32

ОТ Германия

преди 2 години

Точно обратно, моето момче!! Руснаците показват по този начин на МИ6 (без много подробности), че знаят много повече отколкото всевишните (тайни) служби на НАТО предполагат, и че най вече подхвърлят провокации, които са кост в гърлата на богопомазаните англичани! А пази боже, да стане нещо по сериозно! И тогава без великата Британска Империя! Тя така или иначе е история!!

31

не може да бъде!

преди 2 години

Във Великобритания май никога не са преставяли да мислят,че имат историческа задача да се конфронтират с Руската империя и това,което е останало от нея!?Океаните ли са вече тесни,интересите на Британската общност ли вече не са актуални,че опряха до Черно море -един гьол/напомням,че в 16 държави в света английската кралице е държавен глава....а колониаялизмът бил свършил!?Без съмнение англичаниет умеят да управляват/и експлоатират/но алчността и егоизмът им са на недостигната висота!

30

Някой

преди 2 години

Англосаксонците започнаха да водят политика та на Хитлер да подчинат Русия и Китай но няма как да стане но те са твърдоглави заедно с слугите от евросъюза на които им изпаднаха зъбите вече и няма с къкво да се зъбят те могат само да се задоволят с техните европейски ценности джендерите

29

Анонимен

преди 2 години

До альоша бог да те опази трудно е без акъл

28

Анонимен

преди 2 години

Пратете един F-22 да прелети над Крим и да направи снимки на гледащите нагоре полyчовeци :)

27

Уаууууу....

преди 2 години

...какъв гаф на англичаните....Кеф!

26

Анонимен

преди 2 години

Русия е обкръжена отвсякъде. Всеки , отдето мине-все я подритва като мръсен котак..Русия обославлена, Русия във дерьмо...Няма да мине много време и Русия ще се отърси от съня и ще накаже крадливата пасмина на Лилипутиновата клика. Да живее свободна, горда, независима и демократична Русия-братски член на голямото семейство на европейската цивилизация! Троицката кула за Кървавия Пигмей....

25

пиянките от ГРУ

преди 2 години

пак се ocpaха! Откраднали документите, напили се и ги изгубили в храсталаците :) Съветска отчайваща некадърност.

24

Costa

преди 2 години

От времето на Кримската война в земята на полуострова има много французи, англичани, германци, италианци и завоеватели от други страни. И във водите край Крим са наводнени много вражески кораби. Жалко не жалко, но за храна на рибите, ако това се случи, британските моряци ще бъдат пуснати. Ако Борис Джонсън иска това.

23

Анонимен

преди 2 години

Български "капацитет" разчете черната кутия на Миг 29 докато пътуваше в трамвай Nо:5! :))))))))))))))))

22

Дългата Ръка

преди 2 години

Ако в предишните два пъти забъркването на Баширов и Петров в някакви бутафорни "отравяния" с Новичок в Англия и "взривяването" на някакви складове в Чехия, то тук съм на 99.99% сигурен, че това беше перфектна акция на двамата агенти. Copocoидната статия тук спестява подробности по Дифендъра, а именно в документите е написано 1:1, че англичаните ще направят провокация и очакват реакциите на Русия. Смятам, че Баширов и Петров тук показаха умишлено на МИ6, че нивото им е много ниско от това на ФСБ.

21

Анонимен

преди 2 години

До УотсънДа не вземе да потъне някой натовец ей тъй безобидно!-----аре у лево ве каскет смачкан. Нали се сещаш, че ако стрелят по Дифендъра Крим ще стане лунен пейзаж. Помниш ли в Сирия как изгоряха 600 вагнеровци, които решиха да стрелят по янките?

20

Анонимен

преди 2 години

"Това че се е обсъждало не значи че е провокация"-------------------------------------Напротив, значи.

19

Анонимен

преди 2 години

Това че се е обсъждало не значи че е провокация.Преди да се задвижи този голям кораб се обсъжда всичко. На север ако обсъждат възможна среща с айсберг значи ли че са го провокирали?

18

до КГБ в действие

преди 2 години

Подхвърлят "фалшиви" документи, за които британските власти са съобщили, че са изчезнали от хранилището им?

17

Анонимен

преди 2 години

Нещо намирисва фиши! С достъп до такава информация би трябвало да е с висок ранк, а да се мота по спирките ... ?

16

Анонимен

преди 2 години

"В част от документите се обсъжда възможната реакция на Русия при преминаването на разрушителя на кралския флот"Ето го доказателството, че целта на рижавите е била провокация.

15

Анонимен

преди 2 години

И защо териториалните води на полуостров Крим да са руски? Защото при едно следващо преминаване на разрушителя "Дифендър" по същия маршрут, разположените по кримското крайбрежие руски брегови ракетни комплекси "Бал" и "Бастион" могат съвсем случайно и без да искат да произведат залп по тлъстата и нагла мишена "Дифендър".

14

Уотсън

преди 2 години

О,ооо такива листовки ще намерите навсякъде в Англия сега и на автобусни спирки и в метрото и в такситата , даже и при червените фенери, ама било безобидно разузнаване ами може ама другия път айде моля по надалеко от РУСИЯ, ЧЕ МНОГО БЕЛИ СТАВАТ Да не вземе да потъне някой натовец ей тъй безобидно!

13

Анонимен

преди 2 години

Ако въобще е вярно, този дето ги е загубил жална му майка! Не ми се мисли какво ще му се случи!