122

гневен мъж

преди 2 години

Писна ми от теб,БЕ, господине Гълъбов.ГЕРБ и СДС били нова конструкция,и стояли по-добре.Ха-ха-ха-а-а!Откъде го измисли това.Ще видиш на 11.07.2021.

121

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са комунисти повечето, начело с техния вожд, охранителя на бай Тошо :)))) Хитро изиграно от ДС, включвам Доган, той нали е от службите :))

120

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ СЕ ВРЪЩА ЗА ДА ИЗЧИСТИ БАЩИНАТА КЪЩА ОТ РУСКА СМРАД

119

Shark

преди 2 години

До не съм гербер.Няма да ти давам обяснения. Гласуването е личен акт, анонимен и никой на никого не дължи обяснения. Затова се ходи в тъмна стаичка. За мен задаването на този въпрос е липса на възпитание, също както питането за размера на заплатата. И най-много мразя когато някой вземе да ме агитира как и за кого да гласувам и да ме убеждава, че греша.

118

Анонимен

преди 2 години

Има една партия в БГ, това е БКП, не се заблуждавайте, че имате избор :))

117

Анонимен

преди 2 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТАКЪВ ЗА РУСКАТА ТЕРОРИСТИЧНА *** В ЕВРОПА

116

Анонимен

преди 2 години

До КОФТИГЕРБ на бял кон ще се върнат, защото САЩ ги подкрепя, а също и ЕС ги подкрепя. Русофилите - радев, янев, корнелия и слави нямат бъдеще

115

Анонимен

преди 2 години

До Чума червенаБСП ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА! РЪКОВОДСТВОТО И АКТИВИСТИТЕ АРЕСТУВАНИ!

114

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ДНЕС НАБЛЮДАВАМЕ ЕДИН ПОДЪЛ ОПИТ НА ОСТАНКИТЕ ОТ ПРЕСТЪПНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ ПОД ПРЕДЛОГ ЗА ЗАБРАНА НА ПОЛИТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ В УЧИЛИЩЕ ДА ПРИРАВНЯТ ДЕМОКРАЦИЯТА С ПРЕСТЪПНИТЕ РЕЖИМИ - КОМУНИЗЪМ И ФАШИЗЪМ, КАТО ГИ ЗАБРАНЯТ НАРАВНО.

113

Анонимен

преди 2 години

БСП Е ПАРТИЯ С ПРЕСТЪПНА ИДЕОЛОГИЯ

112

Чума червена

преди 2 години

До АнонименГледай сега, по тази логика, трябваше цялото БСП да арестуват, заради криминалния преход, създаден от тях и за фалитите на България и банковата система срината от тях, а да не говорим за създадените олигарси и икономически и мутренски групировки от БСП.

111

баба мара

преди 2 години

ако има такива ид....... тръгнат на коалиция с дпс отиваме на нови избори

110

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно незабавна забрана на криминалната структура Гроб! Бързи арести на членовете и! Защо, ако някакви бандити са се кръстили "партия", обществото е длъжно да им вярва и да ги счита за партия? Чисти пладнешки разбойници са това!

109

не съм гербер

преди 2 години

До SharkЯкажи за кой ще гласуваш,и защо!?Може нещо да съм пропуснал!

108

КОФТИ

преди 2 години

На бял кон няма как да се завърнат , защото и САЩ свалиха доверито си към ГЕРБ , да не говорим , че никоя партия няма да подкрепи ГЕРБ , само СДС със 0.002% , които пак изтеглиха , КЪСАТА КЛЕЧКА !

107

Shark

преди 2 години

До много правилно Аз отдавна съм се сетил за кого да гласувам и това не са ГЕРБ. Никога не съм гласувал за ГЕРБ, защото не са нито демократи, нито десни. Чиста проба комунисти и то от най-лошите, онези, пребоядисаните. Така че акъл не ми давай!

106

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не е сложна и трудна позицията на ГЕРБ, напротив много проста е , остават в опозиция , гледат сеира на новите и изчакват не много време до пълното им окакване , след това народа излиза, измита ги бързо и след това тези , които доказаха , че знаят как се управлява се завръщат на бял кон . Харесва ви , не харесва ви-това е .

105

Анонимен

преди 2 години

БКП завършиха трети. от къде този позитивизъм за тех :)) Значи дори ДПС ще ги надмине по вот на изборите, Нинчето е прекалено "симпатична" :)))

104

Краси

преди 2 години

Гълъбов е продажник на Боко Тиквата!Има и образовани "компаньонки"!

103

Българин

преди 2 години

Аз знам кой ще е на власт след изборите. Същото служебно правителство.