75

Анонимен

преди 2 години

Много се радвам, че македонцте били потресени от мизерита и оскотяването и пр. и пр. Тъкмо ви се отваря парашута да НЕ сте член на ЕС. За какво ревете. Радвайте се, където сте. Молете Вучич да ви присъедини към Сърбия щото там е прекрасно. Пък ако имате късмет заедно със Сърбия Путин ще ви приеме в ЕВРАЗИЯ. УСПЕХ!

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимени те ще ти кажат...по-добре част от албания отколкото от мизерстващата и превърната в ромски резерват българия.

73

Анонимен

преди 2 години

Албанците са достойни хора и можеби Македонците ще бъдат щастливи ако са част от Албания.

72

Анонимен

преди 2 години

АЗ ЕДНО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА...БЪЛГАРИТЕ ОТ МАКЕДОНИЯ МОГАТ ДА БЪДАТ ВИДЯНИ В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР НАВСЯКЪДЕ И В МАКЕДОНИЯ И В БЪЛГАРИЯ,ДОКАТО МАКЕДОНЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НИКЪДЕ НЕ МОЖЕ ДА ЧУЕ ТЯХНОТО МНЕНИЕ...СЛЕД КАТО СЕ ГОВОРИ ЗА МАКЕДОНСКО МАЛЦИНСТВО,ЗАЩО НЕ МУ СЕ ДАВА ТРИБУНА В БЪЛГАРИЯ.МАКЕДОНЦИ ИМА ОСВЕН ПОД ПИРИНА И В СОФИЯ,ПЛОВДИВ,ВАРНА,ШУМЕН,БУРГАС...ИМА ДОСТА МЛАДИ ХОРА СРЕД ТЯХ...ЗАЩО НИКОЙ НЕ ИМ ДАВА ДУМАТА?

71

Анонимен

преди 2 години

МАКЕДОНЦИТЕ И АЛБАНЦИТЕ СА ПОТРЕСЕНИ ОТ МИЗЕРИЯТА И ОСКОТЯВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ В ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ.

70

EPP idiot's

преди 2 години

Панде,сладурче. Не се задълбавам квази ли е зоната,не е ли... Крадливи са доста сънародници-политикани,но...! Крадливи,квази,гърци или татари - в тази, понастоящем, зона името е такова от 1340 години! Т А К О В А! Не е северна Гърция , не е република н'ам коя си долния, а е България! От ЕС! И след отърваването от ГЕРБ се надявам и по- хубаво да става ,и по-ЕС да става. За да помогнем и на РСМ да се отърси от някои мании и да влезе...къде? А Панде? При нас,в ЕС! Сладур си,ей!

69

Анонимен

преди 2 години

Диана това е за теб::Политиката е като маркетинга.Една грешка струва много.Преди години Кока Кола е голяма компания както и сега.Но Пепси Кола е била малка компания и била пред фалит.Мениджъримот Пепси предлагат на Кола Кола д абонат купени.К.Кола отказва.В монета основния конкурент е именно тази компания която била пред фалит.С лошо и без да се замислим,нещата не се получават.Подхода към Македония е погрешен. Аз.за 2 седмици може да обединя България и Македония.

68

Анонимен

преди 2 години

МНОГО ИНТЕРЕСНО... МАКЕДОНИЯ ДА СПРЕ С ОМРАЗАТА!А БЪЛГАРИЯ КОГА ЩЕ СПРЕ?ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ ЕСТО ГОСТУВАТ В ТЕХНИТЕ НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕВИЗИИ,А ТУК НИТО ЕДИН МАКЕДОНЕЦ ДОСЕГА НЕ СЪМ ВИДЯЛ ДА КАЖЕ МНЕНИЕТО СИ В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР.

67

Анонимен

преди 2 години

Диана аз съм почти на 100% убеден че си политик от ВМРО.От Атака са директни и за това ги харесвам.Вие от ВМРО има много да учите от Волен Сидеров.

