42

Анонимен

преди 2 години

В тубата има достатъчно клипове, как изглеждат болниците им- първобитна работа, мизерия...Другото пак е пропаганда.Вижте какво казват самите кубинци.

41

Анонимен

преди 2 години

абдала само за будали

40

Ха-ха-ха!

преди 2 години

Ами то, името си го казва: "Абдала", значи е само за абдали.

39

тъжно

преди 2 години

Там правят ваксини,а тук един пенсионер убеждава ,че трябва да се правят ПСР тестове.Науката,доколкото я има,се спъва от търгашески интереси и закостенели хора,които от повече от 20 години не следят какво става по света.Вижте само по какви учебници се преподава в университетите...

38

М даа

преди 2 години

Кебинските лекари са се доказали в борбата с вирусите.В борбата с ебола

37

Анонимен

преди 2 години

Слава Богу там все още болниците им не са Търговски дружества които да източват здравната каса. Там народа не м.ре пред стълбищата на болниците и да уволнят затова шофьора и чистачката а баш докторетата се крият като плъ.хове. Затова в Куба народа има доверие на докторите защото никой не е оставен да почине на стълбите на болницата. Ако това недай с боже се случи виновните ще бъдат вкарани за дълго в затворо. Защото там имат държава и управници които гледат за народа. Там нямат Мутра с жип.

36

супер готин коментар

преди 2 години

въпреки 60-годишната икономическа блокада на САЩ.

35

dmx

преди 2 години

Абе, да не се окаже, че все пак комунизмът е строя на бъдещето...

34

До йорданка

преди 2 години

Да смесваш храната с ваксините е тотално неразбиране какво се случва в организма. Храната се разпада и усвоява, а ваксината? Не се разпада до глюкоза и мастни киселини всеки случай. Освен това не я пиеш, но както и да е. Правите нелепи сравнения.

33

ОРГАН на ЦК на КПСС

преди 2 години

До АнонименКогато нямаше внос на кирковския първите череше ги предлагаха по 85ЛЕВА КИЛО И ТО ОТ КАНТАР УБИЕЦ,КОИТО ЛЪЖЕШЕ ПО 30% В ПОЛЗА НА ТЪРГАША.

32

Анонимен

преди 2 години

До ВейхайвейЕ, и? Какво като те са 11 млн, а ние- 7, какво значение има. Това е тенденция във всички развити страни; само в слаборазвитите, където инстинктът за съхранение е силно развит се множат като зайци.

31

Лекар

преди 2 години

Ваксината "Абдала" е коренно различна от другите "ваксини".Тя е субединична т.е. прави се основните части на протеин S.Не ти се вкарва в организма и-РНК.Субединична е и най-успешната ваксина против грип-Инфлувак тетра.От 18 г. я използвам за близки и пациенти и не съм имал нито един със странични ефекти!!!За разлика от Ваксигрип.А Куба е много напред с материала за ваксините.Изнасят по цял свят,имат и ваксина против рак на белия дроб!!!Ако ще си сложа ваксина това ще е тази!!!Бъдете здрави!!!

30

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Ако говорите за кубинските медици от 60-те години на миналият век - съм съгласен, но те отдавна се споминаха завалиите. А това, че Куба изнася медици за Африка тожэ не мога да не се съглася с вас. Там, в Африка, дали някой ще умре от грешна диагноза или сбъркана медикаментоза, е без значение. Централно африканските държави имат върхова медицина, благодарение на кубинските "професионалисти". Единственият шанс за оцеляване, е да НЕ се лекувате в Куба и/или Африка.

29

ОРГАН на ЦК на КПСС

преди 2 години

До БЪЛГАРКА150години НЕ БЕШЕ КОЛОНИЯ НА ЛЮДОЕДИ ЗАГРАБИЛИ И ПРОДЪЛЖАВАТ ВЕЧНО ДА ГРАБЯТ НАД МИЛИОН КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРА ЧУЖДИ ТЕРИТОРИИ,СЕГА СИ...НЕ БЪЛГАРКА,А СЛАЙНЯНКА... *** ЙОБАНА В РОД!!!...

28

Анонимен

преди 2 години

В Бълхаристан даже стрък магданоз се внася от чужбнина, по-долу бленуват за български ваксини...

27

Анонимен

преди 2 години

Виждам че много хора не знаят много за Куба. Куба изнася медици по цял свят, Африка е пълна с такива. За Куба това е индустрия. На времето много от тях завършиха в България. Ученикът надмина учителя си.

26

Вейхайвей

преди 2 години

До Сат ННещата не опират само и единствено до пари и апаратура. Важно е тези дето работят с апаратурите да са кадърни. Могат да ти направят каквито си искаш изследвания, но като няма кой да ги "разчете" каква полза.

25

До 26

преди 2 години

Би било добре малко да четеш книги и да получаваш информация на какво ниво е Кубинската медицина. От цял свят хора ходят да се лекуват при техните специалисти. Може би една от най добре развитите страни относно медицината

24

Анонимен

преди 2 години

да я прекръстят на "Будала":)

23

Сат Н

преди 2 години

Като цяло здравеопазването в Куба е на най-високо ниво. -----/////----- На какво високо ниво е здравеопазването? Имат ли пари за MRT или 3D скенер или гама нож? Като нямат, значи са 30 години назад. Колкото руснаците са напред, дето доктор убива пациента с тупаник, защото напсувал сестрата, която му била любовница. Бемти нацията, и племето. А Куба е катун.