172

Да , ама не !

преди 2 години

До УВО-2021---- Много е гадно да си първа политическа партия на изборите , а да не можеш да управляваш НИКОГА ВЕЧЕ , няма по-гадно от това !Ще има и изненади :1-ва ИТН , 2-ра п.п ., ДПС , 3-та -БСП , 4-та ГЕРБ ....

171

Анонимен

преди 2 години

До 213Че кой вярва на професионален лъжец на чекиста ленинист Рашков!Досега само лъжи,внушения и манипулации,нищо общо с политика на честни избори, поръчков министър от комунистическото ДС.Сега остава да изберем марионетката Слави с Тошко *** и да се довършим!Те искат с помощтта на татуирания с трите джипа да овладеят и последната независима власт - съдебната и прокуратурата чрез законови промени,за да се окопаят до живот.

170

кофти

преди 2 години

До УВО-2021..Рашков си знае работата , много ли ви пречи , и Бойко ни пречеше на нас , ама го търпяхме , нали !Тичайте с Баце в чужбина да внасяте електорат , че в Бг няма да имате гласоподаватели , ако не си напазарувате пак от Факултето !

169

бг смешки 2

преди 2 години

всичко е леш у БГ-то ....народа най-вече !

168

До 197

преди 2 години

Гешев си е точно на мястото,избран от колегите си ,не от ченгета като Рашков от ДС,вкл.кгб.Такива като Рашков от старите служби с техните тоталитарни методи трябва да са отстранени завинаги от всякакви постове в държавата.Каква демокрация с такива?Атаката срещу Гешев е от мафията заради делата на едрите риби и мафиоти окопани с милиарди разпореждащи се силово и безнаказано,създали корупция ,най вече Черепа също човек на Рашков назначил негов човек за н- к кабинет.

167

малки червени ДеБъ

преди 2 години

До Анонименболшевичета много ревете нещо

166

Анонимен

преди 2 години

Гнусен комунистически изверг, Рашков кажи колко хора си убил и осакатил долен червенМилиционер. Е точно за такива червеи трябваше лустрация, но тъй като всички партии сачада на майката БКП, за това сме едно голямо застояло миризливи блато.

165

Анонимен

преди 2 години

Политическата истина че никой нормален човек не иска да вижда тези мизерни политически кьорфишеци за натиск прилагани от др.дс сталинист Рашков."Каза ми една баба,вече станаха 100".Натиска е от твоите хора по старите комунистически методи,с манипулация ,пропаганда и изнудване.Достоен последовател и поддръжник на Божков за овладяване на държавата силово.Г-на с корупционно придобито имущество като за магнат в бедна БГ е олицетворение на преходните грабители които сега излизат ведро и нахално

164

П.Д. до Да,ама не

преди 2 години

Къде в моя коментар съм писал за ГЕРБ, Путин, и всичките останали изброени от теб лица ?! Ти си поредното доказателство за манипулативно тълкуване - толкова свойствено за комунистите !

163

Анонимен

преди 2 години

Гледа строго!

162

Анонимен

преди 2 години

мхм и един мармот завива...

161

ОПАААААА

преди 2 години

На 11 -то очаквайте изненада ! Нищо не е това което изглежда!

160

Ей до брей

преди 2 години

Изобщо не става въпрос за гласуване в столицата, а за възможността на български граждани, живеещи в РСМ, да гласуват в България ! Недей да извърташ темата типично по комунистически !

159

Кафяв гербер

преди 2 години

На 11-то очаквайте " Шат Шат ШАт .....на Тиквата главата "

158

брей ,бре !?

преди 2 години

До Ей...Понеже и в столицата не искат да гласуват за Борисов и ГЕРБ , та се налага да внасят избиратели от чужбина !Защо Борисов не се кандидатира в столицата ?Защо посланникът на щатите не иска да разговаря с ''вожда'' ?Защо и щатите снеха доверието от Бойко и ГЕРБ ? Рашков ли е виновен , или Слави Трифонов ?

157

Анонимен

преди 2 години

Според мен трябва да се помисли за строителството на нови затвори или възстановяване на старите като Белене,защото има бая герберастки башибозук за там...

156

Нормален

преди 2 години

По-гадно от комунист няма.

155

Да , ама не !

преди 2 години

До П.Д... На ГЕРБ все някой му пречи , Путин , Президента Радев, Слави Трифонов , Мая , Хр. Иванов , ..но НЕ РАЗБРАХА КОЙ НАЙ-ВЕЧЕ ИМ ПРЕЧИ ,... ДОГАН , ПЕЕВСКИ и БОРИСОВ , ВСИЧКИ ПРЕТЪПЛЕНИЯ ВОДЯТ ДО ТРИМАТА !Така казват от САЩ !

154

Анонимен

преди 2 години

Поредните обвинения без нито едно доказателство :) Още чакаме да ни покажат списъка с подслушваните лица. Още чакаме Рашков да даде Борисов на прокурор. Още чакаме какви гласове са купувани в Смолян :) Червения ченгиджияя Рашков продължава да забавлява :) Но хубавото е, че поне има 19 имота, че да не го мислим милия :)

153

Анонимен

преди 2 години

Цяла България се вдига и гласува за ГЕРБ -СДС .Да гласуват и тези ,които не ги харесват .Иначе идват големите крадци и хайдуци-- *** ,Мая Божкова -Пеевска ,Дългия лум.пен Трифонов и Хр.Иванов -***.....Ужас ....