84

19 апартамента

преди 2 години

Борисов построи над половин милиард километра магистрали в България и вдигна в пъти стандарта на живот. Вижда се сега, когато го няма как расте инфлацията, как парите за пенсиите отиват в апартаментите на Бойко Рашков.

83

Анонимен

преди 2 години

До До анонимен 82 Осветли ни...

82

Анонимен

преди 2 години

И защо сега Радев не вдигне пенсиите с 40%, кое му пречи в момента?

81

Анонимен

преди 2 години

през декември 2019 когато Румъния обяви че вдига пенсиите с 40 % вие спяхте и се смеехте че държавата им ще фалира за 3 месеца . е минаха почти две години и не се случи фалитът , даже ги актуализират всяка година .

80

Анонимен

преди 2 години

Парите за пенсии са в пликовете на Пламен Узунов, които отиват директно в президентството. Трябва този порочен кръг на корупция да сее разбие и в България ще има пари за всичко.

79

Анонимен

преди 2 години

Пенсиите са ясни докато не се изчегърта всичко Герберско държавата няма да се оправи.Ама някоя новина за онова едноклетъчно, построило над половин милиард километра магистрали само за 10 години няма ли да публикувате ?

78

Анонимен

преди 2 години

До ДанъкоплатецАз викам налраво Андрей Луканов да го питаме, защото по негово време той изчезна.

77

Анонимен

преди 2 години

А Стефан Янев оня ден се появи в родното си село Поповица със същият джип на Борисов. Сменихте хората само, не и системата!

76

Анонимен

преди 2 години

Ако това правителство не крадеше токова пари щеше да е напълно достатъчно това увеличение. Парите на хората отиват в имотите на Бойко Рашков.

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76 така е. Сбъркана е. Как да я оправим и с какви пари?

74

ще гласувам за ИТН

преди 2 години

Слави Трифонов, един стожер на традиционното християнско семейство ще оправи демографията на България.

73

Анонимен

преди 2 години

Не може един човек без ден трудов стаж да взима пенсия с 40лв по-малко от човек с 40-50 години стаж. Цялата пенсионна система е сбъркана.

72

Анонимен

преди 2 години

До 71Що? Другарят Радев и Деса с личните си коли ли обикалят?

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 Ми да прав си. Ето виж Копейкин крадна една субсидийка и вместо да я вложи в цехче, си построи къща на езерото.

70

До 71

преди 2 години

А ти какво искашда прави ? Ако не се появява ще ревнете ,че се крие и не работи или защо не ходи лично да прави контрол.Пуууу...аман от ***()ти...Плащал му бил обикалянето...Мноо си т ъ п бе !!!Ама много !!!

69

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗащото тези, които са на държавна хранилка и крадат средства и всичко, не ги влагат в множество цехове и офиси из цялата държава и развитие на всякакви бизнеси, производство, а крадат и използват средствата за яхти,коли,имоти,екскурзии, м-урви и само влагат, а нищо не произвеждат, дори крадените пари от земеделие не ги влагат в земеделие, отделно и вносителите мачкат местните производители, отделно и рекета,отделно и бюрокрацията обслужваща само няколко олигарха и присъдружните им.

68

До Анонимен 58

преди 2 години

Няма лошо да ходи с 3 джипа, когато си ги плаща от неговия джоб. Проблем е, обаче, когато обикаляш с джипката с пари на данъкоплатците!

67

Анонимен

преди 2 години

Слабоумен популизъм другарю Донев. НОИ е фалирал, той ми вдига пенсиите, аман от простотия и мързел. Много е лесно да се правиш на големия самарянин с чуждите пари - от къде ще дойдат парите другари, от дърветата ли ще ги берете или пак ще ни бъркате в джобовете. И после не се чудете, защо хората не се осигуряват на реалните си заплати.

66

Анонимен

преди 2 години

До До пенсионер-избиратТо въпросът сега е, какво Радев направи за демографията на България? Защо се е заключил в президенството и не дава никакви изявления, докато българите се топят с всеки изминал ден?

65

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКак да се създаде производство, като първо хората се страхуват от рекет, бюрокрацията също ги спъва, второ - средства се дават само на няколко олигарха, народа няма достъп до средства, а е много по-добре да има множество малки и средни фирми и повече работни места,бизнесмени,фермери,а не само на няколко олигарха да се дава. Дори и на тези, които отглеждат нещо, им унищожиха стадата,заради вносителите, защото вносителите в България не са българи,а не мислят,че така обезлюдяват района