18

О хо хо до 18

преди 2 години

66 години осигурителен стаж????? Ти от коя планета идваш? Или си на 86 години, а? ***!

17

Обективно до 18

преди 2 години

ЗАЩО ЛЪЖЕШ???????? З00 ЛВ ПЕНСИЯ ВЗЕМАТ САМО РАБОТИЛИТЕ С ПЪЛЕН ОСИГУРИТЕЛЕН СТАЖ , НО ОСИГУРЯВАЛИ ГИ НА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА!!! ЛЪЖЕЦ!!!

16

House M.D.

преди 2 години

Проблемът е в самия пенсионен модел. За да има пари за пенсии, те трябва да се изплащат само на онези пенсионери, чиито деца плащат данъци и осигуровки в България. В противен случай е налице изкривяване.

15

ВЪПРОС

преди 2 години

Аз лично съм потърпевш от тавана на Пенсията - пенсионирах се миналата година с решение на НОИ - решението беше за близо 2 000 лева пенсия .За да допълня картинката - обиконовен работник , Майстор , в Металургията , в Частна Фирма - 40 години трудов стаж = 66 години осигурителен стаж - цял живот работа , работа , работа всеки ден .Сега , следете ми мисълта - съседа , ром - пиеше всеки ден , спеше до обед , и взима 300 лева пенсия - е мама му стара - това Нормално ли е ?

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Чакайте сега не може един учител примерно пенсиониран преди 15 години да получава 300лв а човек със същата професия пенсиониран сега три пъти повече"Защо да не може? Пенсията е за заслуги - внесени вноски, а не милостиня.

13

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ откраднаха Сребърния фонд още по времето на Дянков, така че в скоро време няма да има пари за пенсии.Кацата не е без дъно.

12

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

ИСКАМ ДА ПИТАМ - ТЕЗИ КОИТО ХУЛЯТ ПЕНСИОНЕРИТЕ ТЕ НЯМА ЛИ ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ???? ИЛИ КАТО РАДЕФ ЩЕ СИ ВЗИМАЗАПЛАТАТА(15000)+ПЕНСИЯ(1440+50) И ЩЕ МАЧКА БЕДНИЯТ ПЕНСИОНЕР ЗАЩОТО РАДЕВ Е ДИВ СЕЛЯНИН!!??

11

Ванга

преди 2 години

Тошенце със Слави Сичко ще оправи без да ви бави.

10

Анонимен

преди 2 години

Еми взимат от "забранения" бизнес, то друг бизнес немаме на територията :))

9

Тъй ли?

преди 2 години

Ама тя Ни нова обещаааа... да дава и да преизчислява, сметнала го била точно. Кой е тоя Гълъб дето не може да смята!

8

НималсSS

преди 2 години

Ама защо цените растат а заплати и пенсии на обикновения Българин не са помръднали от 10 години ???

7

астора

преди 2 години

Защо не каза че при при тази криза-НАМАЛЯВАМ ЗАПЛАТИТЕ НА МИНИСТРИ -ДЕПУТАТИ-КМЕТОВЕ ИЛИ НА ЦЕЛАТА ДЬРЖАВНА МЕНСТРУАЦИЯ.. А тя е около 500 000 души па може и повече. А намери от нещастните пенсионери да вземеш. Мразех САЧЕВА МРАЗЕХ БОРИСОВ И СИЕ НО ТИЯ КЬДЕ ЧЕ ДАЙДАТ НЕ МИ СЕ МИСЛИ КАКВО ЧЕ ПРАВЯТ С НАС.

6

Анонимен

преди 2 години

Не се Претеснявайте след може би десетина години най много и ще има само пенсионери и ромеи в тая държава на първите няма да могат да дават пенсийте на, вторите помощите

5

Хора

преди 2 години

Защо при това безпаричие и ограбена държава продалжава това безобразие над 150 000 държавни служители да не плащат данъци и осигуровки в НОИ а бедния народ да ги издържа от данъците си?! Как искате да има големи пенсии когато чиновници, полицай, воени, прокурори, съдии и пр.кърлежи изяждат бюджета.

4

Анонимен

преди 2 години

Чакайте сега не може един учител примерно пенсиониран преди 15 години да получава 300лв а човек със същата професия пенсиониран сега три пъти повече има много примери а и трябва да има осигурителен праг за самите професий не може всички да бъдат осигурявани на минималната примерно ел монтажник да го пишат общ работник и на минималната

3

когато всички измрем

преди 2 години

тогава ще има уверичение н пенсиите!

2

Анонимен

преди 2 години

а така - не трябва да се дават пари на бългаския пенсионер че иначе може да почне да живее до повече години и така държавата ще има да плаща дъъъъъго пенсии и на повече хора - пък така като няма пари пнсионера и ще не ще - ще мре

1

чудещ се

преди 2 години

Кога ще дойде момента, в който няма да има пари за пенсия, понеже няма кой да работи за нея?