

Чакам да пукна от измислената болест. След три хреми и пет настинки още съм жив. Леле аз съм безсмъртен! Всичко е лъжа. Добре дошли в новия тоталитарен свят.

38

експерта

преди 2 години

Ако на това му викат експерти...

37

Ми нема да се ваксам

преди 2 години

Направих си тест за антитела. При реф.стойност >9 излязоха 142. Без никакви симптоми. Сега ще дам още 280 лв. за изследване на клетъчен имунитет и приключвам с моя принос за "безплатната ваксина". Плащам парите за около 30 ваксини и край на въпроса за "безопасната ваксина". Толкова от мен.

36

Г.С.Раковски

преди 2 години

Беше ясно от самото начало, че е изкуствена криза, която ще доведе до нова финансова криза и преливане на срества от бедните в богатите. Отново. Едно и също действие започва да се разиграва на всяко десетилетие. Въпроса е кога ще стигнем точката на пречупване. Средната класа бива затрита, цените вървят нагоре и скоро никой няма да може да си позволи дори да влезе в магазин. Тогава може би ще се предизвика военен конфликт за да могат елитите да отърват кожите. Нещата не се променят, а повтарят.

35

Анонимен

преди 2 години

Е то и да се ваксинираме пак няма да я избегнем новата вълна.

34

Анонимен

преди 2 години

Първо експерименталните РНК препарати не са ваксини. Второ, умишлено и целенасочено се прикриват и омаловажават техните тежки странични ефекти. Нарочно се насажда страх и се преувеличава опасността от Ковид. При незастрашени групи, като децата, бясно се агитира да се ваксинират. Всичко това с цел печалба на фармацевтичните компании, тотален контрол и намаляване на населението по някакви неразбираеми за нормалните хора причини, известни само на група свръхбогати безделници-психопати и социопати.

33

анонимен лекар гей

преди 2 години

В момента голяма паника и страх ги тресе в СЗО и тяхната марионетна па-с -ми-на и то не заради вируса ами заради това ,че с всеки ден стават все по-изобличени ,че всичко е тотална измама и дори най-големите ***-от-и сред ваксърите почват да се усещат .А това е,че в ниско ваксинирани страни България ,Беларус случаите драстично намаляват , а където се скъсват от ваксиниране има рязък скок на заразените .Защо ли?Чакам ваксър за обяснение ,ако има такова хаххахаа.

32

Колкото и

преди 2 години

вода да наливаш в пробита кофа, след 5 минути тя пак ще кънти на кухо.

31

Анонимен

преди 2 години

Който е прозрял истината, е готов да види целия ковид цирк до края и след него развитията. Защото бруталията още не е започнала. Разни бекове със сертификатчета, дето джиткат днес из гръцко и си мислят, че са надвили системата и са големи хитреци, не са героите в този цирк. Те ще излязат на финала на представлението. Някои вече ги чакаме, но не с нетърпение.

30

Анонимен

преди 2 години

Наративът, по-нелепо твърдение, не бях чувал скоро.Никоя ваксина не може да създаде по-траен имунитет от този придобит след преболедуване.

29

Анонимен

преди 2 години

Как да се ваксинираме, като това не са ваксини. В ГМО няма да се превърна в никакъв случай.

28

Да, оставете поне

преди 2 години

един възрастен неваксиниран. Изберете този, от когото искате да се отървете в най-скоро време.

27

Наративът

преди 2 години

е съвсем друг. Преболедувалите нямат траен имунитет и трябва да се ваксинират при нисък титър. Ваксинираните могат да разчитат на по-дълготраен имунитет.

26

Боню

преди 2 години

Бреййй, като чета коментарите, то много експерти и специалисти вирусолози бе....Б.ай Г. аньо Компетентски всичко знае, само питайте.. Никакви експерти недейте да слушате..

25

Анонимен

преди 2 години

Едно съветвам по-младите ваксинирани вече с по-малки деца - оставете неваксиниран възрастен член от семейството/роднините да се грижи за децата след няколко години. Знам, че мислите за Гърцията и плажовете, но един ден ще разберете защо ви се казва, а сега пишете минусите. Дори нашите политици знаят коя ще е следващата болестна вълна и не се ваксинират с истинските препарати. Да не ви гледат чужди хора децата...

24

Ба ти експертите

преди 2 години

Дето се целуват с маски.

23

Анонимен

преди 2 години

Който остава от групите като потенциално засегнат и мисли/не мисли за ваксина, да прецени иска ли да участва в клинични тестове без пари на собствена отговорност. Вече има достатъчно информация за ефектите след ваксинация, но най-страшното са трайните увреждания, които започват да се предвиждат от учените.

22

Анонимен

преди 2 години

Хайде да не сменяме наратива. Преболедувалите имат траен имунитет и не трябва да се ваксинират, даже може да е опасно за вас в дългосрочен план. Ваксинираните не знаем какъв и дали имат имунитет - 10% от хората. Тези без ваксини, непреболедували и без установени антитела с тест, т.е. потенциално незасегнати от вируса до момента могат да се разболеят евентуално с някаква степен на протичане. Това са около 20-25% от хората в страната, голяма част са деца, т.е. нищо не следва да се прави.