73

До 78 Време за промя

преди 2 години

Доста си се пообъркал другарю.Как беше подготвено и от кого приемането ни в ЕС " И кой премиер и външен министър подписаха приемането ни в ЕС.Ей това комунистът и очевадни и документирани истини е състояние да промени и излъже!!! Срам нямате бре! И къде видя просташки език???

72

Време за промяна

преди 2 години

До До 76: Кога е била най-голямата корупция хората вече започват да го разбират, а и още много има да се разбере. А доходите преди 12 и преди 120 години не се сравняват така урбулешката. Има си по-обективни критерии за сравнение. Например брутен национален продукта на глава от населението. При Станишев бяхме на едно ниво поне с Румъния, а сега сме с 30% назад - най-бедната държава в ЕС. И затова ли да изберем пак бат'ти Бойко и гербаджийската дружинка? Стига му толкова.

71

Анонимен

преди 2 години

Помня времената на техните увеличения на доходите всички се събудихме милионери ама бедни като църковни мишки.

70

До Тролчо

преди 2 години

Прав си,но мисля,че всичко беше изкуствено предизвикано,за да могат да ограбят ,,псевтдодемократите"всичко.Няма да забравя как Софиянски казваше,че е достатъчно богат за да краде и после хоп...купи си частен самолет.А Костов с бандитската приватизация?А Филип Димитров с ликвидиране на селското стопанство?

69

Анонимен

преди 2 години

какво очаква тая 121 човека в парламента ? Как да стане това

68

Анонимен

преди 2 години

Нинова и аз имам такава програма за увеличание на доходите. Ще взема като Боко заемчета неколко десетки милиярда и ще ги раздам за да съм добър и ще кажа искате пари ето ви пари, и си плащайте заема с нови данъци , такси и цени. Кажете г-жо Нинова от къде ще дойдат парите след като ГЕРБ и не само те превърнаша държавата в пустиня.

67

До 76

преди 2 години

Ами при Станишев и тройната коалиция беше най голямата корупция в новата ни история и множество разстрели на знакови фигури !На финала се харчеше като за световно от фискалният резерв .Не е лошо да си припомниш /може и да попрочетеш и опресниш спомените/,пък тогава пак се изкажи.И какви бяха доходи,пенсии и заплати преди 12 години!

66

Време за промяна

преди 2 години

До До 73: С просташкият си речник сигурно си мислиш, че ставаш по-убедителен? Размърдай си малко мозъка. Луканов и Виденов са отдавна в историята, а по времето на Станишев влязохме в ЕС, имахме ръст 4% годишно, не искахме да ни пакетират с Румъния, че сме били по напред. Колко още мандата на Бойко трябва да изоставаме от предпоследните и да сме най-бедната държава в ЕС за да ти просветне?

65

ленин

преди 2 години

Да на децата и роднините по партийна линия,това е ясно от 1944 година насам .Трябва да е мащабна поне 4-8 млрд щото после пак 8 години в опозиция и още два ковида и ще сте под 3 % .

64

До 73

преди 2 години

С Виденов ,Станишев и Луканов бяхме на върха ли пубере???Явно си бил тогава в ,,ташкент" Я се огледаа,сравни ,провери ,какво е днес и какво беше след трите фалита на България! Д.р.и.с.л.ьо разглезен,не познаващ какво е и какво беше истинско дъно!!! Под дъното бяхме бе мочко,световни шампиони по инфлация с 500лева за един хляб!! Чул -недочул,разбрал-неразбрал и той мнение има мушморокът!!!

63

Време за промяна

преди 2 години

До Стар българин: При Станишев имаше ли "фалит на държавата, купони, режими, мораториум"? Това е в историята. Изборът не е да фалираме или не - изборът е: Да продължим ли да изоставаме от предпоследните в ЕС (като при Бойко) или не. ................... А до Анонимен 75:Ти тези 10% как ги сметна? Боб ли хвърляш или на кафе гледаш? Хайде не пиши свободни съчинения.

62

Стар българин

преди 2 години

Вие за доходите имате план,ама за приходите? От къде ще дойдат парите ? Пак ли като приВиденов и предишните два пъти ще изпразните хазната и после ни лук яли,ни лук мирисали. Като другаря Румен Гечев,който и сега ви е финансовият ,,гений" ! Аман о гръмки лозунги и обещания ,а финалът винаги е един и същ-фалит на държавата,купони,режими,мораториум и лъжи,лъжи,лъжи......!!!Не щем за пореден път ,,да настъпваме мотиката" !!!

61

С ГЕРБ надолу

преди 2 години

Гласувайте за бат'си Бойко за да си пълни чекмеджето. Каза ви го ясно "Аз съм п'рост и вие сте п'рости, затова ще се разберем......................... Защо да не си кютаме на дъното на Ес още три мандата на Бойко докато ви просветне.

60

Анонимен

преди 2 години

Герб=БКП

59

Пак по опорката?

преди 2 години

До Нинова: 10 по 10 милиарда? Г'лупости на търкалета. Кой краде се видя от трите мандата на Бойко. При БСП и Станишев на кое място беше България? Влязохме в ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния. Даже искахме да не ни пакетират с нея, защото сме били по-напред. Имахме ръст по 4%, с Бойко стигнахме най-много до 3.8. А сега те са далеч преди нас, с 30% по-голям БНП на глава от населението. Това са "големите успехи" на Бойко и гербаджиите. Докато не се оттървем от тях няма да се отлепим от дъното.

58

Нинова

преди 2 години

разчита най-вече на избиратели, които не могат да смятат. Първо - БСП не краде като ГЕРБ - то КРАДЕ, стига да се докопа до власт - не 10 милиарда, а 10 по десет крадат от БСП и хич не ги е еня, че НАРОДА няма хляб да яде - буквално. Второ иска 3 % от БВП за бла-бла. Ами че то и сега, това, което се взима от БВП за преразпределяне не стига, а и скоро не се очаква ръст от 3 процента та да се дадат директно. И трето - служебното правителство и е за пример - дето само чагъртат и нищо позитивно няма

57

Офис служител

преди 2 години

чрез мащабно вдигане на данъците

56

Тикволандия

преди 2 години

До до тикволандия: Да не се изнася Бойко? Може, писах "ако му е останал малко акъл". Аз лично предпочитам Бойко да не се изнася, за да може да стане клиент на прокуратурата, след като се оттървем от Гешев. Така че, нека зомбираните от гербаджийската пропаганда да гласуват пак за бат'си Бойко. Бай Ставри в Централният Софийски затвор го чака.

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60Не всички в България имат английско чувство за хумор.

54

Dinosaurus

преди 2 години

"Имаме мащабна програма за увеличаване на доходите си" (че много огладняхме за последните 10 години)