66

Анонимен

преди 2 години

Диана аз те питах от къде черпиш информация за Македония и за омразата там?Аз пак ще повторя,че политиците ни са неподготвени и с лошо качество.Можеше да се направи голям напредък в отношенията ни с Македония,ако имаше правилна кампания към населението в Македония.Там мнозинството не харесват тяхните политици и ако Българските политици се възползваха от това ,можеше да се стигне до много различно ниво.Нямаше да е необходимо да ги убеждаваме,че са Българи.Като пишеш само негативизми това не помаг

65

Гошо...Тъпото

преди 2 години

До Панде Ефтимиос: Когато гърка се...родил,евреите...заплакали.(еврейска...поговорка)

64

Панде Ефтимиос

преди 2 години

Днешните билгари сте ГЪРЦИ = 70 ПРОЦЕНТА , И СКЛАВЯНИ = 30 ПРОЦЕНТА .НАГЛА СМЕШНА И КРАДЛИВА ТАТАРСКА ПСЕВДО-КВАЗИ ПОЛУДЪРЗАВА .

63

Диана

преди 2 години

До Анонимен68Интересно как ти искаш да няма граници, а говориш, че това може да стане като заобиколим антибългарските внушения в Македония? Какво искаш, да пуснем врагове, хора решили, че ние сме техни врагове ли?!Или и тио мислиш, че ако сме заедно в ЕС, ще бъде различно? По-различно ли ти стана по отношение на гръцките ни македонци в момента? Нищо няма да се промени ако не го променяме! Аз знам колко болеят макетата там за България и точно за това натискът върху тях няма да отслабне изобщо

62

Диана

преди 2 години

До Анонимен65Да..Каракачанов го вбесиха-не е за всеки тази работа! Но се лъжеш, че със Заев можеше да се направи нещо по-различно-от първия ден лицето му се изкривяваше в гримаса, говорейки добро за българите!Заев е отявлен лицемер! Той казва дайте сега да влезем в ЕС, а после ще видим тези проблеми - това коректно отношение ли е според теб? Нещата трябва да стъпят на здрава почва, да се спре това безобразие с македонците ни там, с безобразното отношение и лъжите за България там..Ние сме за мир

61

Анонимен

преди 2 години

И ОМО Илинден включително или подобни , че нямат претенции към България.

60

Анонимен

преди 2 години

Подписват се всички партии в МК, че няма да провеждат антибг пропаганда на омраза и преследване на българите там.

59

Анонимен

преди 2 години

#макесприомразатаВие с български корени осъзнайте го.

58

Анонимен

преди 2 години

А ти Диана от къде черпиш,цялата тази информация за Македония и каква е твоята цел? Искаш да мразим Македонци ли? Или искаш те да ни мразят?Аз искам Македонци и Българи да са едно и да се обичат и да няма граница межу Македония и България? Ти какво искаш?Това което винаги съм виждал в коментарите ти е само негативно настройване към Македонците и нищо повече.

57

Диана

преди 2 години

До Анонимен59Факт е, че гонението на българи е тотално в РСМ.Макетата там може да ни обичат, както ние тях, но официалната политика на страната там е антибългарска!А ти като си български македонец,както се представяш,къде видя у нас някой да им налага мнението си-на тях сърбите им налагат всичко,не ние!Ние искаме само да се стъпи на здрава почва във взаимоотношенията на базата на недвусмислени исторически постановки-нещо,което те не искат!Защо,според теб те воюват с нас, казват на бялото черно

56

Анонимен

преди 2 години

Мен единствено ме дразни подхода на нашите политици.Те можеха да се възползват от Заев и можеше да се стигне до много различни отношения между Македония и България.Даже можеше да се стигне до някъкъв вид обединение.Нашите политици трябваше да покажат подкрепа,която да бъде с послание ,че ние държим на тях като на наши съграждани и приятели,без да ги натискаме и без подигравки каквито правеше Каракачанов.Аз много се надявах на сближаване,но се получи точно обратното.Аз не искам да има граница